Отзывы покупателей о Корм для собак сухой со вкусом курицы 20кг Good Friend Chicken
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Ок
- Продавец StarLight
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Бродячим голодним песикам зайшов
- Достоинства:
- Дешевий
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Жахливий корм. Мої собаки не їдять зовсім
- Достоинства:
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Дворові собаки їли коли дуже вже зголодніли
- Достоинства:
- Лідія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Можливо у когось собаки дуже примхливі до якості та смаків сухих кормів, але у мене в цьому плані якось все простіше ... Тому претензій до даного товару не маю. Хороший бюджетний варіант корму. Собаки їдять. Буду і надалі його замовляти. Дякую за оперативність виконання мого замовлення.
- Достоинства:
- Якість. Ціна. Швидкість доставки.
- Недостатки:
- Немає.
Дякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Ирина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Собакам не дуже подобається
Дякуємо за відгук. Під час переходу на новий раціон рекомендується поступово змішувати новий корм зі звичним протягом 7–10 днів, щоб улюбленець мав час адаптуватися до нового смаку та складу. Сподіваємося, що з часом корм припаде до смаку вашим хвостикам.
- Евтушенко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Собаки їдять з задоволенням
- Юлия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Всё хорошо.
Щиро дякуємо за відгук!
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Моїм улюбленцям дуже сподобався
Дякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: GamaEnergy. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Взял этот корм уже второй раз. Дратхаар прекрасно наминает его за обе щеки)) а вот дворовая интеллигенция (Герда Балувана) та ест немного хуже, хотя когда добавить туда немножко бульона,съедает всё за милую душу.
- Достоинства:
- Цена, качество.
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Выкинул 20 кг потому как пришло тухлое воняет какой-то тырсой и пропавшеми семечками не советую !!!!!!!!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Optiwash. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Якість ціна
- Достоинства:
- Якість ціна
- Недостатки:
- Людмила З***Отзыв от покупателя. Продавец: Optiwash. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Все добре наші такси їдять із задоволенням
Беру не первый раз.Все супер. Дякую.
Щиро дякуємо за відгук!
- Клавдія К***Отзыв от покупателя. Продавец: GamaEnergy. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Все супер
- Продавец GamaEnergy
Щиро дякуємо за відгук!
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: CanaryUA. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Доставили швидко. Вівчарка їсть з задоволенням. Незнаю на скільки він корисний, з часом буде видно.
- Достоинства:
- Їсть з задоволенням
- Недостатки:
- Поки що не має
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Дуже хороший корм.
Щиро дякуємо за відгук!
- Михайло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Дякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Дякую
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1
Беру цей корм вже третій раз, все добре, песик ситий, хазяйка довольна. Рекомендую.
- Недостатки:
- Толик Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Собаки (вівчарки) їдять нормально, в туалет ходять також нормально. Нарікань немає.
- Достоинства:
- Нормальна ціна
Дякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Собака їсть, нарікань нема
Дякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
За смак не скажу нічого,сам не пробував,а собачки їдять добре.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знаю
Дякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Ростислав Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Собака ест плохо,похудела сильно
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що улюбленець погано їсть корм і схуд. У таких випадках рекомендуємо поступово вводити новий корм у раціон, стежити за наявністю постійного доступу до чистої води та, за можливості, проконсультуватися з ветеринаром, щоб підібрати оптимальне харчування для вашої собаки.
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Optiwash. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Доповнюю свій відгук. Корм суховатий, тому мій пес його їв без задоволення. Знайшла вихід, додаю 3-4 ст.ложки бульйону і корм з'їдається на ура.
Зазвичай купувала інший, трохи дорожчий корм. Вирішила спробувати цей. Нормальний корм, середнього розміру. Немає сильного запаху. Не можу сказати що мій пес у захваті, але їсть. Враховуючи що він не всі корми їсть, цей підійшов. Поки не виявила ніяких відхилень у собаки. Товар гарно упакований, мішок цілий. Замовлення було швидко взято у роботу, доставка затрималась на один день. Але це не суттєво, враховуючи безкоштовну доставку на Розетку.
- Достоинства:
- Ціна, безкоштовна доставка на Розетку, немає сильного запаху
- Недостатки:
- Кривоног С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1
Три овчарки . Есть его не хотят. Х***я а не корм.
- Достоинства:
- Не вижу
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1
Дуже гарний корм, собака задоволена!
- Достоинства:
- Відмінна якість
- Недостатки:
- Владимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1
Гарний корм. Собака їсть з задоволенням!!!
- Надежда С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1
Наче непоганий корм,собака їсть,але після екскременти мають зелене забарвлення.З чим це пов'язано не розумію.
- Достоинства:
- Ціна, швидко доставлено
- Сергей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Optiwash. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Работает. Ест с удовольствием.
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1
Не перший раз купляю. Мої друзяки їдять, коли більше або менше, в залежності від настрою і погоди. Ще ні разу не відмовлялись від цього корму.
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Собаки їдять з задоволенням
- Достоинства:
- Смачний для улюбленців
- Продавец PE-LP
Щиро вдячні за відгук!
- Богдан Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Нормальний корм собаки їдять інші корма цієї цінової категорії не хочуть
Щиро вдячні за відгук.
Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою.
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг
Отличный корм за хорошую цену , быстрая отправка
- Достоинства:
- Все супер
Щиро вдячні за відгук
- Мирослава М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг
Щиро вдячні за відгук