- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На авео зміг відкрутити гайку передньої ступиці. А ось колісні не всі зміг зірвати. Також спробував на автомобільних генераторах, відкручує гайку шківа. Взагалі за такі грощі непоганий помічник для гаражних справ
- Достоинства:
- Дешевий
- Недостатки:
- На перший погляд не видно
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гайки на колёсах автомобиля открутил на первой скорости. Мне нравится! Я советую к покупке!
- Достоинства:
- Цена, качество, аккумулятор
- Представник бренду
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Всім задоволений. Замовлення опрацювали дуже швидко.
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Болти в колесах відкручує миттєво,закручені за допомогою труби,замовив до гайковерта ще комплект ударних головок,комплектна на 22 така собі,слабенька.
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- Не виявив
- Павло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ProElectricDnipro
Напевно перевізник пробив заводську упаковку, що дуже стривожило. Але діставши з коробки гайковерт не виявив пошкоджень, якісний матеріал інструмента витримав. Перші враження гарні.
- Достоинства:
- Недорого і гарна якість!
- Недостатки:
- Не виявив.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Strops
Супер!
- Тогобицький М***Отзыв от покупателя. Продавец: H1 STORE
Гайковерт на перший погляд відмінний, дуже сподобався, а в роботі покаже!!!!
- Достоинства:
- Ціна, вигляд.
- Недостатки:
- Поки що немає.
- Павел Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Strops
Свої заявлені характеристики відпрацьовує на 100%. Гайки приржавівші десятками років під відкритим небом і колеса на Дастері відкрутив і закрутив (проходив першу перевірку).
Надійність випробуємо часом.- Достоинства:
- Ціна, якість
- Давид Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Неожидал что он на столько мощный, думал как обычно так себе, закрутил им гайку и ключом потом еле открутил. За эти деньги достойная штука.
- Достоинства:
- Мощность
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Новгородский В***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Гайковерт отличный. Просто бомба
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Передивився дуже багато оглядів на даний інструмент і прийшов до висновку ,що це одне з кращих співвідношеннь ціни якості та продуктивності !
- Достоинства:
- Ціна на стільки бюджетна ,що навіть немає сенсу ремонтувати якщо щось вийде з ладу ......
Тим паче це справжній роботяга ..... - Недостатки:
- Ціна деталей прирівнюється до нового виробу з магазину.....
Хоча можливо в офіційного сервіса більш вигідні пропозиції ніж можна знайти самому на просторах інтернету.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Гайковерт досить потужний, при роботі обов'язково потрібно щільно і до кінця одівати головку і так само одівати на болти і гайки, надійно фіксувати. Інакше можна поламати зірвати побити поверхні шліци отвори і тд. Є функція зриву, зупиняється коли зникає навантаження - зручно. АКБ має багато елементів живлення відповідно має бути хороший час роботи, плюс посадка сумісна з багатьма іншими виробниками інструментів. По характеристиках самого гайковерта і АКБ в таку ціну напевно єдиний варіант. Дешевші і більш укомплектовані ноунейм набори не дають таких АКБ і потужності (суб'єктивно).
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Все нормально. Працює. Роботу робить
- Наталья А***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Очень хороший гайковерт. Покупала на подарок, муж оценил
- Достоинства:
- Хорошая батарея, выносливый
- Недостатки:
- Пока нет
- Баран І***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Гарний інструмент гайку в тракторі на 27 відкручує
- Достоинства:
- Дешевий
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Сссупер! Я не очікував крутить як скаженний, для легкових автомобілів... літак!
- Достоинства:
- Компактний дає можливість підлізти кругом, сильний.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
За таку ціну, просто супер!
- ЮзерОтзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Постоянно уходит в безопасный режим отключается при малейшей нагрузке в разных режимах настройки
- Достоинства:
- Ничего особенного
- Недостатки:
- Слишком осторожный инструмент бережет себя так что работать невозможно
- Продавец PROтехника
Добрий день. Дякуємо за ваш відгук!
Нам прикро, що у вас виникла така ситуація з інструментом. Для вирішення цього питання інструмент можна передати в сервісний центр, де фахівці проведуть діагностику та ремонт у межах гарантії. Якщо бажаєте — напишіть нам, і ми допоможемо організувати відправлення. Дякуємо за розуміння! - Юзер
В итоге получилось что контакт батареи и инструмента не плотный и инструмент отключается замыкает получается
- Константин Р***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
И одного болта не открутил. При усилии двигатель крутит а головка стоит на месте. Куда обратиться за помощью?
- Достоинства:
- Ноль
- Недостатки:
- Ноль
- Лариса З***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Гайко верт вроде норм. но пришел с надорвоной мокрой упаковкой. просьба только одна делайте нормальную упаковку для отправки.хотяби коробка и пленка даже за щет получателя будет очень приятно.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Упаковка
- Родион У***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Открутил колесные гайки. Есть индикатор заряда, регулировка оборотов.
Сразу заказал удлиненные ударные головки 21 и 19 для колес - Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Отримавши гайковерт помітив що на дні є дірка (начебто вдарена) але інструмент в порядку, працює чудово!
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Дірка начебто від удару на дні коробки
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
В комплекті ударна головка не ходовогу розміру 21. Було б ідеально класти на 19. Сам гайковерт - супер за акційну ціну. Колеса крутить гарно. Спробував на FORD Escape, MITSUBISHI Colt, ВАЗ.
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- Комплектація
- Сушко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Підкажіть де взяти перехідник на сверло на цю модель
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- Немає запасного акумулятора
- олександр с***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Якість товару відмінна!Колеса після СТО відкрутив граючись.(хоча я зривав їх за допомогою труби наступаючи вагою тіла).
- Достоинства:
- Потужний,відповідає заявленим характеристикам.
- Недостатки:
- В комплекті головка на 21,додайте ще на 19 і взагалі буде супер!
- Виктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Товар отличний рекомендую. Болти на колесах откручивает
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Все відмінно. Товар пртїхав швидко. Якість товару сподобалась. Гайку на ступиці (на 36мм) відкрутив без проблем. Колеса відкручує взагалі на ізі.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
- Кирило Д***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Покупкой доволен
Акб нормальный, крутит бодро - Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Товар на фото Rozetka не відповідає фактично отриманому товару, акумулятор не має функції контролю залишку заряду.Всередині корпусу тарабить незакріплена електроніка. Також збоку вказано 20 v на інструменті та зарядному 20v а на акумуляторі знизу 18 v Невпевнений, що заряджаючи 20 вольтним зарядним 18 вольтний акумулятор,він довго прослужить. Розчарований.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Не відповідає характеристикам.
- Продавец PROтехника
Дякуємо, що поділилися своїм враженням. Нам важливо отримувати такі відгуки, адже вони допомагають робити сервіс і товар кращими.
Хочемо зазначити, що нова партія акумуляторів має індикацію рівня заряду, тож контролювати його стало зручніше.
Виробник залишає за собою право змінювати дизайн без попередження, але завдяки Вашій уважності ми вже подали запит на оновлення фото на сайті.
Напруга акумулятора становить 20V, тож він повністю сумісний із зарядним пристроєм. Якщо ж у вашому екземплярі з’являються сторонні звуки всередині корпусу, радимо звернутися до сервісного центру для перевірки.
Зазначимо, що дана модель є однією з найпопулярніших у своєму сегменті та має багато позитивних відгуків від наших покупців. Сподіваємося, що вона все ж виправдає ваші очікування. - Роман Р***
Щоб побачити рівень заряду - натисніть на фіксаторну кнопку до самого кінця і подивіться збоку на акумулятор- там три поділки. Або на крацній випадок розберіть корпус акумулятора і подивіться що саме там тарабанить.
Стосовно зарядки: тут система 5S 2P, тобто послідовно-змішане підключення, 5 акумів по 4,2 вольт(макс) =21 вольт, а сама БМС відключає заряд при 20,6 вольтах. А внизу акума 18 вольт- це номінальний вольтаж (почитайте про літієві акуми).
Такщо все там відповідає. Тому, не переймайтесь і користуйтесь.
- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Ок
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Сьогодні випробував,був приємно здивований за такі це просто супер. Закрутивши ним гайку на32 без труби не зірвали.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявив
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Перевершив всі очікування. Швидко відправили. Чудово працює.
- Достоинства:
- Ціна, якісь!
- Єляшевський В***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
За свою ціну виконує поставлені задачі
- Достоинства:
- Хороший товар
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Хороший іструмент,в руці відчувається що є добра вага і акумулятор важкенький,потужний,в мінівені колеса відкручує за декілька секунд,вартує своїх грошей
- Достоинства:
- Металічний редуктор ,безщітковий двигун ,доволі якістний
- Недостатки:
- Не було змаски на шестернях редуктора і втулці первічного валу
- Валерій П***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Я приємно здивований, дуже чудова річ.