- Сергей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Кульки сподобались, речі після прання зовсім не збились
- Продавец AcseGroup
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями! Ваша висока оцінка – найкраща нагорода для нас
- Милевский В***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Резульатом задоволен після прання з кульками
- Продавец AcseGroup
Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Нам дуже цінно, що ви залишилися задоволені
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Не перший раз замовляю, якісні кульки.
Вдячні Вам за відгук!
Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Не збирає шерсть
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Сподобався товар. Добре виконую свою функцію
- Олена Я***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Кульки дуже якісні і дійсно покращують прання, дякую за швидку доставку
- Продавец AcseGroup
Вітаю Щиро дякуємо за такий чудовий відгук, він буде дуже корисний для інших покупців. Завжди Вам раді!
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Шарики большие и в меру мягкие, отлично подходят для стирки
- Олександра М***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Гарні шарики, прання з ними зручніше
- Віталік Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Відповідаюсть опису, задоволений товаром
- Достоинства:
- Задоволений товаром
- Недостатки:
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Шум ізолюють добре, головне правильно вставити. Мені допомагають заснути.
- Дарія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Гарно збирають волосся з речей
- Павел Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Сама вдала модель, виконують свою задачу та не накопичують рідину всередені
- Жанна Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Товар не відповідає заявленим властивостям , шерсть котика з одягу не збирає. А найстрашніше: від цих кульок почали відламуватися частки, які можуть зламати пральну машинку. Перу тільки в режимі делікатного прання при низьких температурах і тільки делікатними гелями для алергиків . Повне розчарування і просто викинути гроші.
Доброго дня!
Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми.
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Якісні, міцні кульки. Рушники після прання з ними дійсно стають м'якішими. Головне тут не перевантажувати пралку, а залишати місце для "маневру" кульок, тоді результат супер. На куртках ще не випробувала. Покупкою повністю задоволена. Дякую!
Вдячні Вам за відгук!
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Запаха не имеют, приятные на ощупь, вещи после стрики с ними не скомканы. Из приятных и неожиданных плюсов, собирают шерсть собаки и волосы девушки)
- Олег Е***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Супер! Дуже вдала конструкція: до цього користувався стандартними сильконовими кульками, з часом через тріщінки та мікродирочки затікала вода та вони становились непридатними для прання, треба було викидати.
Ці кульки чудово тримають форму, наповнювач в білизні не збивається і через те що вони конструкційно не полі всредині, точно не втратять властивості та довго прослужать.- Продавец AcseGroup
- Тамара В***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Настав час прати зимовий пуховик, шарики повністю виконують свою функцію
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
Набагато кращі, ніж мячики для тенісу. Дуже зручні в використанні