- Валентина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Вже пройшло багато часу з покупки, потрібно було гарно затестити. Дитині легко користуватись
- Достоинства:
- Звук нормальний, 8 місяців ось користуємось все поки ок, доставка була швидка, задоволені
- Недостатки:
- Буває що втрачає звʼязок, пише пристрій вимкнено, але треба трошки часу, щоб все відновилось. З відключеннями світла інколи теж звʼязок губився, але треба терпіння)
- Продавец opsale
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Вікторія З***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Доброго дня! Замовили годинник, сьогодні подарували дитині на День народження. Через 15 хвилин відпала кнопка керування. Ще навіть картку не вставили і не користувалися. Що нам робити??
- Продавец opsale
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації.
- Володимир Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Доброго дня. Часи на вигляд нормальні, але налаштувати час, записати номер в телефонну книгу, не можу. Також скануючи кюар код годинника в програмі телефон його не бачить, хоча стартовий пакет поповнено!!!
- Достоинства:
- Ціна,дизайн
- Недостатки:
- Детальна інструкція
- Продавец opsale
- Яна А***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Все чудово
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Виктория Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Отримала )але не можу настроїти ) можете допомогти ?
- Продавец opsale
Наш менеджер зв'яжеться з вами, очікуйте на дзвінок.
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Дуже задоволені годинником. Нарікань немає.
- Достоинства:
- Все чудово
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
В користуванні 3 дні. При яктивному користуванні дитиною заряд тримає біля 8 годин. Всі перелічені функції працюють. Додаток інтуїтивно зрозумілий. Деколи може некоректно показати локацію дитини з похибкою в 700 метрів. Не завжди є звʼязок додатка з годинником, пише що відключений годинник, хоча він ввімкнений.
- Достоинства:
- Якість матеріалів. Кількість функцій
- Недостатки:
- Слабкий акумулятор, точність геоданих
- Продавец opsale
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Воронина С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Light Blue. Цвет ремешка: Blue
Купили часи, не працює крокомір, показує 0 кроків
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Годинником користуємось декілька днів. Нарікань не маємо.
Батарея тримає, чути/видно дитину добре.
Додаток скачати і налаштувати легко.
Геолокація не супер точна. А так все що необхідно є, навіть налаштування зняти слухавку якщо дитина довго не відповідає.- Достоинства:
- Легко налаштовувати
- Недостатки:
- Геолокація грішить на сусідній будинок
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- галина г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Light Blue. Цвет ремешка: Blue
Добрый день. купили часы и не можем настроить видезвонок, помогите плиз. Пишет на часах (помилка мережи)
- Продавец opsale
Доброго дня. Наш менеджер сьогодні зв'яжеться з вами для вирішення ситуації, очікуйте на дзвінок.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Гарна якість годинника. Батарею тримає більше 1 доби (але у довгій подорожі швидко розряджаються). Зв'язок стабільний, gps-маячок працює добре. В цілому все добре, для покупки рекомендую.
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Все працює на диво добре за такі гроші. Покупкою задоволені.
- Достоинства:
- Все працює.
- Недостатки:
- За такі гроші їх немає.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Білокінь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Спершу не розібрались і хотіли робити повернення, але вставивши сім з інтернетом зʼявилось меню і тоді все стало ок. Поки користуємось 4 дні, то недоліків сильних не помітили
- Достоинства:
- Гарно виглядає, є запасний ремінець і чохол на шнурочку
- Недостатки:
- Довго йде виклик, не супер точна геолокація
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Мар'яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Light Blue. Цвет ремешка: Blue
Годинник і програма працюють справно.
- Достоинства:
- Чудово чути дитину, а вона мене
- Недостатки:
- Досить швидко розпадається, можливо пов'язано з тим що дитина хоче бути весь час на зв'язку
- Продавец opsale
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
Напевне годинник одноразовий, бо у додаток змогла зайти лишень раз. Далі вибиває помилку?? І так вже на протязі цілого дня.
- Достоинства:
- Декілька ремінців
- Недостатки:
- Немає доступу до додатку,
- Продавец opsale
Дякуємо за зворотний зв’язок, Мар’яно.
Шкода, що виникли труднощі з додатком — сам годинник працює коректно, але іноді потрібне додаткове налаштування застосунку на смартфоні.
Наш менеджер уже готується з вами зв’язатися та допоможе все налаштувати.
Ми завжди на зв’язку й готові підтримати - Мар'яна Б***
Пере чекала добу, оновила додаток і телефон декілька разів. Поки все працює справно, єдине є похибка у відслідковуванні місця знаходження дитини
- Алёна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Тільки з'явився час зайнятися налаштуванням годинника, звернула увагу що задня частина корпусу подряпана. Хочу його повернути та обміняти на новий без пошкоджень
- Недостатки:
- Подряпини на задній частині корпусу
- Алёна Б***
Дякую продавцю за оперативну реакцію з даного питання. Продавець дуже коректний. Проблему вирішено, запропонували обмін
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет корпуса: Light Blue. Цвет ремешка: Blue
Гарний годинник, брала дитині 6 років. Зручний, простий у використанні, наразі батареї вистачає на 3 дні. З підключенням розібрались, не одразу звичайно, але все ок. Дзвінки, просмотр смс і таке інше. Дуже дякую продавцю, все чудово!
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Руслана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Дитячий годинник не виправдав очікувань. Батарея тримає заряд дуже погано, розряджається значно швидше, ніж заявлено. На жаль, покупкою незадоволе
- Крістіна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Ні в якому разі не замовляйте у них цей товар (годинник), тому що фактично він пропрацював лише місяць. Потім вони забрали його в ремонт, за який я ж і заплатила гроші, а він знову по факту не працює.А тепер ще й кажуть, що термін гарантії вже закінчився.
Офігенна схема.- Достоинства:
- Одні недоліки
- Недостатки:
- Купа недоліків,брехуни
- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Годинник Lemfo K26 зручний і корисний аксесуар для дитини. Він допомагає навчитися орієнтуватися в часі, виглядає яскраво та привабливо, а багато моделей мають додаткові функції (будильник, GPS). Простий у використанні та добре підходить як перший особистий гаджет для дитини.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Все сподобалось
Відправили вчасно, товар працює відмінно - Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Швидка доставка
Годинник працює - Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Товар відповідає опису, працює без перебоїв, легке налаштування та керування, дитина швидко розібралася
- Екатерина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Все швидко та якісно
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Досі не працює локація
Сервіс жахливий відповідають тижнями
З різних номерів звонили,і так ніхто і не допоміг
Відвʼяжіть пристрій від акаунта…..Відреагуйте!!!!!- Достоинства:
- Ніяких,крім дзвінків
- Недостатки:
- Не працює локація,Setracer пише пристрій вимкнено
- Ірина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Дитина в захваті! Все працює на 5. Дякуємо!
- Достоинства:
- Локація
- Недостатки:
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Хороший годинник
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Нормальний годинник.
Тріснув один кейс для нього, але ніби все працює. Не часто ним користуємось- Достоинства:
- Бюджетний, гарний годинник
- Недостатки:
- Тріснув кейс
- Євгеній В***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Подарунок сподобалось дитині, гарні менеджери достойні , відмітити Влад-менеджер магазину, пише переживає чи все добре, більше таких спеціалістів і обов'язково підвищити в посаді і підняти зарплату!
- Достоинства:
- Влад-менеджер магазину
- Недостатки:
- Хтойогозна немає
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Працює
- Недостатки:
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Непогано за свою ціну
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Більше мінусів чим переваг, сподівалась що гарно працюватиме.
- Достоинства:
- Гарна комплектація
- Недостатки:
- Геолокація не то показує, і робота сєті по своєму роботає. Коли вимикаєш годинник і знову підключаєш, то можна ще зателефонувати 1 раз, а далі перекидає на 2g і все, додзвонитися ніяк не можем
- Виталий И***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Спасибо
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Все вчасно, годинник працює, дитина задоволена. )
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Все чудово , нарікань немає
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Товар відповідвє опису є, швидка доставка