- Анатолий Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Салатовый. Размер: S
Щитки прикольні. Але незрозуміло де під них чохол? В комплекті немає. Можливо можна докупити спеціальні вкладки, які їх тримають на нозі?
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Салатовый. Размер: M
Все чудово.
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Малиновый. Размер: S
Дитина задоволена, розмір підійшов, ціна і якість влаштовують.
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий. Размер: M
Замовляю не перший раз в цього продавця. Товар якісний, швидка доставка.
- Продавец Червоний жук
Доброго дня, Оксано!
Щиро дякуємо вам за довіру та повторні замовлення Нам дуже приємно чути, що ви залишилися задоволені якістю товарів і швидкою доставкою.
Бажаємо, щоб нові щитки надійно захищали й дарували комфорт під час гри, а кожне замовлення приносило тільки позитивні враження!
- Бунов Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Желтый. Размер: M
Все підійшло. Відправили швидко. Дитина задоволена
- Микола Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: S
Все прийшло, як очікували, продавець відправив оперативно!
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный. Размер: M
Все підійшло,хороша якість
- Юлія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Белый. Размер: M
Дякую, за щитки вони супер. І за швидку відправку
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий. Размер: M
Понравились и подошли, все отлично! Рекомендую
- Достоинства:
- быстрая доставка
- Недостатки:
- Алеся Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Малиновый. Размер: S
Все чудово
І якісний товар