- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: ID STORE. Цвет: Серый. Размер: 43
Гарні кросівки, сину сподобались.
Рекомендую - Віталій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ID STORE. Цвет: Черный. Размер: 44.5
Не то, що очікував.
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 45
Все чудово , купували для занять у спортзалі
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 42.5
Через місяць після покупки протерлась сіточка на носку. Не рекомендую!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: MDF. Цвет: Оливковый. Размер: 44
Маломірять, треба замовляти на розмір більше ніж ношу зазвичай, згідно розмірної сітки. Продавець чудовий, передзвонили, ввічливо спілкувалися. Доставили швидко.
- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с оранжевым. Размер: 42
Удобно и недорого
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 44.5
Міцні, легкі, не тиснуть. Підошва має хорошу амортизацію. Виглядають акуратно, все як треба.
Широкая
Средний
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 44
Ок
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 45.5
Зручні легкі симпатичний дизайн
- Достоинства:
- Легкі, висока підошва
- Недостатки:
- Не помітив
- Олег Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 44.5
Всім задоволений. Легкі і зручні.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с оранжевым. Размер: 43
Рекомендую
Сину сподобалися . - Олексій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с оранжевым. Размер: 44
Гарні кроси, зручні, яркі
- В'ячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 45
Маю широкі стопи і ще й проблему з плюсневим суглобом в наслідок травми - коли взуття вузьку - нога реально болить. Тут, тьху-тьху-тьху, після двох днів носки - ніби ніде не жмуть, не труть. Взагалом, купувалися для кардіопробіжок, але через різке потепління - використовуються для повсякденної носки. На вигляд - суто спортивне взуття, таке треба надівати на пробіжки, для чого і купувалося. Проте - з джинсами - зручно і симпатично. Звісно, на смак і колір кожен сам собі спеціаліст, але мені сподобалися.
- Достоинства:
- Все супер.
- Недостатки:
- Ніби немає.
Широкая
Низкий
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 43
Замовляв білі кросівки,прийшли брудні з двома рижими плямами, ніхто не попередив,на крайній випадок запропонували б знижку
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 44.5
Зручні, ношу вже 4 міс. Дихають, м'які та комфортні. В прохолодний період теж підходять.
- Достоинства:
- Зручність
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MDF. Цвет: Бирюзовый. Размер: 44
можно брать смело
- Достоинства:
- качество,плотная подошва.
- Недостатки:
- слегка маломерят,лучше брать на размер больше.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 44.5
Зручні кросівки. Зверху сітка. В дощ ноги будуть мокрі - тому не рекомендую. На суху погоду -гарно справляються. Вдягав разів 10. На вигляд добрі. Поки політ нормальний
- ПашаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 42
Кросы
Своих денег стоят сто процентов.
Сделаны качественно. После носки Рибоков, Адидас и Пума (все беговые). Under Armour вообще как облако по ощущениям. Возьму позже ещё для бега от этой фирмы. Возвращаться к тем брендам не буду.- Достоинства:
- Under Armour)
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 42
Купував для бігу, поки все ок, легкі, зручні
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Размер: 42.5
ці кросівки чисто під біг, ходити в цьому в зуті буде трішки не зручно, сідають вони обхватно, не сильно але й не слабо, на пінній підошві ще є посилені протектори, з трохи жорсткішого матеріала, принципі не погані. Точсно спробуйте а там вже відчувайте як сидить і чи подобається стить.
- Достоинства:
- гарна якість
- Недостатки:
- підстилка яка на носку має дуже мягку подушку, і вона на че тисне,
Средняя
Высокий
Соответствует
- Максим Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 41
- Олег І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 42
Супер! Ціна, якість. Не хотілось знімати після примірки.
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41
Відрізняються в реальності з тими що на фото(
Вигляд такий,ніби це туфляки на весілля- Адам М***
Фото маєте?
- Сергій С***
Орууу!! АХАХАХАХАХ
- Ігор
Після Вашого відгука захотів зразу собі такі туфляки))). Дякую
- Владислав Ч***Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 45
_ – ‘‘ П Р О Ч И Т А Й ’’ – _
Послухай, я реально прочитав майже повністю всі описи щодо цих кросівок: Under Armour Charged Surger 4.
Пізніше, порівнявши (+/–) — Переваги та Недоліки. Прийняв рішення придбати.
Потім, я їх відправив назад, . . . Чому ? Пояснив чітко в "Недоліках"
P.s. --- (* Чисто особиста думка !)
Рекомендую прочитати інші описи, щоб ви зрозуміли що в мене та інших є схожість стосовно: Фото/ Зображення. Та Розміру ! ! !- Достоинства:
- Переваг більше: 1· Гарний колір. 2· їхня легкість та спортивність. 3· Швидко прийшли. 4· Якість фірми
- Недостатки:
- А ось недоліки тут ВАЖКІ !!! 1) Завжди пам'ятайте майже всі товари НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ до фото. 2) Розмір не підійшов, (*рекомендую брати на 0.5 або на 1 розмір більше*). 3) НЕ СПІШІТЬ купляти кросівки, спочатку міряйте. 4) Обдумайте та зважте (Плюси + / та Мінуси –)
- Владислав А***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с оранжевым. Размер: 40.5
Дизайн та якість супер! Але 41й розмір для мене трохи завеликий. Напевно потрібен 40.5. Тому повернув.
- Сергій Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Навіть міряти не став. В "живу" просто жах, що якість, що зовнішній вигляд
- Дмитрий Н***Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Размер: 42.5
Якість ТОП!
Маломірні 42й-це 43и... - ЄвгенПродавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42.5
Заказал. Товар приехал вовремя. Не стал покупать, так как они не похожи на те что опубликованы на сайте. Сетка крупная и прям пластиковая (если не ошибаюсь). В общем сетка не внушает доверия, а кроссовки выглядят хуже чем на фото с сайта
- ЄвгенПродавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 40.5
Заказал. Товар доставлен. Не стал покупать так как не соответствуют фотографии на сайте. Сетка не внушает доверия...
- Саша С***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 44.5
Не соответствует фото никак
- Костянтин Б***
Вони абсолютно такі ж як на фото.
- Владислав К***
Абсолютно згоден, дякую за відгук!
- Василь
Действительно подделка! Спасибо за подсказку! Похоже - китайская реплика. Кто не видит разницы - обратите внимание на конструктив язычка на оригинале и на предоставленном фото покупателя.
- Никитин Е***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 45
Маломірні, зазвичай купую 44, максимум 44.5, тут 45 малий. Блищать як туфлі.
- ІванПродавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Просто реальні фото
- Віталій З***
Судя по фото это дешёвая китайская подделка
- ІванПродавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Відрізняється від тих фото, що на сайті.
- Адам М***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Різні зтим що на фото.