- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Цвет: Черный
Спочатку мікрофон не під'єднувався до телефону(realme 11), не могла зрозуміти в чому проблема, але зв'язалась з продавцем і проблему було вирішено! Дуже швидко і зрозуміло все пояснили. Все працює чудово, звук хороший, купівлею задоволена
- Продавец SmartX
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Ми раді були допомогти, користуйтесь із задоволенням!
- Егор Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Цвет: Черный
Все що написано про товар - брехня
Записує не весь звук що знаходиться довкола, та лук жахлива якість звуку
( пластмасовий , багато високих , відсутність обʼєму звуку )- Достоинства:
- Гарне пакування
- Недостатки:
- Не правдивий описування товару
- Продавец SmartX
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв'язок. Нам прикро, що досвід використання мікрофона не виправдав ваших очікувань.
Зазначимо, що дана модель є петлічним мікрофоном, який за своїм призначенням має фокусуватися саме на голосі спікера, відсікаючи зайві шуми навколо. Щодо частотних характеристик — звук петличок цього сегмента дійсно зміщений у бік високих частот для кращої чіткості мови.
Ми завжди готові піти назустріч: якщо товар вам не підійшов, ви можете оформити повернення протягом 14 днів згідно з чинним законодавством (за умови збереження товарного вигляду). Будь ласка, зв'яжіться з нами через особисті повідомлення для вирішення цього питання.
- КритиканОтзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Цвет: Черный
Повівся на позитивні коментарі. Може мені такі попались, але я купував даі упаковки і всі чотири мікрофони, свистять, шумлять, фонять, потворять голос... Мікрофон смартфону пише краще. Може саме мені такі попались, а насправді вони чудові. Пишу, як є. Шлак.
- Продавец SmartX
Доброго дня! Вдячні за Ваш відгук. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для уточненя деталей та вирішення ситуації.
- Ярослав П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Цвет: Черный
Мікрофон гарний за свою ціну, але мінус що треба вставляти флешку в телефон!
- Продавец SmartX
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та оцінку!
- Віктор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Цвет: Черный
всім задоволений, дякую
- Достоинства:
- гарний звук
- Інна З***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Цвет: Черный
Купила цей мікрофон для запису відео та стрімів – і залишилась дуже задоволена! Звук чистий, без зайвих шумів, навіть на відстані близько 15-20 метрів. Великий плюс – відсутність дротів, що дає повну свободу рухів.
Комплект дуже зручний: є два мікрофони, які легко кріпляться на одяг, а приймач підключається до смартфона без зайвих налаштувань. Підтримка як Type-C, так і Lightning – це ще один плюс, оскільки можна використовувати з різними пристроями.
Автономність на рівні – вистачає на кілька годин роботи без підзарядки. Також порадувала компактність – мікрофон легкий і займає мінімум місця.- Достоинства:
- Все загалом
- Недостатки:
- З мінусів – хотілося б трохи кращий час автономної роботи, але загалом це чудове рішення для блогерів, інтерв’ю та стрімів. Рекомендую!
- Продавец SmartX
Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш інформативний відгук та Вашу оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені товаром нашого магазину!
- Данило Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Цвет: Черный
Хороша ціна і гарна якість
- Достоинства:
- Звук добрий та якісний
- Продавец SmartX
Вітаємо! Вдячні за Ваш відгук та оцінку. Ми раді, що Вам сподобався товар нашого магазину!
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Цвет: Черный
Гарна річ, якість задовільна, працює без нарікань
- Достоинства:
- Ціна і комплектність
- Недостатки:
- немає або не бачу
- Продавец SmartX
Вітаємо! Вдячні за Ваш відгук та оцінку товару. Ми раді, що Вам сподобався товар!