Отзывы покупателей о Органайзер для школяра з підставкою для телефону №37 19х9х12 см

• Альона Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IziWood

Дякую за посилочьку мені треба було швидко і якісно ,ви це зробили дякую вам все упаковано гарно ,і ціна хороша

Достоинства:
    Швидко ,якісно
  • Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IziWood

Дякуємо за швидку відправку!!!
    Діткам дуже сподобалось.
    Вдячних клієнтів та гарних продажів

• Ксенія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IziWood

Замовляли такі органайзери на весь клас діткам в школу, як подарунок до Першого дзвоника (хлопчикам був інший малюнок, в такій же тематиці). В процесі обробки замовлення, продавець ввічливо і без проблем вносив коригування по товарам, за що йому окрема подяка , люб'язно і безкоштовно погодився зробити нам саме іменні органайзери, допоміг підібрати колір і шрифт напису Відправка товару була швидкою, як і доставка Органайзери приходять вже у зібраному вигляді Всі органайзери були окремо упаковані в пакувальну плівку, і компактно складені в коробку
    Замовленням дуууже задоволена , особливо раділи дітки таким красивим та корисним подаруночкам
    Дякую

Достоинства:
    Продавець настільки ПРОФІ в своїй справі, що я неабияк задоволена замовленням
    Недостатки:
    Немає! Одні +++
  • Ірина Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IziWood

Дуже вам вдячна за отримані органайзери!!! Гарні, якісні, зібрані вже!!! Супер просто
    Я дуже рада
    Були виконані всі прохання стосовно пакування товару.
    Рекомендую

Недостатки:
    Не виявила
  • Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IziWood

Дуже гарні органайзери,приємний продавець, дуже задоволені покупкою,придбали для дітей класу 30 штук тому- ціна приваблива а якість чудова,плануємо надалі співпрацювати!дякую!!!!

• Олександр З***

Доброго дня!
    Вчора отримав замовлення!Замовляли в школу діткам на подарунки!Все дуже сподобалось!Рекомендую!Окрема Вдячність за гарну упаковку,кожен органайзер був замотаний в плівку,як і просили!
    Вдалих продажів)

Достоинства:
    Якість чудова,ціна топ,швидка відправка,комунікація з продавцем на найвищому рівні,красивий принт.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Дегтянникова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IziWood

Дякую, за швидку відправку товару.

Достоинства:
    Товар гарної якості, як на фото
    Недостатки:
    Не має
  • Светлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IziWood

Дуже дякую за чудові органайзери. Дуже гарні й яскраві. Нам сподобалось. Рекомендую. Дякую вашій команді за швидку роботу та відправку.

Достоинства:
    Яскраві, якісні, швидко зробили, посилка додатково обмотана в плівку ,щоб товар не намок.
    Недостатки:
    Не знайшла