Отзывы покупателей о Телевизор Ozonehd 42FN93T2 (m457280)

Оценка пользователей 2.67/5
  • Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Диагональ экрана: 23"

В грудні буде рік як купили. Гарантія ще активна. Така ситуація. Телевізор працює добре, але через певний час після ввімкнення починає змінювати колір (то все фіолетове, то зелене). Потім ще через певний час все стає як треба і так по колу. Які мої дії? Чи можна здати по гарантії?

• Продавец  WOWS

Володимир, вітаємо! Дякуємо за звернення.
      Так, звичайно, для ретельної діагностики пристрою радимо звернутись безпосередньо до авторизованого сервісного центру або до нашого магазину. Фахівці залюбки вам допоможуть!

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Диагональ экрана: 23"

Користуємось біля року. Останнім часом почались глюки з кольором: після години роботи вся картинка стає то зеленою то фіолетовою. Потім через деякий час стає нормальною і так по кругу.

Достоинства:
    Доступна ціна
    Недостатки:
    Звук
    • Продавец  WOWS

Володимир, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
      У разі якщо у вас виникли труднощі в роботі телевізора, радимо звернутись безпосередньо до авторизованого сервісного центру або напряму до нашого магазину. Будемо раді вам допомогти й сподіваємось на ваше розуміння!

• Кір
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 23". Цвет рамки: Черный

Ну,за такі гроші _ норм . Але дійсно звук - аби щось . В мене телефон Мотор'ролла видає краще . Картинка - норм . Але чорний - як сірий, кольори насичені але не натуральні . Тобто це - такий собі фоновий телевізор для кухні або кімнати . Щоб було . Працює швидко . Кути обзору знизу вверх - не дуже .

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Partner IT. Диагональ экрана: 23". Цвет рамки: Черный

Дуже погана яскравість!!!
    У налаштуваннях стоїть максимальна.
    Зображення не яке!!!!

Достоинства:
    Немає.
    Недостатки:
    Погане зображення!