Отзывы покупателей о Клавиатура беспроводная Сidoo qk61 V2 Белая

на основе 41 отзыв
  • Отзывы про товар продавца Клікоманія
  • Тимофій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: Черный. Раскладка: Английская

Дуже класна клавіатура, відправили швидко

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: Черный. Раскладка: Английская

Прийшла з 2 поломаними свічами тай ще зібрали не правельно (лівий контрл і меню помінені місцями) 2 дні ломав голову що не так поки не придивився. дуже засмучений покупкою не розумію навіщо продавати брак

• Сергій

Все чудово

• Нікіта З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: Белый. Раскладка: Английская / Русская / Украинская

За свои деньги отличный кремовый тайпинг и комплектация

Достоинства:
    тайпинг
    Недостатки:
    не нашёл
  • Платон Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: Черный. Раскладка: Английская

Гарна клавіатура але корпус дуже скрипить

Недостатки:
    Скрипить корпус
  • Даніель К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: Черный. Раскладка: Английская

Неймовірна клавіатура, бездоганна робота продавця (відправлення в наступний день після замовлення.
    Приїхала без проблем та нарікань, з зарядженним аккумулятором, зі всіма інструкціями, кабелями, упакуванням і тд. До коробки, також, ніяких нарікань, ні однієї подряпини, запамування, порваності і тд, ніби щойно з заводу в руки.
    Кілька слів про саму клавіатуру:
    Я універсал в плані клавіатур, тобто я програміст, люблю попереписуватись, пишу твори, тексти і тд. Тому для мене дуже важлива ергономіка клавіатур загалом. Перед замовленням довго вагався, так як клавіатура 60-и процентного типу, але для мене дуже важливі, ті ж самі, стрілки, клавіші функцій (F 1-12), та нум пад для додаткових назначань на клавіші, але вирішив ризикнути після інформації яку знайшов на основному сайті бренду “Cidoo”. Клавіатура може бути ПОВНІСТЮ перепрограмована завдяки своєму софту від “Cidoo”, тому ви можете назначити, наприклад клавіші «O» та «P» з використанням клафіші функції «Fn», на збільшення та зменшення гучності звуку, це те, що зробив я і пишу як приклад, назначити можна взагалі все що завгодно. Також присутня можливість «Макросів» які можуть пригодитись для ігор, дизайнерів, музичних продюссерів і тд, щоб назначити одну клавішу замість нажимання двох клавіш для, наприклад, змінення режиму пензлика в Фотошопі. Також, через що я був геть здивований, завдяки софту можна назначити пресети для клавіатури та змінювати їх в самій пронрамі для кожного вашого завдання. Щоб знову не переписувати все, що писав до цього: Перше налаштування клавіатури - для повсякденного диття переписок і тд, Друге: Для ігор, Третє: для фотошопу, і тд.
    (Якщо ви програмість і для вас дуже важлива наявність стрілок та інших клавіш, перегляньте лойяути клавіатури в стандарті та з використання “FN” на основному сайті “Cidoo” щоб зрозуміти чи буде це для вас зручним, чи ця клавіатура не для вас)

Достоинства:
    Якість, Ергономіка, Софт, Батарея, Звук
    Загалом клавіатура неймовірна, ще й в такому ціновому сигменті
    Недостатки:
    Після тижня використання - Невиявлено
    • Продавец  Клікоманія

Велике дякую за такий детальний та розгорнутий відгук! Дуже радий що вам все сподобалось, гарного користування! :)

• Артем Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HeadCat. Цвет: Белый. Раскладка: Английская

Ідеал

Достоинства:
    Дуже якісно
  • Богдан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EFCS. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Cidoo Pearl White. Раскладка: Английская

Чудова клава

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Тимофій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ChromaTechStore. Цвет: Белый

користуюсь цією клавіатурую понад 5 місяців дуже подобається як перша 60% клавіатура це кращий вибір

Достоинства:
    дуже тиха дуже приємний тайпінг досить добре змазані світчі кремовий тайпінг
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: HeadCat. Цвет: Белый. Раскладка: Английская / Украинская

Дуже швидка доставка

• Платон Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DEV1CE. Цвет: Черный. Раскладка: Английская

все дуже швидко

Достоинства:
    всі
    Недостатки:
    нема
  • Артем Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HeadCat. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская

Дуже гарна та класна клава

• Марк В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DEV1CE. Цвет: Черный. Раскладка: Английская

Товар зламався кнопка win не працює та ні як не допомагає перезапуск клавіатури, та товар не могли надіслати 5-4 днів, але писали що товар є в наяв та відправка протягом 16 годин. З клавіатурою я нічого не робив тільки грав у гру як тупо win перестав працювати. Товар жахливий та продавець теж

Недостатки:
    Зламалась, та продавець поганий
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technotech. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Cidoo Pearl White. Раскладка: Английская

Все доставлено вчасно, якістю задоволена. Рекомендую

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GaningTech. Цвет: Белый. Раскладка: Английская

Клавіатура просто топ за свої гроші користуюся майже місяць і все добре працює, трохи складно було розібратись з софтом але це того варте.

Достоинства:
    тайпінг та гарний дизайн
  • Костянтин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gam1ngZone. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская

ЦЕ КЛАВА ІНТФІНІТІ ВІДДИХАЄ...

Достоинства:
    НЕ ЄСССР
    Недостатки:
    ЄС
  • Захар Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ClickCore. Раскладка: Английская

Клавиатура не сильно зашла, у клавиатуры неудобный формфактор, неудобный софт,и по звуку так-себе ужасные сокеты свичи просто отваливаются

Достоинства:
    Яркая подсветка
    Недостатки:
    Неудобный формфактор, софт и тайпинг не очень
  • Дмитрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный. Раскладка: Английская

Гарна клавіатура, добре змазані світчі та термін доставкі 2 дні, задоволенний)

Достоинства:
    Класна , змазані, дуже тиха
    Недостатки:
    Не помітив
  • Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GaningTech. Цвет: Белый. Раскладка: Английская

Дуже крута клава,дизайн афігєний та мінімалістичний,тайпінг класний та кремовий,всім рекомендую,за свою ціну мабуть найкращий варіант

Достоинства:
    Тайпінг,дизайн
    Недостатки:
    Не дуже зручний софт
  • Андрій І***

Дуже компактна клавіатура з просто шикарним тайпінгом і його звуком.
    Українські літери нанесені не фарбою це дуже великий + не зіструться з часом.

Дякую магазину за хорошу роботу

Достоинства:
    Компактна і дуже красиво виглядає, присутня українська мова
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dyzetek. Цвет: Белый. Раскладка: Английская

Дуже гарна клавіатура
    Відправили швидко

Достоинства:
    Тайпінг гарний та комплектація
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Dyzetek

Дякуємо! Ваша думка дуже важлива для нас!

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GaningTech. Цвет: Белый. Раскладка: Английская

Товар прийшов вчасно, клавіатура відповідає характеристиці, яка вказана на сайті, ми дуже задоволені!Дякую Вам що все так швидко відправили.

• Руслан Ф***

хорошая клавиатура

• Тимофій Л***

Ця клавіатура просто класс
    Це перша моя 60% клавиатура и мени вона Дуже подобается

• Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ClickDevice. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Cidoo Pearl White. Раскладка: Английская

Дуже класна і якісна клавіатура.Дякуємо

• Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Белый. Раскладка: Английская

Отличная клавиатура

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ChromaTechStore. Цвет: Черный

Клавіатура дуже хороша до цієї клавіатури користувався клавіатурою хатор коли я перший раз її підключив я був просто шокований від тайпінгу наскільки вона лигка і наскільки вона гарна підсвітка тоже дуже красива (дуже рекоминдкю взяти імено цю клавіатуру )

Достоинства:
    Дуже тихий тайпінг і досить добре змазані свічі
    Недостатки:
    Недоліків не занйдено
  • Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ChromaTechStore. Цвет: Черный

Купив,отримав швидко,річ класна,корисна,неймовірна-продавці на висоті,всім би так працювати!

Достоинства:
    Сучасна,стильна,швидка,компактна.
  • Даня Ш***

Гарна клавіатура

Достоинства:
    Гарна комплектація (пуллєр, світчі, кейкапи). Пбт кейкапи, багато шумки, гескет маунт будова, стабілізатори гарно змазані с завода
    Недостатки:
    Складно користуватись софтом
  • Елена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ChromaTechStore. Цвет: Белый

Клавіатуру купувала на подарунок синові - підлітку для ігор.
    Прийшла у гарному стані, у комплект змінні кейкапи Enter та Escape, також клавіатура дуже гарно звучить, та дуже гарна RGB підсвітка.
    Син дуже задоволений,а для нас це найкращий показник якості!

Достоинства:
    Працює тихо.
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ChromaTechStore. Цвет: Черный

Клавіатура меня дуже сподобалась, зібрана добре, нічого не скрипить не люфтить, дуже приємний тайпінг без цокань та інших не приємних звуків, стильний та стриманний дизайн, які на мій погляд класно доповнюють 2 прозорих кейкапа, але для тих кому не подобається в комплекті є чорні. В клавіатури 3 типа поєднання, що є великим плюсом, заряд тримається довго, так ще й клавіатура автоматично вимикається якщо її не чипати пару хвилин. Підсвічування зроблено приємно, дуже великий вибір, підсвічування не надто яскраве тому приємно очам. На рахунок софта, тут він є проте знайти його треба постаратись, в софті можна назначити функцію клавіш, що на мій погляд для клавіатури 60% дуже важливо, а також налаштувати ваше підсвічування.

Достоинства:
    Приємний тайпінг, гарна збірка, приємне підсвічування, хороший софт, чудовий та стриманний дизайн, 3 типа підключення, довго тримає заряд.
  • Инна Н***

Дуже задоволені покупкою.

Достоинства:
    Зручна у користуванні,якість на висоті.
  • Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ChromaTechStore. Цвет: Белый

Я задоволений товаром, клавіатура є в 60% форматі в якому мені зручно.Якість збірки прекрасна.

Достоинства:
    Тайпінг приємний,багато режимів підсвічування, гарний дизайн, є функція хотсвап, три види підключення:радіоканал блютуз та провід, гарна якість збірки, приємна ціна
  • Тимофій Л***

Клавіатура кльова, класний тайпінг

Достоинства:
    Приємний звук натискання
  • Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ChromaTechStore. Цвет: Черный

Отримав товар цілим , одразу перевірив , все було відмінно , одразу хотів послухати звук і чесно був приємно здивований , доволі багато типів підсвітки , та софт до клавіатури, що є приємним доповненням

Достоинства:
    Звук, акум, 3 типа подключения
    Недостатки:
    Поки не замітив
  • Іван М***

клавіатура чудова

Достоинства:
    3 типи підключення, приємний тайпінг