Отзывы покупателей о Корм для собак сухой со вкусом говядины 20кг Good Friend Beef MIX

Оценка пользователей 4.39/5
  • Женя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг

Жахливий ком не рекомендую купляти !!!

Доброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук.

Нам прикро, що у Вас склалося таке враження, однак у відгуку, на жаль, не вказано жодної конкретної причини чи деталей, що саме вас не влаштувало в придбаному кормі.

Будь-який корм підбирається індивідуально залежно від вподобань та особливостей тварини, тому реакція може відрізнятися.

Також зазначимо, що Ви не зверталися до нас або через сервіс "Rozetka" для уточнення ситуації чи можливого вирішення питання.

Будемо вдячні, якщо Ви зможете конкретизувати Ваш досвід - це допоможе іншим покупцям отримати більш об’єктивну інформацію.

Дякуємо за зворотний зв’язок!

• Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Замовила даний корм для різноманіття харчування собаки. Вона його зовсім не їсть. Пахне дуже сильно хімозно.
    Навіть дворові собаки(безпритульні) не всі його хочуть їсти
    Ще й мішок прийшов без упаковки і заклеєний скотчем (можу припустити, що заводське пакування було пошкоджене, не значною мірою, але цього вистачило щоб він зіпсувався)
    Не рекомендую

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    Дуже низька якість
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!

• Олена К***

Добре

• Нина Л***

Даже уже погано. Корм прийшов поганий, цвілий та гнилий.
    Не беріть в цього постачальника піклуйтеся про тварин . Компанія не гідна .Обіцяли зробити заміну чекали три неділі не зробили ще й відбивають дзвінок не реагують .

Достоинства:
    Нуль
    Недостатки:
    Гнилий , цвілий корм
    • Продавец  StarLight

Доброго дня, Ніно. З Вами декілька разів спілкувався наш менеджер та декілька разів Вам було надано відповідну інформацію, а саме: заміна товару була передана нами на відправку до служби доставки (Укр Пошта) вчасно, далі зі сторони служби доставки сталася затримка через помилку технічного характеру. Ми вирішували це питання та на жаль це зайняло більше часу, ніж планувалося. В підсумку посилка прибула до Вас та Ви можете її отримати. Дублюємо номер ТТН, який вже надсилали Вам раніше у месенджер "Viber": 0505351312909. Тобто за цією ТТН Ви можете отримати посилку із кормом, який було відправлено Вам на заміну. Щодо корму, який прибув до Вас вперше, то ми ще раз приносимо вибачення за незручності. Терміни корму були актуальними та корм не вичерпав термін зберігання, але вірогідніше за все був погано висушений виробником, у за'язку із чим корм на жаль зацвів. Це рідкістні випадки, але іноді таке трапляється. До відкриття це перевірити ніяк не можливо, а відкрити корм може тільки покупець. Ми в будь-якому випадку не знімаємо з себе відповідальності та ще раз приносимо вибачення за незручності, саме тому нами і було відправлено заміну товару.

• Таня С***

Корм, хороший,если мои собаки кушают после клуб 4 лапы.

• Тамара П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 2. Вес 1 шт: 10 кг

Дякую. Товар приїхав швидко, все влаштовує. Рекомендую.

Достоинства:
    Швидко, недорого. Упаковка ціла.

• Елена Б***

Спасибо большое, обслуживание и товар отличный

Достоинства:
    Собаке понравился
    • Продавец  StarLight

• Олена Н***

3 пса відмовились їсти, хоча не вередливі , їдять сухий корм з іншого магазину.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    поганий склад корму
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Олена! На жаль іноді бувають такі випадки, що корм може не підходити за смаком нашим улюбленцям, так як на це впливає дуже багато факторів. В будь-якому випадку ми з радістью готові відшкодувати Вам гроші за товар який не було розпаковано. Тож якщо такий товар є, тоді чекаємо на зворотній зв'язок від Вас. Дякуємо!

• Аліса

Замовляю цей корм собаці постійно. Доставили швидко. Усім задоволена.

• Олександр М***

Швидка доставка. Песик їсть з задоволенням. Все супер. Брав 10 кілограмів. Добре упаковано.

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 3. Вес 1 шт: 10 кг

Купував по акції 30 кг.
    Брав на пробу, бо пес перебирає кормами. Іноді не хоче 4 лапи чи Джозеру.
    Вівчарка їсть з задоволенням. Закінчується перший мішок.

• Катерина Л***

Собаці сподобався! Швидка доставка, все ок!

• Анастасія Ф***

Дуже сподобався товар,швидка відправка,собака їсть з задоволенням,.Щиро вдячні!!!!!!

• Сілецька О***

Корм прийшов в розірваній упаковці.Не приємно.Більше замовляти на Розетці нічого не буду.

Недостатки:
    Пошкодження пакування
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності. На жаль упакування було пошкоджено службою доставки під час пересилки до Вас.

• Ірина Т***

Хороший корм!

Достоинства:
    Мій вівчар їсть із задоволенням
    • Продавец  StarLight

• Оксана М***

Швидко відправили. Собакам корм сподобався. Все супер.

• Савенков А***

Прприємна ціна,швидкий зворотній зв'язок,собакам до вподоби,все супер

• Мозговая Я***

Выгодная цена
    Брала много для собак с приюта

• Татьяна К***

Собаки не едят этот корм хоть не привередливые обычно хватают любую еду все что дам...странно

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Он пустой там наверное один хлеб собаки не едят его даже если мешаю с тушонкой) жаль выкинутых денег увы
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Тетяно! На жаль іноді бувають такі випадки, що корм може не підходити за смаком нашим улюбленцям, так як на це впливає дуже багато факторів. В будь-якому випадку ми з радістью готові відшкодувати Вам гроші за товар який не було розпаковано. Тож якщо такий товар є, тоді чекаємо на зворотній зв'язок від Вас. Дякуємо!

• Валентина К***

Брала для собак, на работу, кушают неплохо

Достоинства:
    Цена со скидкой устраивает
    • Продавец  StarLight

• Ольга П***

Беру уже 4 раз !!!!
    Всем моим троим девчулям нравится!!!!
    Быстрая отправка, хорошие продавцы.

• Александр

Спасибо ,корм собаки и щенкам понравился ,не жалуются
    И с доставкой все отлично .Спасибо

• Наталия Б***

Спасибо от моей овчарки, ей вкусно.

• Людмила З***

Наші такси у захваті

• Юлия К***

Гарний корм , собаки добре їдять

Достоинства:
    Ціна гарна купляла за 419 грн

• Людимила М***

Корм замовляли для алабая 7 років. Доставили швидко і дуже міцно запакований. Дякуємо продавцю і Розетці за безкоштовну доставку.
    Корм вже закінчився. Нарікань нема- все з' ідалось. Собака почуває себе добре.

Достоинства:
    Все на рівні.
    Недостатки:
    Нема.
    • Продавец  StarLight

• Владислав

Собакі замінили корм

• Лідія І***

Собаки всі двортер'єр, врятовані з вулиці, 11 штук. Їдять, нічого поганого не говорять. Якщо скажуть щось негативне, обов' язково напишу)))

Достоинства:
    Недорогий
    Недостатки:
    Поки що не знайшла.
    • Продавец  StarLight

• ТАТЬЯНА Г***

Спасибо .Корм хороший.

Достоинства:
    Собака ест с удовольствием

• Микола Г***

Скажу одно за свои деньги нормально. Но учитывайте что ваша собака может его и не есть. Смотрите сами. Если есть деньги то купите лучше качества а так пойдет для собак в деревне и тд.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Качество корма хромает.
    • Продавец  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину та за зворотній зв'язок! Завжди раді надати якісний сервіс із швидкою доставкою! Слава Україні!!!

• Татяна

Собака їсть, і дворняга, і овчар

• Олеся В***

Дуже Вам дякуємо! Корм дійсно якісний і смачний. Наш собака, а він дуже перебірливий, залишився задоволеним! Будемо ще до вас звертатись)!

• Юлия И***

Норм

• Мария Б***

Быстрая доставка, на качество собаки пока не жалуются

Достоинства:
    Цена/ачество
    • Продавец  StarLight

• Евгений Я***

Собачка задоволена

• Наталья Е***

Всё нормально. Товар пришёл быстро. Собачки едят корм, все довольны. Передали спасибо ❤.

Достоинства:
    Доступная цена и вполне съедобен, судя по аппетиту собак.
    Недостатки:
    Не нашла.
    • Продавец  StarLight