- Ростислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Диаметр колес: 26. Цвет: Желто-черный
До управління швидко звикаєш, колеса дозволяють їздити по бездоріжжю
- Достоинства:
- Швидко розганяється, великі колеса
- Недостатки:
- наразі не виявлено
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку нашого електровелосипеда. Раді, що вам подобається керування та прохідність на бездоріжжі, а також динамічний розгін і великі колеса. Дякуємо за вибір саме цього велосипеда й бажаємо приємних та безпечних поїздок!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Диаметр колес: 26. Цвет: Хаки
Подскажите у вас можно приобрести комплектующие интересует держатель для велосипеда
- Продавец kidsDM
Дякуємо за звернення та інтерес до товару. Щодо комплектуючих, зокрема тримача для велосипеда, радимо перевірити доступні аксесуари в каталозі та уточнити сумісність перед замовленням. Раді допомогти з вибором.
- Максим З***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Диаметр колес: 26. Цвет: Хаки
Купив цей електрофетбайк кілька днів тому і в цілому дуже задоволений. Розгін швидкий, мотор тягне дуже впевнено. Педалі формально є, але частіше використовую як опору для ніг. Колеса широкі, тому велосипед добре тримається на дорозі та легше проходить нерівності. Акумулятор зйомний та довготривалий, що доволі зручно. Сигнал электричний та гучний. З мінусів можливо вага велосипеда, але це виправдано. Загалом покупкою задоволений, для поїздок по місту і бездоріжжю підходить дуже добре.
- Продавец kidsDM
Дякуємо, Максиме! Чудовий детальний відгук — раді, що електрофетбайк вас задовольнив і добре показує себе в місті та поза доріг. Приємних поїздок!
- Тимур Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Диаметр колес: 26. Цвет: Хаки
Давно мріяв про електробайк, і цей повністю виправдав очікування. Їздив у ліс, на риболовлю то акумулятор не підвів. Заднє мотор-колесо працює добре, розгін плавний. До якості збірки питань нема. Фара з сигналом і тримач для телефону є то докупляти не треба було. Відправили зразу в той самий день як замовив
- Достоинства:
- Топ за свої гроші
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Диаметр колес: 26. Цвет: Желто-черный
Мій перший електровелосипед, і точно не останній але поки що закриває всі мої потреби. За перші поїздки накрутив вже десь під 200км половину з них по лісових і сільських дорогах. Педалі крутити легко, коли вмикаєш асистент то відчуття ніби вітер в спину. Гальма працюють добре, особливо це відчутно, коли на спусках ідеш на швидкості. Окремий плюс кольоровий дисплей, все інформативно. До речі, зручно, що акум зйомний можна заряджати в квартирі, не тягнучи весь велосипед. Велосипед досить важкий, але це додає стійкості на швидкості не хитає. Дуже задоволений покупкою!
- Достоинства:
- Топовий велосипед, швикдко їде, зйомний акум
- Недостатки:
- Хіба вага але так як акум знімається то це не критично.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.