Отзывы покупателей о Смарт ТВ-приставка X96 X5 2/16Гб Android TV 10 Allwinner H313 Андройд ТВ приставка с Bluetooth-пультом, микрофоном и голосовым поиском, 4K HDR, Wi-Fi6, медиаплеер для IPTV, фильмов, Megogo, SweetTV, Netflix, промокоды на ТВ (Smart TV Box X96 X5 2/16Gb)

Оценка пользователей 4.36/5
  • Тетяна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Повнвстю відповідає заявленому опису, швидкий зворотній зв'язок від продавця

• Олександр П***

Товар возвращен продавцу

Недостатки:
    Некачествен
  • Олександра К***

Гарна приставка
    Швидко прийшла
    Працює добре прийшла з усіма налаштуваннями
    При підключенні проблем не виникло

Достоинства:
    Швидко прийшла
    Є всі налаштування
  • Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Залишаю відгук після зв’язку з менеджером. На жаль, позитивним він не буде, оскільки проблема не в обслуговуванні, а в самому пристрої - X96 X5
    Основні недоліки:
    Пульт працює нестабільно - часто відвалюється.
    Сьогодні вже додатки не запускаються: при відкритті зависають, після чого доводиться примусово вимикати приставку.
    Регулярно виникає необхідність перезавантаження або скидання до заводських налаштувань, що вже стало системною проблемою.
    Після повного вимкнення з мережі пристрій не вмикається з першого разу - доводиться кілька разів пробувати.
    Такі “танці з бубном” при щоденному використанні - це неприйнятно. Очікував стабільної роботи, але по факту отримав постійні технічні проблеми.

Доброго дня!
      Щиро дякуємо вам за відгук та за те, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже прикро чути, що у вас виникли труднощі під час користування пристроєм. Наш представник обов’язково зв’яжеться з вами, щоб допомогти налаштувати пристрій та вирішити проблему.
      команда Smart сlick

• Алла П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Покупкою задоволена. Приставка в управлінні дуже легка і зручна.

• Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Не можу рекомендувати цю приставку як стабільну і якісну.
    Вона працює, але має помітні недоліки:
    Повільне та ненадійне завантаження
    Приставка стартує довго, інколи зависає на завантаженні, а система працює не завжди плавно.
    Пульт працює нестабільно.
    У багатьох випадках пульт не вмикає пристрій з вимкненого стану, але вимикає - так. Тобто доводиться фізично від’єднувати живлення, щоб перезапустити приставку - і це трапляється частіше, ніж повинно.

Достоинства:
    Немаэ
    • Продавец  Smart click

команда Smart сlick

• Виткович А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Покупкой очень довольны. За две недели пользования не возникло проблем. Продавец помог разобраться с настройкой и как пользоваться. Спасибо продавцу! Рекомендую!

• Аліна К***

Все працює,гарна картинка

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Все супер, прийшло бистро, продавець швидко звʼязався. Підключається легко, все працює суперово, дякую)

Достоинства:
    Все працює, швидка відправка, хороший продавець
  • Людмила Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Рекомендую всі заявлені програми працюють

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Дуже класна приставка з сучасним пультом за такі гроші ви краще не найдете все працює продавець дуже відповідальний якщо щось не виходить він звонить і поясьнює.

Достоинства:
    Ціна. Якість. Надійність сайту.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Працює відмінно. Якщо в когось щось подібне всі питання до постачальника інтернету.

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Два дні використання: політ нормальний. Настройка, установка аналогічно як з телефону. Робота нормальна: картинка і звязок з роутером добрий. Для тих в кого пульт капризний - порада. Не жміть сильно кнопки, а легенько із затримкою і все працює відмінно. Не висне. Через місяць відгук доповню враженнями

Недостатки:
    Поки не виявлено.
  • Людмила Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Товар отримали в встановлений термін, все просто налаштовано, відразу встановили користувався 2 день поки нарікань немає

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Дуже гарна приставка за таку ціну. Всі функції добре працюють

Достоинства:
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Дар'я Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Ціна якість цілком задовольнила. Свої функції виконує.

• Дмитрий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Гарна річ,швидко налаштував,працює як треба,дякую)))

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Хороша приставка, якість/ціна - все супер, не тормозила жодного разу ще, якість зображення, звук, все ок, була одна проблема зі входом до особистого аккаунта Netflix , написала Сергію, продавцю, дуже швидко передзвонив, і у телефонній розмові дав поради, все вийшло, все працює. Поки що отримую задоволення від цього пристрою.

Достоинства:
    Якість, ціна, ютуб, нетфлікс
    Недостатки:
    Поки не виявила
  • Александр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Сервис супер. Товар супер.

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Все відповідає заявленим характеристикам!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Приставка зависає, при підключенні до вайфаю - десь хвилини через дві, а іноді і одразу як запустиш підключення. По Ethernet по різному, іноді працює годин 4-5, іноді висне через годину.
    Підтримка як то кажуть "ніачьом", людина рекомендує налаштувати годинник, хоча скарга на зависання.

Достоинства:
    Приємний вигляд.
    Недостатки:
    Зависає при роботі.
    • Продавец  Smart click

Щиро дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своїми враженнями.
      Шановний клієнте, ви звернулися до нашої служби підтримки з проблемою, цитуємо:
      «При роботі через Wi-Fi вона зависає через 2–3 хвилини після увімкнення, а підключення по Ethernet взагалі не бачить».
      З ваших слів стало відомо, що пристрій підключався до мережі через звичайний мережевий комутатор (switch).
      На жаль, комутатор не виконує функцій маршрутизатора (роутера), зокрема автоматичної видачі IP-адрес через протокол DHCP, тому наш представник порекомендував використовувати повноцінний Wi-Fi роутер або маршрутизатор для підключення пристрою до мережі Інтернет.
      Також звертаємо увагу, що для коректної роботи мережі на Android-пристрої важливо правильно встановити дату та час. Без синхронізації часу можуть виникати проблеми з мережею, у тому числі неможливість підключення до серверів оновлень, Google-сервісів або стримінгових платформ.
      Щодо повідомлення про зависання або нестабільну роботу пристрою — наш представник також надав вам рекомендації щодо усунення несправностей, зокрема можливість скидання до заводських налаштувань (Factory Reset) та очищення кешу системи.
      Ми завжди готові допомогти вам з налаштуванням пристрою та вирішенням будь-яких питань, які можуть виникати під час його експлуатації.

Команда Smart click

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Легко настроїлось. Довгувато грузиться, але далі працює без тормозів.

• Татьяна П***

Все чудово!

• Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Чомусь на ютубі погано працює регулювання гучності. треба тиснути дуже сильно. в інших додатках все ок

Достоинства:
    Недостатки:
    Неадекватна робота пульту
    • Продавец  Smart click

Щиро дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своїми враженнями.

Уважно ознайомившись із ситуацією, з якою ви зіткнулися під час користування пристроєм, хочемо повідомити, що це не проблема приставки, а особливість нового оновлення додатка YouTube.
      Після останнього оновлення принцип регулювання гучності було змінено: тепер воно працює лише за тривалим утриманням кнопки, а не покроково, як раніше.

Якщо видалити оновлення YouTube, функціонал гучності повернеться до звичного покрокового режиму.
      Наша служба підтримки вже надіслала вам у месенджер відеоінструкцію, як видалити оновлення програми YouTube та відновити звичне регулювання гучності.

Команда Smart click

• Захарченко Я***

Напевно кнопки залипають

• Лілія

На другой приставке x96q в Ютубе тоже нужно зажимать кнопку, чтоб регулировать громкость, в других приложениях нормальный отклик. Это похоже дело в самом приложении Ютуб.

• Богдан

Приставка Сюрприз;
    Якийсь раз працює відносно нормально, так як на ці кошти, а якийсь раз бажання її викинути, але так як дивлюся телик рідко, то користуюся далі.

Пульт дивно себе поводить, не знаю в чому конкретно причина, але виключно на Ютоб, для збільшення/зменшення звуку, потрібно кнопку втиснути з силою пресу, так як звичайним натисканням кнопка не працює. Схожа ситуація з кнопкою вмикання/вимикання, але там легша ситуація.

Взагалі Ок, але рекомендував би не економити на приставці і трішки докласти коштів.

Взагалі я помилився при купівлі, так як подумав що це Х96, але це взагалі не та фірма.

Достоинства:
    Недостатки:
    Некоректно працює система, не коректно працює пульт
    • Богдан

Добавлю, що на цю ціну приставка Ок, нічого особливого, просто є нюанси на які я звернув увагу вище.
      На товар є гарантія і я міг би звернутися в сервіс, але виключно через нестачу часу і мої забаганки у мене немає бажання звертатися в сервіс.

Користуюся далі, так як проблеми не критичні.

• Продавец  Smart click

Щиро дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своїми враженнями.

Хочемо вас запевнити, що дана модель підтримує увімкнення, вимкнення та регулювання гучності за допомогою комплектного Bluetooth-пульта — як через ІЧ-сигнал, так і через Bluetooth. Радимо перевірити, чи пульт дійсно підключений через Bluetooth. Якщо ж він працює по ІЧ-сигналу, необхідно спрямовувати його безпосередньо на приставку для коректної роботи.

Щодо виробника — модель X96 X5 справді виготовлена офіційним брендом X96, і цю інформацію можна перевірити на офіційному сайті виробника.

Команда Smart click.

• Продавец  Smart click

Дякуємо за ваш розгорнутий відгук і зворотний зв’язок.

На приставку X96 X5 поширюється офіційна гарантія від виробника терміном 1 рік.
      Зі свого боку ми завжди готові надати підтримку з налаштування пристрою, відповісти на всі запитання щодо його роботи та, за потреби, оперативно вирішити будь-які технічні нюанси у тісній співпраці з виробником X96.

Команда Smart click.

• Иван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Ничего особенного в этой приставке, подтупливает ведь ОЗУ 2 Гб, пафосная реклама на заставке что другие клиенты Ютуб и бесплатные каналы всего на 7 дней! Установил newpipe - больше ничего не нужно я для этих целей и брал, чтобы на кухне был телевизор с ютубом

• Иван

Важкувато розібратися с першого разу, але продавець зателефонував та все докладно роз'яснив

• Виктор Б***

Все ок

• Денис Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Проблемка решена ! Спасибо консультанту "С"

Достоинства:
    Внимание персонала
  • Денис Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click

Всё нормально,почти! Не включается с пульта(через пол часа) после выключения , приходится отключать от питания

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Не включается с пульта
    • Продавец  Smart click

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш відгук і також дякуємо що поділилися своїм враженням.
      Хочемо вас запевнити, що дана модель підтримує увімкнення та вимкнення за допомогою комплектного Bluetooth-пульта — як через ІЧ-сигнал, так і через Bluetooth. I це можна зробити у будь-який час після вимкнення пристрою.
      Наш спеціаліст найближчим часом зв’яжеться з вами для надання додаткової консультації та допомоги. З повагою, команда Smart click.

• Андрей К***

Працює