Отзывы покупателей о Очки виртуальной реальности Oculus Meta Quest 3S 128GB

Оценка пользователей 4.79/5
  • Єлизавета
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White

Граю вже трохи більше тижня, усе працює чудово. Це мій перший досвід із подібною технікою, тож можу сказати, що для першого досвіду вони точно підійдуть. Особливо якщо це йде як подарунок.
    У самих тригерах (джойстиках) одразу були батарейки. За активного користування протягом тижня вони розрядилися до 60 відсотків. Самі окуляри розряджаються досить швидко, але й заряджаються за такий самий час, а можливо, навіть швидше, тому скоро братиму додаткові павербанки, щоб довше грати.
    Зображення, звичайно, трохи розмите, але, знову ж таки, для того, хто не дуже розуміється на VR-шоломах, це відмінний варіант. До речі, можу порадити через деякий час одразу взяти кріплення, щоб окуляри не тиснули на щоки, бо через це доводиться часто їх поправляти.

У будь-якому випадку, я раджу обов'язково хоча б раз купити їх, щоб випробувати нові емоції!

• Олексій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax. Цвет: White

Девайс виконує свої функції, все чудово. Чого не вистачає для гарної комплектації, так це перехідника під євророзетку та дата шнура

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Немає перехідника для зарядки в комплекті
  • Ярослав Б***

100 із 5
    Товар відповідає опису
    Відчуття не передати
    Потрібно самим це бачити
    Питання тільки в тому, чому я раніше не придбав

• Вячеслав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub. Цвет: White

Окуляри відправили того ж дня, всі пломби на місці. Продавець чемний, та йшов на контакт, самі окуляри працюють на відмінно

Достоинства:
    Ціна, якість, процесор
    Недостатки:
    Застарілі лінзи Френеля
  • Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub. Цвет: White

Спасибі, прийшов ідеально упакований у цілості та безпеці.Пломби все на місці. Дитина дуже задоволена, прикольна річ.

Достоинства:
    Все як вказано.
  • Денис К***

Купив все працює добре,
    Але я питаюся так для інтересу це нові я так розумію? Бо я їх настроїв і все вроді нормально

• Владислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax. Цвет: White

Доброго дня, все доставили вчасно, все працює, всі пломби на коробці були на місці. Все сподобалося :)

• Микола М***

Все працює

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GameSales

Купили сыну, 12 лет. Он в восторге. Перед покупкой долго изучали информацию. Пока всем довольны. Рекомендую

• Александр

Добрый день! Как сейчас, подскажите пожалуйста? Тоже смотрим ребёнку на 10 лет

• Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GameSales

Чудові гарні дитина у захваті дякую

Достоинства:
    Гарна якісь
  • Едуард С***

• Іван М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White

Граю вже як 2 дні , пломби на місті все працюе гарно з активаціею проблем не було , акамулятор не тримае 2 години а десь 1 год 30 хв

Достоинства:
    Повністю новий товар
    Недостатки:
    Акамулятор
    • Продавец  anytech

• Андрей Г***

Аккамулятор то такое у моего друга не мета а пико какой-то тоже быстро разряжается хоть и совсем новый

• Олександр Щ***

Можна запитати? Як вам картинка і кількість кадрів не лагає нічого? Просто хотів би придбати собі

• Іван Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub. Цвет: White

Продавець ввічливий. Швидко зв'язались та відправили. Добре запакований. Заводські пломби присутні. Все працює. Син задоволений.

Достоинства:
    Добре тримаю заряд.
    Недостатки:
    Недоліків немає.
    • Андрій М***

• Владислав К***

Відгук такий же самий як у Ігора Буцький

Достоинства:
    Все Клас

• Олександр Г***

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White

Ну, поки розетка пише, що товар комплектується, я уже його отримав і навіть включив. Як буде світло - завершу налаштування і буду гратись:)

Достоинства:
    Продавець ввічливий і адекватний, товар цілий

• Женя

А там вроді євро блочок щоб заряджати там є перехідник? Дякую за відповідь

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White

Окуляри надійшли дуже швидко, в цілості, без яких зовнішніх дефектів. Коробка нова, опломбована. Вилка американська, але продавець подбав про це, та добавив у комплект євро-адаптер, теж гарної якості, який добре та надійно тримає вилку. Самі окуляри працюють дуже добре, без дорікань. Окуляри мають інтегровані камери з дуже якісним зображенням. За останні декілька днів користування, гаджет показав себе дуже добре, працює надійно та стабільно, а головне - дитина задоволена!

Достоинства:
    Швидка доставка, належна якість, ретельний підхід продавця, окуляри надійні та дуже добре працюють.
    Недостатки:
    Недоліків немає.
    • Продавец  anytech

• Иван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub. Цвет: White

Чтобы попробовать и иметь хоть какое то понятия что такое VR то можно брать эти очки, но лучше доплатить и сразу взять что то нормальное. Брал для MFS 24, так как тут стоят линзы френеля, как я потом понял, то четкого изображения тут не ждите, ни настройки линз ни настройки дисплея тут не помогают на ультра настройках графики изображения размывается и все, особенно по бокам. Сразу меняйте наголовье и оправу, оправа жестковата и натирает лицо, при этом плотно не прилегает и видно просвет снизу

Достоинства:
    Удобные джойстики, нормальный звук
    Недостатки:
    Линзы френеля, крайне не удобное наголовье, оправа жестковатая и натирает лицо
  • Назар П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GameSales

Все топ все працює дуже подобається

• Ростислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White

Придбав собі на день народження. Коробка прийшла ціла, всі пломби на місці. Недоліків на самих окулярах немає. Лише на одному з контролерів кришка яка закриває батарейку трішки не щільно стає, але це зовсім нічому не заважає. Разом з окулярами взяв провід до ПК без додаткового блоку живлення. З повним зарядом і підключенням до комп'ютера (запускаючи програми та ігри тільки з комп'ютера) окуляри можуть працювати приблизно 7-8 годин. Більше 4 годин я в них ще не проводив але заряду залишалось 50-60% після цього часу. Зарядний блок який йде в комплекті розрахований на американські розетки, тому якщо збираєтесь його використовувати потрібен буде адаптер. Але якщо є провід для ПК то можна використовувати зарядний блок від телефону. В цілому дуже задоволений покупкою.

Достоинства:
    Ціна та якість.
    Недостатки:
    Відсутні
    • Ростислав К***

Трішки помилився з зарядним блоком, не американський, а європейський варіант. Також ремінці які регулюють щільність прилягання окулярів до лиця можуть давити в потилицю, тому або відкладайте щось під них, або купуйте допоміжне кріплення.

• Продавец  anytech

• Ярослав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White

Коробка виглядає так, наче нею в футбол на складі грали, але пломби цілі.

• Продавец  anytech

Доброго дня! На даний час товар не доставляється авіаперевезеннями, на жаль його везуть автотранспортом з перевантаженнями в портах, тому стан коробок такий як є.

• Юрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White

Співвідношення ціна - якість на рівні, рекомендую. Доставили на наступний день після замовлення.

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:
    Поки що немає
    • Продавец  anytech

• Юрій Б***

Єдине, купляйте одразу перехідник під євророзетку

• Андрей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White

Купил сей шлем, 20 часов активировал. Как оказалось сервисы meta(нужны для активации) заблокированы в Донецкой обл. Пришлось покупать роутер с vpn для этих целей. Внутренний магазин в шлеме так-же заблокирован. Приложение Horizon для смартфона заблокировано. Выходит единственный выход для приобритения игр и приложений - пиратство!.

Достоинства:
    Хорош шлем.
    Недостатки:
    Тяжелая активация.
    • Продавец  anytech

• Алексей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub. Цвет: White

Прекрасные очки отлично работают всё хорошо я всем доволен

Достоинства:
    Всё целое ничего не сломано
    Недостатки:
    Недостатков нет
  • Нікіта В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White

Трохи коробка побита, в деяких місцях навіть порвана, але пломби на місці, і окуляри працюють!

• Фителл

Сколько всего ты заплатил за товар если не секрет.
      Просто думаю что может быть какой-то налог.

• Константин
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White

Если у Вас ещё нет "Meta Quest 2" а денег на "Meta Quest 3 512Gb" не хватает то этот "Oculus Meta Quest 3S 128GB" то что надо для покупки . И аккумулятор у этого дольше работает на 30 % чем у "Meta Quest 3" но хуже по количеству пикселей. Но в общем среднем они очень похожие друг на друга.Но цена в у "Oculus Meta Quest 3S 128GB" в почти половину дешевле. Продавец данного девайса отправил быстро с доставкой по наложке получилось на Новую почту 15324 гр. Товар пришёл с не повреждённой пломбой на коробке что оченб порадовало . Не забудьте прикупить обязательно переходник к евро розетке или его называют Адаптер евророзетка . Рекомендую к покупке .

Достоинства:
    Цена плюс качество.
    Недостатки:
    Не обнаружил .
    • Константин

Ошибку допустил не Новую свиту а Новую почту.

• Продавец  anytech

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: White

Отправили очень быстро. Коробка одна а не две(одна в одной как в видосах-распаковках), но пломбы не тронуты. Все на месте, включился, обновился без проблем.
    Возможно со временем дополню отзыв по использованию.

Достоинства:
    Цена по сравнению с другими магазинами.
    Недостатки:
    Цена стала ещё меньше пока очки доставлялись :(
    • Продавец  anytech

• Владислав Т***

прийшло що замовляв

• Руслан Г***

5 звезд за доставку?

• Семен С***

а что могли колеса на машину прийти . лучше бы написал как очки юзаються )