- Валентина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo
Брала цей набір маркерів на 100 штук на подарунок. Кольори яскраві, насичені, малювати ними - одне задоволення. Дуже зручно, що вони двосторонні та йдуть у спеціальному чохлі. На водній основі, без запаху, папір не псують. Дякую продавцю за чудовий товар та приємне обслуговування!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo
Чудовий набір! Купувала для скетчингу та розмальовок, якістю дуже задоволена. Кольори неймовірно яскраві, насичені, а палітра зі 100 відтінків - це просто мрія для творчості. Ефект акварелі виходить дуже ніжний, брашпени м'які та слухняні в роботі. Зручно, що є сумка для зберігання, маркери не губляться. Рекомендую!
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo
Шикарний художній набір! Величезна палітра відтінків, якість самим маркерів на висоті, ефект акварелі дійсно помітний при розмиванні водою. Для каліграфії та ілюстрації - саме те, що треба. Сумка в комплекті дуже рятує. Дякую ROZETKA та продавцю за якісний товар!
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo
Маркери дуже класні. Чудова палітра кольорів, малювати одне задоволення. Пензлики якісні, дають гарний акварельний ефект. Чохол зручний та компактний. Для творчості та каліграфії - ідеальний варіант. Рекомендую
- Достоинства:
- Якість маркерів, ціна
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo
Дуже класний набір! Кольори яскраві, маркери добре малюють і не мають різкого запаху. Зручно, що вони двосторонні — можна і тонкі лінії робити і розфарбовувати. Для творчості та розмальовок саме те)
- Недостатки:
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: KhenSo
Маркери класні.Якісні,палітра чудова.Пакування добре.Рекомендую.Дякую.
- Достоинства:
- Рекомендую