- Альона Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: HuddleShop. Объем: 230 мл. Степень защиты: 50
Швидка доставка, якісне обслуговування. Крем шикарний.
Щиро дякуємо :)
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: HuddleShop. Объем: 230 мл. Степень защиты: 50
Замовляв цей крем дружині, вона сказала, що він має приємну структуру, та дуже приємно відчувається на шкірі, а ще великої упаковки вистачить надовго. Магазин швидко відреагував на замовлення, тож подарунок прийшов вчасно, велике дякую.
Щиро дякуємо вам :)
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: HuddleShop. Объем: 230 мл. Степень защиты: 50
Мені товар дуже сподобався.Всім рекомендую цей крем.Дуже хороша якість.
Дякуємо за відгук:)
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: HuddleShop. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Легкий та невагомий крем , без різкого запаху .
Продавець швидко відправив та гарно упакував товар- Продавец HuddleShop
Дякуємо!)
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Daily Cosmetics. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Сподобався
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Daily Cosmetics. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Якісний крем, дякую.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Daily Cosmetics. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Тільки замовила і на наступний день знижка((( дуже обідно. Крем хороший
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Daily Cosmetics. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Чудовий крем
- Анасасія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Daily Cosmetics. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Чудовий легкий зволожуючий урем. Не відчуваєцця на обличчі.
- Достоинства:
- Ціна-якість.
- Недостатки:
- Не знайдено.
- Оксана У***Отзыв от покупателя. Продавец: Daily Cosmetics. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Користуюсь кремом більше місяця - задоволена станом своєї шкіри обличчя
- Достоинства:
- Хороша текстура крему, гарно зволожує шкіру обличчя та шиі
- Діана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Daily Cosmetics. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Прекрасний крем , з спф
- Достоинства:
- Супер крем
- Недостатки:
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Daily Cosmetics. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Замовлення приїхало швидко, люблю дану фірму, тому крем хороший, але чомусь на 3 день припинив працювати дозатор, крем просто не йде...розкрутити його теж нереально.
- Достоинства:
- Хороший крем, відправлення приїхало швидко.
- Недостатки:
- Дозатор поломався на 3 день(
- Діана В***
У мене була така проблема з кремом цієї фірми . Або знизу зубочисткою в дірочку натиснути або перевернути крем і натискати на дозатор коли він перевернутий
- Діана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Daily Cosmetics. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Швидко звʼязалися, після оплати ближче до вечора вже відправили замовлення. Отримала на другий день. Товар приїхав цілий. Дуже вдячна)
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Daily Cosmetics. Объем: 50 мл. Степень защиты: 50
Написали в вайбер. Оплатила товар і швидко відправили. Отримала на другий день після оплати. Дякую.