Отзывы покупателей о Наушники HyperX Cloud Stinger 2 Wireless Black (676A2AA)

Оценка пользователей 3.78/5
на основе 31 отзыв
  • Кирилл
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Заказывал наушники меньше года назад юсб адаптер начал отходить.Есть возможность купить новый?Или только новые наушники

Достоинства:
    Хорошо сидят хороший звук микрофон топ
    Недостатки:
    Плохой юсб адаптер

Добрий день!

Шановний Кирилл! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.

Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.

• Софія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купила такі навушники на один день, бо вдома виявилось що в них постійно чути білий шум на фоні, навіть без підключення до комп'ютера по USB приймачу. Здала по гарантії, сервіс прийняв рішення повернути кошти. Тобто виправити цей шум неможливо.

Достоинства:
    Механічне вимкнення мікрофона, зручні, легкі
    Недостатки:
    Білий шум, USB адаптер неможливо замінити

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановна Софiя! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

Будь-яка електроніка - шумить. Якась - більше, якась - меньше, але певний рівень шуму є завжди. Також - за відсутності зв'язку (радіомодуль не підключений до ПК) схема в навушниках в його пошуку виходить на максимальний рівень сигналу, тому шум може бути сильніше, ніж при встановленному зв'язку. Це - абсолютно нормальна ситуація, гарнітура не призначена для експлуатації без зв'язку з джерелом сигналу.

• Дмитрий М***

Супер наушники

Достоинства:
    Красивый дизайн, хороший звук
    Недостатки:
    Пока не нашел
  • Максим Г***

Хорошие наушники

Достоинства:
    Радиоканальные, микрофон, софт
    Недостатки:
    Бывает давят на левое ухо но по идеи со временем привыкну но это минус
  • Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Звук нормальний, але мікрофон не дуже

Достоинства:
    Звук навушників
    Недостатки:
    Мікрофон
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Доставка швидка. Сидять добре, вуха охоплюють повністю, не тиснуть. Мікрофон не перевіряв, оскільки є окремий, але думаю працює. Звук непоганий, думаю для такої цінової політики нормально. Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна-якість
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Самі навушники наче гарно зібрані і все працює (навіть немає білого шуму), АЛЕ! Додаток Ngenuity просто не працює нормально. У навушників з коробки поганий звук і для його налаштування мені потрібен єквалайзер який тупо не працює. Гучність, мікро та заряд показує корректно, а от єквалайзер - ні (просто нічого не відбувається). Просторовий звук також не працює. Знайти якусь інфу по цьому на сайті нереально. Ставлю 2 зірки за те, що відняли в мене 2 години часу за які я так і не зміг вирішити питання з непрацюючим єквалайзером, а за час пошуків тільки ще більше впевнився в тому, що такі проблеми у багатьох і вони ніяк не вирішуються

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Юрiй! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

Будь ласка, переконайтесь, що во властивостях навушників не заблоковані "Audio Enhancements", та в системі не встановлено іншого програмного забезпечення, яке може взаємодіяти з системним звуком.

• Юрій

Audio Enhancements не було заблоковано. Стороннього ПО також не встановлено і ніколи не було.
      Саму проблему вирішив витративши ще 1 годину і знайшовши відос на ютубі де індус на ломаному інгліші пояснив що треба зробити (ngenuity просто не в змозі сама поставити всі драйвери). І зовсім не очікував що на відео по цій проблемі буде 60000 переглядів. Тепер шкодую що поставив 2 зірки замість однієї. Самі навушники норм, але всі ці брендові ПО які працюють через одне місце просто задовбали. Вибачте, накипіло

Представник бренду

Встановлення драйверів - це задача операційної системи. NGENUITY не ставить ніяких драйверів, вона користується стандартними драйверами ОС. Чому в системі не було стандартного драйверу - будь ласка, уточніть в технічній підтримці її виробника. Це варто зробити, тому що при наступному оновленні такий встановлений окремо драйвер можк знову зникнути - такі випадки бували.

• Роман

До этого были баракуды Х
    Эти по сравнению с ними меньше давят на голову и качество звука что в микрофоне что в наушниках вроде как лучше.
    Правда не сразу разобрался с тем как выключать микрофон(поднять его в верх)
    Надеюсь микрофон быстро не сломается

Достоинства:
    Приятно сидят. Качество звук
    Недостатки:
    Боюсь как долго прослужит микрофон
  • Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Поки що навушники справляються і з роботою, і з відпочинком. Зручно, що оголов'я не сповзає навіть коли нахиляєшся за чимось, а м'які подушечки не тиснуть. В іграх чути навіть тихі звуки на кшталт перезарядки зброї, що не завжди ловив у минулій моделі. Бездротове підключення не підводить, хоча далі за десять метрів від комп'ютера звук починає перериватися.

Достоинства:
    Бездротове підключення.
    Недостатки:
    Нема.
  • Ганна К***

Дякую

Достоинства:
    якісний звук
  • Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Зручні, якість звуку досить добра, мікрофон теж непоганий.

• Данило Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Від користання навушниками залишилися лише позитивні відчуття, але через декілька місяців в зв'язку з переїздом пошкодився адаптер. Звернувся до сервісного центру, відповіли що так як пошкодження механічне то допомогти нічим не можуть. Сам адаптер незмінний, а отже я маю працюючі навушники які не можу під'єднати до пристрою. Тепер їм лишається бути хіба що в якості декору або відправлятися на смітник.

Достоинства:
    Якість звуку, комфорт,непогано тримає заряд, вимкнення мікрофону підняттям вгору.
    Недостатки:
    Незмінний адаптер, з яким у випадку пошкодження, ви нічого не зможете зробити.

Добрий день!

Шановний Данило! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.

Напишіть, будь ласка, на [email protected] - ймовірно, локально питання вирішити буде простіше.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купив пів року назад. Дні 3-4 працюють нормально, потім 1-2 - зникає звязок на 0.5-2 сеунди, ресивер меньше метра від навушників. Сам звук в деяких музичних сценах глючить, якісь запинання є. І так регулярно. Заряжені постійно. Проблема не в низькому заряді. Користуватись не можливо. За такі гроші виглядає як скам.

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Iгор! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

Ситуація з Вашого опису більше за все нагадує якусь потужну перешкоду сигналу, наприклад мікрохвильову піч за стіною, чи Bluetooth обмін чогось зі смартфоном поруч або щось подібне.

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mini Shop. Цвет: Black

Взагалі очікування були кращими, але користуючись більш ніж три місяці є нюанс, інколи один динамік значно менш відворюється від іншого і нічого не допомає, не обновлення та відкат драйверів, не застосунок Hyper, це окрема історія знайти і скачати його той ще квєст, повний скид відєднання від передавача нічого не допомогло. Вихід тільки один програмно у віндовс другий дінамік зменшувати гучніть на половину. Але іноді грають обидва канала нормально. наче як навушники живуть своїм життям. Дуже пошкодував. особливо на Wire передачеві, до телефону не підключишь, до аудіо системи теж. Чому не можна без передавача підєднатися напряму до компьютера? не розумію. Люба клавіатура та мишь може а навушникі ні. Краще на блютуз серії.

Достоинства:
    Гарний звук
    Недостатки:
    відвалюється гучність лівого каналу.
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Звук непоганий але є невеликий білий шум ну це не велика проблема.Нажаль здряпується значок хайперікс збоку навушників

Достоинства:
    Файний мікрофон,зручний застосунок для налаштування
    Недостатки:
    Білий шум,значки які здираються
  • Дмитрий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Фонового шума нет, у кого он есть советую отключить все устройства на вайфай 2.4 ггц рядом и будет тишина. Звучание на высоте, диапазон приятный, удобный софт.

Достоинства:
    Отличные наушники, комфортные, хорошее звучание
    Недостатки:
    Не найдены
  • Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Брав тут ці навушники за знижкою. Використовую їх більше 2х місяців. Дуже добра конструкція, безпровідні, зручні. Так є білий шум в навушниках, якщо нічого не грає, нічого страшного у цьому нема, це не критично. Все інше топ.

Достоинства:
    Чудовий звук, гучні, якісні, красиві, мікрофон включається/виключається лише при перемиканні його вниз/вгору.
    Недостатки:
    В програмному забезпеченні NGENUITY, не показує заряд акумулятора в реальному часі, не зручно, тому що, не зовсім зрозуміло, на скільки навушники розрядилася в даний момент.
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Безпровідні хайперХ – це завжди білий шум у вуха Якщо хочете зійти з глузду від постійного шуму у вуха, беріть безпровідну гарнітуру від хайперХ, результат гарантовано
    А якщо без жартів, дуже шкода, що навушники за такі гроші роблять шуму більше, ніж будь-які за 1000 від нн бренду, так Хайперх ще й не збираються з цим нічого робити, кажуть, так і повинно бути! Білий шум у вуха 24/7 це класно, так у всіх! (Так, у всіх, у всіх бездротових гарнітурах хайперХ, дякую що прислуховуєтесь до споживачів)

Достоинства:
    гарно зроблені, саме конструкція якісна
    Недостатки:
    білий шум у вуха, неможливо висидіти його, в мене після першого ж вечора з ним голова вже чугунна була

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Максим! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

Певний рівень шуму в бездоротових навушниках є завжди. Якщо його чутно тільки аід час тиші, а при прослуховуванні контенту він не заважає - це нормально. Якщо він заважає слухати - зверніться, будь ласка, до сервісу за гарантією.

• Максим

Та повернув я вже ті навушники) Шум, до речі, чутно і коли щось грає, я чув його навіть і на фоні ;) А іншої відповіді від вас і не чекав, чомусь в навушниках від інших брендів нема цього шуму, а саме у ваших - він повинен бути, все нормально і бла бла бла

• Олександр Б***

чувак на беспроводных наушниках всегда на фоне белый шум если ничего не играет значит все ок а если и при песне то это уже гарантия

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Розпакував навушники, підключив ЮСБ в ПК і намагався включити - не підключаються. Окей, подумав я, требе зарядити. Підключив кабель до ПК і вух, залишив на всю ніч заряджатись, мигало зеленим. Зранку відключаю кабель і вони досі не працюють))) в NGENUITY без кабеля показує 0 відсотків, з кабелем 50 відсотків і так весь час + просить підключити їх по wireless поки заряджаються. Короче коли купляєте будьте готові ще потанцювати з ними пару днів або сдати назад відразу.

Питання до розробника - як їх заряджати взагалі???

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Арсен! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

Правильна послідовність введення в роботу нової гарнітури:

1. Зарядити гарнітуру до стану, коли зелений світлодіод світится безперервно, після чого від'єднати кабель.
      2. Вставити радіомодуль до USB порту ПК.
      3. Ввімкнути гарнітуру натисканням на кнопку живлення, поки вона не ввімкнеться.

• Арсен М***

upd. заряджаю їх вже 3 день))))) дуже круто(нет)

• Арсен М***

Вибачте, але я тримав його підключеним по порту на зарядці всю ніч(12годин), він не зміг зарядитись за цей час? це норм взагалі?

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Забрал наушники. Подключил зарядный кабел, включил. NGENUITY показывает 50% заряда. Прошло минут 20, а приложение всё так же показывает 50% заряда. Вытащил зарядный провод- наушники выключились. Без зарядного провода не включается. Может ли быть такое, что приложение обманывает и на наушниках изначально было 0% заряда? Но отсюда вопрос: Неужели они за 20 минут не могут зарядиться хоть на пару %, чтоб включиться без зарядного устройства? Или там аккумулятора совсем нету?

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Перед першим включенням гарнітуру рекомендовано зарядити повністю.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Звучать добре, аде є інколи якісь баги зі звуком, коли насичена звуками сцена, звук трохи рипить. ПК стоїть на столі, ресівер буквально на відстані витянутої руки, не розумію в чому може бути причина.

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Найчастіша причина такого ефекту - зависокий рівень сигналу, встановлений у грі, також можливо, що гра не встигає обробити усі джерела звуку.

• Ігор

Покористувався ними певний час, чомусь риплять в деяких звукових сценах, також відчуття, що інколи втрачають сигнал, зявляються викривлення звуку. В цілому покупка не сподобалась. За такі гроші і такий бренд, навіть не думав що буду так розчарований.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Білий шум при ввімкненні, повертаю

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Шановний Олександр! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.

• Олександр

При всій повазі, не має бути шуму при відсутності звуків. Я взяв Razer Blackshark V2 PRO Wireless Black, тут немає взагалі фонових білих шумів, і проблем також. Я обожнюю HyperX, у мене провідна версія Cloud Core, але я захотів без дротів. На жаль, що Stinger 2, що Cloud core не вдовільнили, в обох є білий шум при відустності звуків, навіть при відсутності підключення свистка до ПК. Натомість в Razer із цим все гуд. Пофіксіть це, і люди будуть брати.

Представник бренду

Будь-яка електроніка - шумить. Якась - більше, якась - меньше, але певний рівень шуму є завжди. Також - за відсутності зв'язку (радіомодуль не підключений до ПК) схема в навушниках в його пошуку виходить на макимальний рівень сигналу, тому шум може бути сильніше, ніж при встановленному зв'язку. Це - абсолютно нормальна ситуація, гарнітура не призначена для експлуатації без зв'язку з джерелом сигналу.

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Поки що найкращі вуха. Раніше користувався першим стінгером та steel series arctis. В порівнянні із попередником, дизайн став сучаснішим, зʼявилась функція повороту самих вушок, зросла максимальна гучність, покращився бас, покращилась стабільність та дальність сигналу (до кухні легко дістає). В порівнянні зі стілами вони легші, приємніші, зручніші, автономніші, звук практично однаковий. Якщо оцінювати вуха незалежно від конкурентів та попередника, зважаючи лише на вартість:
    Дизайн 5/5 (в поле зору лізе мікрофон, доводиться відгинати)
    Звук 5/5
    Якість звʼязку 5/5 (ніяких відставань та мікролагів)
    Автономність 5/5
    Зручність 4/5 (при довгому використанні вуха пітніють)
    Радість від покупки 5/5
    Окремий плюс за відсутність нескінченної кількості режимів, зайвої підсвітки та назойливого софту

Достоинства:
    Якість звуку, дизайн, якість звуку, батарея, якість та радіус звʼязку, відсутність зайвого софту та драйверів, приємне відчуття від покупки, відключення мікрофону підняттям вгору
    Недостатки:
    Лише один - мікрофон може лізти в поле зору і його доводиться відгинати. Не люблю і боюсь гнути мікрофони на всіх навушниках (це не мінус, а швидше особиста позиція)
  • Назар Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Файні безпровідні навушники в своєму класі, брав через опцію віключення мікрофона підняттям угору, дуже зручно. Сигнал ловить добре навіть через стіну, ніяких сторонніх шумів, збірка добра. Звук не для аудіофілів, це не той клас навушників де варто очікувати глибокий бас або що. Для роботи ідеально, піти під час мітінгу на кухню або в туалет. Швидко заряджаються, сигналізують про розрядку. Працюють під час заряджання

Достоинства:
    Якість збірки, хороший сигнал, відмикання мікрофона підняттям, поворотні чашечки.
    Недостатки:
    Якість звуку динаміків і мікрофона, закороткий шнур для прослуховування в момент зарядки
    • Игорь Е***

если в дискорде проверить микрофон он улавливает левые звуки клавиатуры например? очень интересует микрофон и непонятно как проверить хоть ищи того кто купил и задалбывай))

• Станіслав К***

Друже, що це в тебе за модель клавіатури? Дуже круто виглядає!

• Леонід М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дитина зламала usb приймач. В сервісному центрі сказали що це не гарантійний випадок. Замінити неможливо ( не можу ніде знайти). Тепер в мене нові навушники які не працюють.

Недостатки:
    Usb донгл який якщо зламати можно викидати навушники

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Напишіть, будь ласка, на [email protected] з подробицями (фото маркування навушників та радіомодулю, а також чека) - ми подивимось, чи можна щось з цим зробити.

• Владислав Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Я задоволений цією моделлю навушників. Вибір був непростим, але консультант одного з магазинів порадив саме цей варіант, і я не пожалкував. Радіус дій приємно здивував: за допомогою триметрового USB-подовжувача можна покрити всю квартиру, а навушники працюють у будь-якому куточці. Подовжувач також допоможе уникнути можливих перешкод від інших Bluetooth-пристроїв, які підключено до пк

Достоинства:
    Якість звуку, Якість матеріалів, радіус дії .
    Недостатки:
    Відсутні
  • Олександр С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Користувався пів року, але при переїзді загубився адаптер, тепер навушники перетворились у дрова, навіть до телефону не приєднати( адаптерів у продажу не знайшов

Достоинства:
    Якісний звук, не лагали
    Недостатки:
    Без адаптера не працюють

Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.

Якби гарнітура працювала в неповному комплекті - то було би дуже дивно.

Напишіть, будь ласка, на [email protected] - не виключено, що питання вдастся вирішити локально.

• Людмила К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Не покупайте этот мусор !
    Мы купили и через 2 недели полетел адаптер , на ровном месте , он даже не падал .
    Но это еще не все , связались для обмена , нам заменили через пол года
    И в итоге такая же ситуация
    Ребята , либо у вас продукция плохая, где наушники 2 из 2 со сломанным адаптером , либо огромная партия брака (что тоже не лучше) .
    Никому не рекомендую покупать, выбросили деньги , время и нервы .
    Так что парень , у которого якобы повредился адаптер при переезде , ребята это не переезд

Отвечать мне не обязательно, если что .
    Я просто в шоке от цены на товар.

Достоинства:
    Заявляют беспроводную возможность , но её не будет
    Недостатки:
    Это предмет декора , не более

Добрий день!

Шановна Людмила! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.

Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.

Втім - якщо це другий випадок поспіль, варто уважно придивитись до умов експлуатації гарнітури. Адаптери у неї самі собою, як правило, не ламаються.

• Тимофей С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хороший продукт! Доволен покупкой. 3 месяца назад купио эти наушники и не пожалел!

Достоинства:
    Удобные, хороший звук
    Недостатки:
    Нету
  • Руслан Ш***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Добрий день в мене питання купив дані навушники. Працюють все чудово. Але випадково зламав usb модуль. Тріщина в платі.
    Питання чи можливо придбати сам модуль. Дякую

Достоинства:
    Якість на рівні
    Недостатки:
    Не виявив

• Сергій Т***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Зносив 2 пари UR20 KOSS на останніх шнурок пероломився )
    Що по цих:
    Непогане звучання
    Заряду точно вистачає на "мою" добу використання ПК
    Свисток підключив на подовжувач і підняв догори (на рівень очей стоячи) ... тепер по всій хаті ловить в деяких місяцях через затовсті стіни звук пропадає, але так супер.
    Мікрофон співврозмовникам сподобався (ну не жаліються як на той що був до цього)
    Ну і з недоліків то ліве вухо має (там де передавач) має схожу чутливість з блютузом(прикрити його або повернутись щоб тіло перешкоджало сигнал ітд...) але це тільки при віддалені значному від компа... все норм..

Достоинства:
    Без шнура
    Недостатки:
    Схожі проблеми bluetooth