- Саша Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
звук достойный в играх все слышно. качество изголовье полное г . за год сломалось в 4 разный местах. не рекомендую
- Достоинства:
- нормальное звучание
- Недостатки:
- качество материалов
- Віталій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Навушники хороші по звуку і нормальні по мікрофону, але у них якійсь слабий пластиковий обод, він тріснув після 2 місяців користування навушниками
- Достоинства:
- Хороший звук
- Недостатки:
- Слабкий обод
- Радомир П***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Очень хорошие за свою цену
- Анатолий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
принты снаружи наушников выглядят дешево и функционально бесполезны, благо снимаются наждачкой. единственный серьезный недостаток -- слабый обод наушников. за меньше чем 20 дней пользования половина обода треснула, скоро участь постигнет и вторую часть видимо. возможно если надевать наушники на репу поменьше, чем моя -- недостаток не проявится так быстро.
в остальном -- ОТЛИЧНЫЕ УШИ НА СВОЮ ЦЕНУ, до треснувшевого обода это была твердая пятерка)- Достоинства:
- Дешевые, легкие, с достойным качеством звука и без заметных задержек в играх.
- Недостатки:
- слабый обод
- Артем З***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Все отлично работает, поддержка помогла с подключением
- Достоинства:
- Гарно виглядають, звук якісний
- Продавец NG-Store
- Филипп Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Чудові навушники за свої грощі. Звук хороший. Мікрофон теж. Заряджаються швидко. Довго тримають заряд. Раджу
- Тимофей П***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Доволі добрі навушники, зі своєю задачею справляються достойно, нема ніяких затримувань, та інших звукових недоліків
- Достоинства:
- Добрі навушники з якісним звуком
- Недостатки:
- 1) на телефоні не можна перемикати музику за допомогою навушників
2) невеликий дефект на обох сторонах навушників (можливо не правильно залито пластик).
- Продавец NG-Store
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Доволі гарний звук та мікрофон.
- Достоинства:
- Легкі, вуха не болять після 3 годин використання, добре тримають заряд.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец NG-Store
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Дуже чудові навушники чудовий звук і мікрофон рекомендую
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Очень доволен,звук 10/10
Удобство 10/10- Продавец NG-Store
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
круто круто
- Достоинства:
- наверное лучший вариант за свои деньги
- Недостатки:
- когда звук на полную делаешь иногда получается каша
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Як у: Саша Чеков, лопнуло изголовье. Тепер ше раз.
Мабуть, краще їх брати для дітей. На дорослі голови вони погано налазять.- Достоинства:
- Якість звучання
- Недостатки:
- Крихкість пластику.
- Продавец NG-Store
Дякуємо за відгук.
Нам прикро, що у вас виник такий досвід. Зазначимо, що матеріал оголів’я в цій моделі відповідає заявленим характеристикам виробника та розрахований на стандартне щоденне використання. Водночас посадка і навантаження на оголів’я можуть відрізнятися залежно від індивідуальних особливостей голови та способу використання.
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Замовив ці навушники приблизно тиждень тому дуже якісні навушники за свій ціник звук офігезний та є донгл і це плюс
- Достоинства:
- Дуже якісні за свою маленьку ціну
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Продавец NG-Store
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Навушники приємні у користуванні та добре сидять. Звук чистий, без спотворень, мікрофон цілком достойний для своєї вартості.
- Достоинства:
- кісний звук, м’які та комфортні амбушури, нормальна робота мікрофона, гарна автономність.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Купив для племінника 12 років.
Сказав, що на даний момент його влаштовує і він задоволений - Міша Л***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Наушники прикольні і зручні , звук чистий і нормальний для наушників мікрофон за свою ціно
- Достоинства:
- Звук , Мʼякі і зручні амбушури ,непоганий мікрофон , довго тримає заряд
- Недостатки:
- Поки невиявив
- Саша Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Что могу сказать , через месяц пользования лопнуло изголовье , Окей руки из того места спаял укрепил вроде все гуд . По итогу на сегодня имеем две трещины изголовья совсем в другом месте !
- Достоинства:
- Качество звучания за свои деньги топ
- Недостатки:
- Не качественно исполненное изголовье . Не рекомендую !
- Продавец NG-Store
Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам шкода, що у вас виник такий досвід користування.
Хочемо зазначити, що умови експлуатації навушників (частота використання, навантаження на оголів’я, спосіб зберігання) можуть суттєво впливати на їхній стан, і, на жаль, ми не можемо їх проконтролювати після покупки.
Водночас за цією моделлю немає масових звернень або системної проблеми з оголів’ям — більшість клієнтів користуються навушниками без подібних зауважень.
Дякуємо, що відзначили якість звучання. Якщо у вас залишилися питання або потрібна консультація — ми завжди відкриті до діалогу.
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Дуже швидка доставка, швидше, ніж прописано. Навіть через 2 тижні продавець поцікавився чи усе працює, чи всім задоволені.
- ЮляОтзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Купувала навушники — я у захваті! Все просто чудово: навушники ідеально підійшли, звук якісний, користуватись одне задоволення. Покупкою дуже задоволена, однозначно рекомендую!
- Достоинства:
- Все добре
- Ростислав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Все добре, дякую
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Чудові навушники, син дуже задоволений. Заряд тримають довго, якість звуку чудова.
Магазин надіслав замовлення дуже швидко! - Сергій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
- Достоинства:
- Якість, чудово тримає акумулятор та якісний звук!
- Недостатки:
- Невиявили!
- Тимур С***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
В целом все хорошо, учитывая цену, но хотелось бы звук по качественнее, в режиме музыки есть ощущение что ты в бочке, но если переключиться на режим игры то в целом все становиться нормально. Я переходил с HyperX Cloud Alpha, разница конечно сильная в плохую сторону, но опять же цена и то что они беспроводные оправдывают небольшой дискомфорт. Будьте готовы что на громкости выше 70% процентов абсолютно все будут слышать что слушаете вы, очень громко слышно…
- Достоинства:
- Беспроводные, легкие, хорошие амбушюры, хорошо держат заряд.
- Недостатки:
- Звук не качественный, озвучка наушников
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Брали підлітку. Швидко налаштував як на комп, так і на телефон. Самі навушники легкі, не тиснуть, майже не відчуваються. Звук гарний. Вбудований мікрофон улавлює звук добре. Довго тримають заряд, навіть якщо користуєтесь безперервно. Дитині подобається
- Достоинства:
- Легкі, довго тримають заряд, вбудований мікрофон
- Василь Й***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Наушники топ
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Все сподобалось
- Достоинства:
- Хороші наушники за свої гроші
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Навушники мають привабливий дизайн та непогані технічні характеристики для свого цінового діапазону... тому на свій погляд є чудовим подарунком для дитини та власного використання
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Невиявив
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Очень неплохие наушники, удобно сидят на голове, на уши не давят. Покупал сыну для компьютера, он очень доволен. Рекомендую продавца и товар. Покупайте и не пожалете
- Саша М***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Звук 10/10
- Достоинства:
- Безпроводние
- Недостатки:
- Безпровода не подключаетса ставлю зарядить их не заряжаютса скіки потрібно часу щоб вони зарядилися
- Продавец NG-Store
Питання вирішено. Проблем із зарядкою не було. Навушники вмикались, але не підключались до ПК тому, що потрібно було перемкнути навушники з режиму блютуз на 2.4g.
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Music mode краще не вмикати бо він досить поганий навіть для музики. Мікрофон хоч и дуже середній але непоганий, часто буває навіть гірше в нових навушниках по 100-150$+
Якщо в іграх нема автоматичного підлаштування гучності мікрофона то ви будете дуже тихим а також тихим в діскорді.- Достоинства:
- Бездротові, звук, працюют на всю квартиру.
- Недостатки:
- Нема софта від розробника ниякого для налаштувань звуку, 7:1 та мікрофона. Той софт що є не бачить цих навушників ні на WIN 10 ні на 11
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Все добре працює, дитина щаслива)))
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Все в порядку
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Гарна якість, все підійшло, в за не надавлює, все працює добре, звук гарний, відправили оперативно, рекомендую
- Достоинства:
- Якість та звучання
- Продавец NG-Store
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Класні навушники. Якість хороша, звук теж. Все ок
- Достоинства:
- Легкі, якісні
- Продавец NG-Store
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
Дуже хороші навушники та ціна не кусається. Син задоволений звук дуже хороший. Рекомендую. Продавцю велике дякую
Дякуємо вам за відгук)
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: NG-Store. Цвет: Black
В коробці ще прийшла флешка, мабуть бонусом- Дякую)
- Достоинства:
- Працюють.
- Продавец NG-Store
Добрий день) дякуємо за відгук! Це не зовсім флешка, це 2.4 адаптер для безпровідного підлючення. Він йде в комплекті)