- Елена О***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Веб-камера чудова, гарна передача зображення, проста у використанні! Дуже задоволені покупокою! Дякуємо вам за веб-камеру
- Достоинства:
- Гарна передача зображення, проста у налаштуванні та використанні
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец ТехНестШоп
Елена, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок.
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Дуже погано чути через мікрофон.
- Продавец ТехНестШоп
Вітаємо, Ігор! Дякуємо за відгук. Дуже шкода, що у вас виникли неприємності із замовленням.
Ми завжди хочемо, щоб наші покупці залишалися тільки з хорошими враженнями, тому обов’язково допоможемо розібратися.
Не хвилюйтеся, ми зробимо все, щоб ви були задоволені покупкою.
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
В мене були питання по користуванню, але я дуже швидко отримала відповідь від служби підтримки постачальника
Тому я задоволена якістю обслуговування та самою камерою- Продавец ТехНестШоп
Вітаємо!
Щиро дякуємо за відгук!
Раді, що ви залишилися задоволені і камерою, і сервісом. Для нас дуже важливо, щоб кожен клієнт відчував підтримку — дякуємо, що відзначили це. Якщо знову виникнуть питання — завжди раді допомогти!
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Камера клас, все працює, спасибі
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо за ваш відгук, Тетяно! Раді, що камера вам сподобалася і працює бездоганно. Користуйтеся із задоволенням! Якщо виникнуть питання — завжди готові допомогти.
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Дуже крута, легко підключається, раджу)
- Продавец ТехНестШоп
Чудово! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Нам приємно, що ви задоволені покупкою. Гарного користування та будемо раді бачити вас знову!
- Арсеній Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Вебкамера приємно здивувала якістю зображення та простотою використання. Автофокус працює швидко й без затримок, що особливо важливо під час онлайн-конференцій. Вбудований мікрофон передає звук чітко, без сторонніх шумів.
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо, Арсеній, за ваш відгук! Нам приємно знати, що вебкамера виправдала ваші очікування. Бажаємо вам комфортного користування та якісного зв’язку під час онлайн-конференцій! Якщо будуть питання – завжди раді допомогти.
- Аліна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Ця камера просто супер! Вона маленька, стильна, ідеально пасує до мого робочого місця. Зображення чітке, обличчя виглядає гарно, а не як у старих вебках, де все розмите. Підключила за 5 секунд, і все працює)
Вітаємо, Аліна!
Дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобалася наша веб-камера. Раді, що вона ідеально підійшла до вашого робочого місця і що ви задоволені якістю зображення. Сподіваємося, вона служитиме вам довго! Чекаємо вас знову в нашому інтернет-магазині!
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Взяв вебку, бо стара зламалась. Думав, буде якесь барахло, але ні реально класна штука.
Вітаємо, Павло!
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що вебкамера вас приємно здивувала та виправдала очікування.
Бажаємо вам комфортного користування та гарного дня!
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Раньше у меня была старая камера, где всё было размытое. Эта совсем другое дело, видно чётко, звук нормальный, легко цепляется на монитор. Теперь нормально могу говорить по Зуму.
Вітаємо, Руслан!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що камера вам сподобалася та виправдала очікування. Бажаємо вам комфортного користування та якісного зв’язку в Zoom і не тільки.
Гарного дня!
- Софія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Хороша якість зображення, зручне кріплення.
Вітаємо, Софія!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалася якість зображення та зручність кріплення. Нехай веб-камера служить вам довго та приносить тільки позитивний досвід!
Гарного дня!