- Цимбалюк О***Отзыв от покупателя. Продавец: ФІТОСЕЙЛ
Набір чудовий! Дуже якісно упаковано, все прийшло в повному обсязі.
Ефект від процедури відповідає заявленому і зберігається навіть після миття волосся.
Саму процедуру легко зробити вдома, що дозволяє значно заощадити на салонній процедурі і отримати такий же результат)
Однозначно рекомендую! Хотілося б спробувати також зелену лінійку у міні-наборі)- Достоинства:
- Зручна і якісна упаковка. Ефект від процедури відповідає заявленому
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ФІТОСЕЙЛ
Я задоволена! Дякую все супер!
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: ФІТОСЕЙЛ
Замовила цей набір за рекомендацією подруги і жодного разу не пошкодувала! Волосся після процедури м’яке, слухняне й виглядає живим. Дуже зручно, що все вже розлито і не потрібно купувати цілу серію засобів. Відчуваю себе ніби після професійного салону, навіть мій перукар помітила зміни)
- Достоинства:
- Обожнюю, що все йде в зручному форматі на кілька процедур — не треба переплачувати за повнорозмірні засоби.
- Недостатки:
- Все чудово!
- Продавец ФІТОСЕЙЛ
Велике дякуємо за вашу рекомендацію! Нам дуже важливо, щоб ви залишалися задоволені і намагаємося доставляти товари в найкоротший термін.
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ФІТОСЕЙЛ
Замовила набір для процедури Tokio Inkarami — все прийшло швидко, гарно запаковано, у комплекті є детальна інструкція, за якою легко виконати процедуру вдома. Робила вперше, і результат дуже порадував: волосся стало більш зволоженим, м’яким і блискучим, частково зникла пухнастість. Планую робити регулярно, бо ефект відчувається вже з першого разу. Дякую за якісний продукт і сервіс!
- Продавец ФІТОСЕЙЛ
Дякуємо вам за цей відгук — для нас дуже важлива ваша оцінка! Ми раді, що у вас залишилися тільки позитивні емоції від товару.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ФІТОСЕЙЛ
Чудовий набір для відновлення волосся вдома. Вже після першого застосування волосся стало м'яким, гладеньким і доглянутим. Ефект як після салону, тільки в декілька разів дешевше..)
Однозначно рекомендую, дуже задоволена результатом!)- Достоинства:
- Зручна упаковка. Волосся стає блискучим, зволоженим і більш міцним!
- Недостатки:
- Продавец ФІТОСЕЙЛ
Велике дякуємо за вашу рекомендацію! Нам дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, він і надалі приноситиме вам радість і користь.