Отзывы покупателей о Двухрежимная подарочная зажигалка с зарядкой от USB в подарочной упаковке LG-635

Оценка пользователей 4.81/5
  • Алена Б***

Зажигалка крутезная

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Евгений К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Швидка доставка, якісний товар та ще несподіваний подарунок! Дякую!

Достоинства:
    На подарунок то що потрібно
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  FlashShop

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Дуже вдячний,чудова запальничка.Замовлення отримав неймовірно швидко.Всього Вам найкращого.

• Павло К***

Все ок

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Отримала замовлення. Якість чудова і дизайн лаконічний. Брала на подарунок, поки все подобається, а далі побачимо у використанні. Швидка доставка і безкоштовна на поштомат. Менеджер одразу зв'язався і проконсультував. Чудове пакування і ще й поклали подаруночок. Дуже дякую

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Гарний варіант для подарунку. Все працює, солідна. Користування покаже якість.

• Дмитро К***

Під час експлуатації виявилось, що запальничка не заряджається. Індикація заряду є, але за 1,5 години заряджання рівень заряду не змінився.

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Дякую запальничка супер вартує своїх коштів

• Сергей С***

Хорошая зажигалка

Достоинства:
    Стильная, многофункциональный.

• Ольга К***

Дякую.Все сподобалося

Достоинства:
    Не треба заправка газом
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  FlashShop

• Олексій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Чудова запальничка з ліхтариком, посилка прийшла швидко ще й з приємним сюрпризом!!! Дякую )))

Недостатки:
    Немає!..
    • Продавец  FlashShop

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Чудова запальничка. Перевершила мої очікування.

• Оксана С***

Хлопцю сподобалось

Достоинства:
    Гірляндочка в наборі йшла :), все працює
    • Продавец  FlashShop

• Сергей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Все добре працює, дуже задоволенний покупкою

• Алекс

Поки що задоволен придбанням

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Сергій Б***

4 місяці користування, все працює

• Олексій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Швидко оформили,приємне спілкування,швидка відправка.Якісь гарна,користуюсь тиждень все класно працює як і заявлено в описі.Дякую продавцю і Розетці за швидку і якісну роботу

Достоинства:
    Швидка доставка,все в наявності,відповідає опису

• Діана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Чудове упакування, працює гарно, є ключик для збільшення і зменшення рівня вогню. Дуже приємно за маленький подаруночок)

• Сергей Г***

Жига - "Вогонь"!
    Дуже порадував роз'єм TPC!
    Маю раннішню версію с роз'емом micro-usb,тримається 2-й рік,трохи розбалталася,ну а ця новенька ще із TPC,"Вогонь"!

Достоинства:
    Чудова!
    Недостатки:
    Все не вічно,але вона Чудова!
    • Продавец  FlashShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Владимир С***

Гарна якість, швидка доставка

• Продавец  FlashShop

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що серед них знайдеться багато корисного для Вас. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!

• Лина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Дякую!!!! Мільйон раз!!! В пʼятницю замовила- суботу забрала з поштомату!!! Сервіс на висоті!!! Відповіді на питання миттєві, увага покупцю, товар- все найвищого рівня!! Дякую Ви просто супер!!!

Достоинства:
    Все якісно

• Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Основна проблема цієї запальнички в кармані за місяць затерлася наче їй рік, але це ще не проблема. Основний недолік цієї запальнички те що в неї немає пєзи, тобто коли сіла батарейка то й газом ви не скористаєтеся, от така альтернатива)))) А ще один не приємний сюрприз вона гасне на вітрі, тобто вона наче турбо але якесь дуже слабке, я так зрозумів що немає елемента накалу, як в інших турбо тому полумя легко погасити.
    По великому рахунку розчарувався(

Достоинства:
    2 режими.
    Недостатки:
    Відсутня можливість використання при розряді акумулятора та на вітрі. Якість матеріалів.
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш зворотний зв’язок.
      Нам прикро, що у вас виникла подібна ситуація з товаром. Водночас хочемо звернути вашу увагу на важливий нюанс: для стабільної роботи пристрою необхідно відрегулювати висоту полум’я. Це легко зробити — з нижнього боку після заправки за допомогою звичайної викрутки покрутивши регулювальний болт.
      Після налаштування полум’я стає вищим і пристрій працює набагато стабільніше навіть за вітряної погоди.
      На жаль, ми не є виробниками цього товару, а лише його продавцями, тому не маємо впливу на якість використаних матеріалів. Проте більшість наших покупців залишаються задоволеними і часто повертаються до нас знову.
      Щиро сподіваємось, що ваші наступні покупки принесуть лише позитивні емоції та приємний досвід.

• Заєць М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Синий

Гарна і зручна ручка

Достоинства:
    Гарна ручка

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Дуже гарно виглядає, круто працює, швидка доставка, замовляли на дарунок, я дуже задоволена, дякую!!!

• Сергей К***

• Дар'я Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Красивая, стильная — брала на подарок парню, он оценил :) Особенно понравилась упаковка — можно смело брать на подарок.

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Дарьє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Александр Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Поки нарікань нема, все добре працює

Достоинства:
    Гарна запальничка
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Олександре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Игорь Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Стильная, красивая, наличие фонарика, подпал от искры и газового пламени в одном месте - это удобно.

Достоинства:
    Двухрежимный поджиг.
    Недостатки:
    Пламя зажигалки гаснет на ветру.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Ігоре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Сергій К***

Добрый день.
    Зажигалка довольно качественная. Очень удобная.
    Все отлично работает. Но есть одна проблема разьем для зарядки не работает.
    Невозможно зарядит

Недостатки:
    Сломался разьем для зарядки
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Сергію! Ми вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Гарна запальничка, гарний магазин, менеджери працюють відмінно

Достоинства:
    Все відповідає опису
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Анно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Купляла на подарунок.Чоловік користується п'ять місяців, задоволений. Стильна, надійна, зручна. Менеджер зателефонував, швидко відправили. Рекомендую

Достоинства:
    Надійна, гарна, зручна
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Тетяно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Владимир Ч***
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Володимире! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Віталій К***

Рекомендую

Достоинства:
    Все супер, продавчиння звязалась одразу обговорили всі тонкощі - задоволений.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Віталій! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Олена Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Товар відповідає заявленому, чудово працює вже кілька місяців. Тепер знаю де замовляти подарунки іншим членам родини. Дякую) Так тримати!

Достоинства:
    Надійність, функціонал, дизайн
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Олено! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Діонисій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Отличная зажалка, пользуюсь токо так

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Діонісію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный

Протрималася вона три місяці, після чого зламалась кнопка, що натискається при відкритті кришки. Вона просто відігнулася та відірвалася від ніжок. Вона хоча і недорога, але трималась кнопка практично на соплях, тож результат закономірний

Достоинства:
    Виглядає стильно, тримає заряд
    Недостатки:
    Недовговічна
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Ми щиро цінуємо кожну думку наших клієнтів, адже саме завдяки вашому досвіду ми маємо можливість ставати кращими та вдосконалювати як сервіс, так і асортимент.
      Нам щиро прикро, що товар не виправдав ваших очікувань у довгостроковому користуванні.
      Запевняємо, що перед відправленням кожна одиниця продукції проходить обов’язкову перевірку на цілісність і працездатність.
      Втім, на жаль, навіть найнадійніші речі можуть вийти з ладу з часом — з тих чи інших причин.
      Ми завжди відкриті до діалогу та докладаємо максимум зусиль, аби кожен наш клієнт залишався задоволеним. Щиро сподіваємося, що ваші наступні покупки принесуть лише приємні емоції та задоволення!
      Запрошуємо вас також переглянути інші позиції в нашому асортименті — серед них ви неодмінно знайдете багато цікавого, якісного й корисного для себе.

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Розовый

Супер запальничка.

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Андрію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!