- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: DS Mall
АКБ був заряджений до 55%. Коли ввімкнув телефон, то десь хвилин за десять заряд впав до 49%. Але потім розряд зупинився, мабуть встановилися оновлення. Якість покаже час. Зараз нарікань немає. Рекомендую.
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: DS Mall
Хорошо.
- Игорь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DS Mall
Не така як на фото
- Достоинства:
- Добре
- Недостатки:
- Не знаю ще не ставив
- Руслан Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: DS Mall
Швидке оформления замовлення, швдка доставка. Надійність покаже час.
- Достоинства:
- Підійшов. Працює.
- Недостатки:
- Фото товара НЕ відповідає дійсності. Нема логотіпа "Mi".
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: DS Mall
5 місяців, політ нормальний)
- Достоинства:
- Хороша батарея за таку ціну.
- Недостатки:
- Не виявив
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: DS Mall
Все на вищому рівні, все працює
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: DS Mall
Не оригінал. Ємність після заміру показує 3600
- Достоинства:
- Працює. Ціна
- Недостатки:
- Не оригінал
- Анатолій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: DS Mall
Хороша якість
- Достоинства:
- Заявлена ємність,ціна
- Недостатки:
- Невиявив
- Анатолій О***Отзыв от покупателя. Продавец: DS Mall
Не соответствует фото
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: DS Mall
Спасибо большое. Аккумулятор соответствует оригиналу. Теперь Xiaomi Redmi Note 8t как новый. Спасибо за бонус. Продавца и товар рекомендую.
- Достоинства:
- Цена, качество.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: DS Mall
Працює добре все підійшло
- Продавец DS Mall
Дуже приємно що Вам все підійшло
Дякуємо за відгук!
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Все підійшло, працює.
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Аккумулятор підійшов,вже поставили та тестуємо.Стан новий)швидко відправили)
- Достоинства:
- Новий,підходить на Redmi 7.
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Аккумулятор підійшов.
Вже встановив у телефон.
На скільки якісний - покаже час - Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Товаром задоволений ємність відповідає
- Достоинства:
- Швидко доставили
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Гарний, якісний аккумулятор.
Правдива ємність батареї. - Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Купляла батарею до телефону. Все працює . Товар і продавця рекомендую.
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Батарейка пришла все працює чудово.
- Достоинства:
- В подарунок дали ще и кабель USB. Батарейка працює без нарікань.
- Сергій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
- Продавец M Energy
Дякуємо за відгук! Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення :)
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
замовляв ще раз у них. Як і минулого разу все швидко. бонусом як завжди кабелі зарядки. норм
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Швидко відправили, все підійшло. Замінив батарею без проблем. Рекомендую . Замовлю ще такий же згодом.
- Достоинства:
- Ще і бонусом кабель відправили. Давно такого не було, приємно . Молодці.
- Продавец M Energy
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Батарейка прийшла швидко, тримає заряд 14 годин не користуючись телефоном. В рекламі фото батарейки інше, як би знав що висилають не те що рекламують то не купував би такої якості батарейку, продавця не рекомендую.
- Достоинства:
- Присилають швидко
- Недостатки:
- Рекламують не те що присилають
- ДаниилОтзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Вздулася меньше ніж за рік
- Косменюк А***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Купляв на редмі ноте 8т . Підійшла ,працює нармально. Заказував укр поштой доставка 60грн з комісією получилася
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Швидко, якісно. Дякую
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Работает
- Игорь А***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Работає добре, але доставка півтора місяця занадто.
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Дуже довго доставляли
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Связались быстро. Выслали быстро. Товар соответствует описанию. Всё нормально.
- Продавец M Energy
Дякуємо за відгук. Були б вдячні також за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення : )
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
все гарно. поставився на ноут 8т, працює, проблем нема.
- Достоинства:
- працює
- Недостатки:
- дешевий
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Отправили не тот аккумулятор
- Продавец M Energy
Надішліть в приватні повідомлення фотографії товара який вам прийшов.
Ви впевнені що замовили правильну модель саме для свого пристроя?
- НикОтзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal
Не робіть з людей дурнів. Другий акумулятор (дорожчий) куплений у вас справно працює. Хоч з 4000 є всього 3700. Але це не 2300 мА. Виходить проблема не в пристрої. І не в зарядному.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Майже вдвічі менша ємність.
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal
Погано тримає батарея. Швидко розряджається.
- Продавец KrokoDeal
Причини описаних симптомів можуть бути як в акб, так і в самому пристрої (контролер, інші мікросхеми телефона, ПЗ, та навість гнізді, ЗП та кабелі) . Спочатку, перед тим як замовляти батарею, Ви маєте перевірити пристрій і знайти точну причину симптомів. Якщо це батарея, то замовляти батарею. Чи робили ви це?
- НикОтзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal
Зарядний пристрій нормальний. Ним заряджаю ще один телефон. Гніздо в телефоні також. А ще вологість в температура навколишнього повітря. Рейтинг магазину я не псував, а поставив 5 (!) зірок. В от рейтинг товару не заслуговує навіть двох. Не хочу майбутніх покупців обманювати.
- Продавец KrokoDeal
Ви вже 3! рази написали відгук. Ви можете замість цього писати відповідь на 1 відгук ? як це робимо ми.
Дякуємо що відокремлюєте магазин і товар. Але навіть якщо Вам конкретно в даному випадку попався бракований товар це не означає що такий ВЕСЬ товар. інакше ми б його не продавали. в цьому немає ніякого сенсу. Це як мінімум не прибутково. Є якийсь процент брака, біля 1% . таке буває. товар міняється в такому разі і все. ОК зарядний пристрій виключаємо.
АЛЕ:
ще раз прочитайте будь ласка і спробуйте зрозуміти наступне.
можлива несправність в контролері телефона. тоді ви ніяк це не визначите окрім того щоб ставити різні АКБ і дивитися. якщо ставите третю АКБ і вона нормально заряджається і працює, то так , це проблема була в АКБ і це був брак. Без цього ми не можемо визначити однозначно що це проблема саме в АКБ.
замість того щоб псувати рейтинг товара краще б звернулися за консультацією і ми б з вами дійшли згоди. ви обрали розводити зраду в відгуках. ок це ваш вибір.
- НикОтзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal
Два рази заміряв споживання електроенергії при зарядці від 0 до 100 відсотків з вимкненим телефоном. Другий раз навіть 2000 мА не було.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ємність не відповідає зазначеній.
- Продавец KrokoDeal
Даний спосіб вимірювання не виключає несправності у самому телефоні, гнізді, зарядному пристрої. через які телефон може не заряджати батарею до кінця. А тестер вам не показує причину. він вам показує лише СИМПТОМ. Таке може бути і при несправності контролера в телефоні. і звсіно може бути і через брак акб . 50/50. причина на даний момент невідома.
Рекомендуємо для початку спробувати зарядити іншим зарядним. якщо не допоможе то проконсультуватися в з майстром. він може хоча б гніздо подивитися в телефоні що воно ціле і сам процес зарядки відбуваєтсья нормально. тоді буде припускати на 90% що це акб.
в разі брака акб ми міняємо за свій рахунок. для цього краще було б звернутися в повідомлення або по телефону.
але ж звісно треба спочатку зіпсувати рейтинг а потім розбиратися - Продавец KrokoDeal
Також не забувайте що заряджаєте ви його з напругою 5,1V , що видно на тестері, а витрачаєте з напругою 3,6-3,8V що написано на самій акб .
тому дані тестера треба помножити на приблизний коефіцієнт 5/3,7 = 1,35. і це буде приблизна ємність при напрузі 3,6-3,8V. в даному випадку це приблизно 2000 * 1,35 = 2700. це звісно не 3900 , тому далі бажано зробити те що написали вам в попередній відповіді
- НікОтзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal
На жаль ємність акумулятора набагато менша заявленої (2200 мА).
- Достоинства:
- Недостатки:
- Мала ємність.
- Продавец KrokoDeal
яким чином відбувалося вимірювання ємності і скільки разів?
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Батарея супер підійшла як рідна заряд держе добре ,окрема подяка за подарунок зарядний кабель
- Достоинства:
- Все ок
- Продавец M Energy