- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Ещё не успели опробовать, но визуально все отлично. Порадовала оперативная доставка. За это отдельное спасибо
- Артур П***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Усе якісно та чітко. Дитина тішиться.
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Дуже добрий планшет
Дитині дуже сподобався! - Ілона Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Спасибо.Ребенку понравился.
Товар отвечает описанию. - Альона л***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Дитині сподобався
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Дитині 2 роки сподобалося.
Дитина задоволена мама теж)- Достоинства:
- Єлізавета І***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Гарний планшет для малювання, зручне кріплення стилуса, малеча малює із задоволенням
- Достоинства:
- Невелика вартість, швидка доставка
- Кирило С***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Все гуд
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Планшет дуже гарний,дитині у два рочки сподобалось малювати,в перший день відразу зрозумів як видалити малюнок.
- Достоинства:
- Легкий у використанні.
- Недостатки:
- Не знайдено.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Дуже гарний планшет. Діти задоволені
- Достоинства:
- Легкий планшет зі стилусом, де малюнок стирається одним натисканням кнопки.
- Недостатки:
- Не виявили
- Станислав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Все чудово, товар відповідає опису! Діти у захваті!
- Бистрицький М***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Неймовірна штука малому дуже сподобалась та й нам з дружиною також максимально проста й надійна конструкція тому сміливо рекомендую до покупки.
- Достоинства:
- Просте ,зручне ,надійне і має невилику ціну
- Віктор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Хороший планшет легкий доволі міцний, дитина задоволена.
- Достоинства:
- Компактні розміри
- Вячеслав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Дуже хороша річ. Дитині сподобалось. Дякую.
- Достоинства:
- Якість і ціна
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Хороша річ. Дитині подобається малювати на ньому.
- Продавец GQbox
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Дякую дуже гарний, дитині сподобался
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Доброго вечора, хочу сказати, що сподобався цей планшет всім ,легкий у використанні.Були в захопленні всі від нього донька,зять та онуки
- Достоинства:
- Легкий у використанні,онуки малювали,та легко стирали,натискаючи кнопку
- ТоОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox
- Достоинства:
- Доставили швидко. 5 років дитина вчиться читати, писати, малює. Тоненький, легкий, виглядає хлипким, але на диво живучий
- Недостатки:
- Досить ніжний пластик
- Продавец GQbox
- Наталия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Чудовий планшет) дитина в захваті
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Коштує своїх грошей на 100%. Малюку 1,5 роки дуже зайшло і в дорозі було чим зайнятися.
- Достоинства:
- Легкий, все працює
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Все добре, дитина малює з задоволенням
- Євгенія В***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Придбала іграшку для дитини на свято — на жаль, отримала бракований товар. Замість того, щоб повернути кошти (йдеться лише про 200 грн), продавець нав’язав заміну, яку досі не відправив. Минуло вже достатньо часу, ані грошей, ані заміни немає. Спілкування неприємне, відповідальності за ситуацію не несе. Дуже розчарована, бо це був подарунок для дитини, і свято зіпсоване. Не рекомендую. На мої зауваження майже не реагує. Я просто хочу щоб мені повернули 200 грн. Соромно має вам бути
- Продавец GQbox
Доброго дня! Шановний клієнт, ми повідомили Вас про терміни повернення коштів та відправлення заміни, будемо вдячні за розуміння.
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Работает нормально
- Олександр л***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Гарна якість за гарну ціну
- Євгенія В***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Мені не хочеться сваритися з продавцем, але ніхто не реагує на мое бажання повернути товар, справа не с батарейці. Не працює
- Продавец GQbox
Доброго дня! Наш менеджер вже зв'язався з Вами та надав подальші інструкції у чат, замінимо Вам товар на справний.
- Євгенія В***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Доброго дня. Я хочу повернути товар, бо він не працює. Дуже розчарована. Прислали в плямах екран. Як мені повернути товар?
- Продавец GQbox
Доброго дня! Спробуйте будь ласка замінити батарейку, вона може бути сівша і пристрій повинен спрацювати. Якщо не спрацює - відпишіться, з Вами зв'яжеться наш менеджер для врегулювання питання.
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Кльовий планшетик, малювати на ньому дуже зручно
- Достоинства:
- Легкий, компактний
- Недостатки:
- Ручку б на шнурочку передбачити, а то є думка, що скоро ми її загубимо)
- Продавец GQbox
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Планшет просто космос! Дитина дуже задоволена таким девайсом.
- Достоинства:
- Кольори яскраві, батарейка в комплекті
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Чудовий недорогий подарунок до дня народження. Готує руку до письма, розвиває творчі здібності, легко можна витерти намальоване і почати спочатку.
Рекомендую до покупки для дитини віком від 3-х років.- Достоинства:
- Легкий, простий у користуванні
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Працює, дитині подобаєься
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Чудовий планшет, зручний у користуванні.
- Достоинства:
- Дешевий
- Аліна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Все чудово ,доска класна!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Гарний планшет, дитина з рук не випускає.
- Достоинства:
- Ціна, батарейка в комплекті
- Недостатки:
- Поки що не виявили
- Продавец GQbox
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Працює добре, дитина задоволена
- Достоинства:
- Низька ціна
- Продавец GQbox
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Чудовий графічний планшет. Дитині сподобався. Навчаємось, малюємо, робимо нотатки)
- Достоинства:
- Багато
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Швидко доставили, товар відповідає дійсності
- Достоинства:
- Швидко доставили, товар відповідає дійсності
- Продавец GQbox