Отзывы покупателей о Маркеры акварельные двухсторонние Dual Brush 100 шт профессиональные фломастеры художественные на водной основе для рисования раскрасок скетчинга художественный набор для иллюстраций дизайна набор акварельных маркеров брашпены с эффектом акварели

• Валентина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Брала цей набір маркерів на 100 штук на подарунок. Кольори яскраві, насичені, малювати ними - одне задоволення. Дуже зручно, що вони двосторонні та йдуть у спеціальному чохлі. На водній основі, без запаху, папір не псують. Дякую продавцю за чудовий товар та приємне обслуговування!

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Чудовий набір! Купувала для скетчингу та розмальовок, якістю дуже задоволена. Кольори неймовірно яскраві, насичені, а палітра зі 100 відтінків - це просто мрія для творчості. Ефект акварелі виходить дуже ніжний, брашпени м'які та слухняні в роботі. Зручно, що є сумка для зберігання, маркери не губляться. Рекомендую!

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Шикарний художній набір! Величезна палітра відтінків, якість самим маркерів на висоті, ефект акварелі дійсно помітний при розмиванні водою. Для каліграфії та ілюстрації - саме те, що треба. Сумка в комплекті дуже рятує. Дякую ROZETKA та продавцю за якісний товар!

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Маркери дуже класні. Чудова палітра кольорів, малювати одне задоволення. Пензлики якісні, дають гарний акварельний ефект. Чохол зручний та компактний. Для творчості та каліграфії - ідеальний варіант. Рекомендую

Достоинства:
    Якість маркерів, ціна
  • Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Дуже класний набір! Кольори яскраві, маркери добре малюють і не мають різкого запаху. Зручно, що вони двосторонні — можна і тонкі лінії робити і розфарбовувати. Для творчості та розмальовок саме те)

Недостатки:
  • Олена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo

Маркери класні.Якісні,палітра чудова.Пакування добре.Рекомендую.Дякую.

Достоинства:
    Рекомендую