Отзывы покупателей о Наволочки Бязь 50*70 набор 2 шт С Парижа с любовью Разноцветный

Оценка пользователей 4.63/5
  • Юлія Р***

Гарна якість! Зручні.

• Продавец  Gentle sleep

Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 50 x 70

Дуже сподобались! Все добре. Дякую!

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 50 x 70

Замовляла вперше! І була приємно здивована починаючи з самого пакування
    Шкодую що не зробила фото. Пакування зроблено в подарунковому форматі дуже гарне,) І це безмежно приємно))
    Самі ж наволочки теж якісні і красиві. Шви рівненькі, змійка вшита охайно, тканина дуже якісна і натуральна
    По доставці: Звʼязались зі мною дуже швидко, ввічливо й коректно Тобто все дуже добре.
    Дякую продавцю) Раджу його й товар!
    Всім гарного часу доби та Мирного неба !!

Достоинства:
    Все

• Наталья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 60 x 60

Очень нежные и симпатичные, а упаковка выше всяких похвал!

Достоинства:
    Качество

• Юлія Ю***

Гарні,на змійці, сподобались.

Достоинства:
    Швидка доставка на відділення Розетки

• Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 50 x 70

Брала на двоспальне ліжко, замість двох однакових прийшли абсолютно різні, одна з червоним написом, доставка 6 днів.

• Продавец  Gentle sleep

Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв’язок.

Повідомляємо, що принт на виробах відповідає заявленому, однак через особливості крою та розкладки тканини зробити два абсолютно ідентичні вироби з однаковим розташуванням елементів принту технічно неможливо. Це стандартна особливість текстильних виробів з крупним або сюжетним малюнком і не є браком.

Щодо термінів доставки: середній термін доставки Rozetka Delivery становить до 6 робочих днів, що зазначено на сайті. Якщо для вас важлива швидша доставка, рекомендуємо обирати Нову пошту, яка зазвичай доставляє замовлення оперативніше.

Нам прикро, що у вас залишилися негативні враження. Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти з підбором альтернативних варіантів у майбутньому.

• Анатолий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 50 x 70

Замовляємо не в перший раз. Дуже подобається! І чудово підійде на подарунок.

Достоинства:
    Якісна білизна. Виглядає краще, ніж на фото.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Gentle sleep

• Олексій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 50 x 70

Замовив два набора, а прийшов один набор, а сплатив за два. Щодо самого набору то якість задовільна

Щиро перепрошуємо за незручності
      Дійсно, сталася помилка під час пакування замовлення.

Повідомляємо, що сьогодні недоукомплектовані наволочки були відправлені за наш рахунок.
      Дякуємо за ваше повідомлення та за те, що відзначили якість товару.

Нам дуже прикро за ситуацію і ми вже передали інформацію для посилення контролю пакування

• Лилия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 50 x 70

Наволочки з гарним принтом, рiзним на рiзних сторонах, якiсть пошиву хороша, матерiя приємна. Все сподобалось. Дякую!

Достоинства:
    Хороша тканина, гарна якiсть
    • Продавец  Gentle sleep