- Ліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с бежевым
Це найкраща покупка за останні роки, він чудово прибирає на коврах і головне, що збирає шерсть. Він у складенному стані дуже компакнтий, заряду батареї мені встачає на два прибирання (адаптивний режим) по всій квартирі 50кв. Насадка для диванів ідеальна, за пару хв всю шерсть прибирає
- Достоинства:
- чудово збирає шерсть, акаумулятор
- Недостатки:
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с бежевым
Використовую пилосос вже місяць, потужність приємно вразила. Легко переходить з килима на плитку, а заряд тримає довго. Можу рекомендувати
- Достоинства:
- Потужність, зручність у використанні, тривалий час роботи
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с бежевым
Придбала, і тепер не уявляю, як жила без нього! Легко маневрує, а волосся не заплутується)
- Достоинства:
- Легкість у використанні, відмінна функція Anti Hair Wrap
- Недостатки:
- Ціна могла б бути нижчою(
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с бежевым
Придбала цей пилосос для прибирання після собаки, і він справляється чудово! Вбирає шерсть без проблем, і мені подобається функція антизаплутування, це просто бомбааа)))
- Достоинства:
- Ефективність прибирання, функція антизаплутування, зручний
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с бежевым
Придбала Shark Stratos і залишилася дуже задоволена)) Він легко справляється з волоссям моїх тварин, і я більше не турбуюсь про заплутування. Довгий час роботи акумулятора дуууже тішить!
- Достоинства:
- Легкий, хороша продуктивність
- Недостатки:
- Не помітила
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Маженна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с бежевым
Класний Дуже потужний, не гірше звичайних зі шнурами. На еко режимі тячне павутиння і наповнювач тирсу з котячого лотка. Зазвичай прибираю на Iq clean режимі. Буст не знадобився ще. Точний час роботи не засікала, але на площу 70м вистачає і залишається заряд.
- Достоинства:
- Не треба сверлити стіни, компактний коли складений, батарею можна зняти і заряджати окремо де зручно.
- Недостатки:
- Трохи важкий. У вертикальному положенні це не так страшно бо є колеса, а от коли ручний треба двома руками тримати:) але для мене то дрібниця
- Ігор В***
Цікавить ця модель,яка комплектація ,не могли б фото додати .
- Ігор В***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с бежевым
Найс