Отзывы покупателей о Гель для стирки MOOMIN Color 1800 мл (5701017420007)

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл

Це мій улюблений гель для прання - дуже нейтральний аромат, гарно прасує речі. Рекомендую

• Ольга Я***

Мені також сподобався, я вже перейшла на більші пляшки. Що цей, що зелений, беру. Пере гарно, одяг не має нав'язливого запаху.Але я щось ніякого "прасування" не помітила.

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл

Завжди користуюсь цим засобом, мені він подобається за якістю. Використовую для прання одягу і білизни для всієї родини. Безпечний для чутливої шкіри маленьких дітей.

Достоинства:
    Гіпоалергенний, підходить для прання дитячих і дорослих речей
    Недостатки:
    Не виявила
  • Таня М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл

Вистачає надовго, гель економічний у використанні. Беру не перший раз. Підходить як для ручного прання, так і для пральних машин. Гарно виводить плями навіть у холодній воді. Однозначно рекомендую

Достоинства:
    Чудовий гель для прання, ефективно працює з різними тканинами, не залишає розводів
    Недостатки:
    не виявила
  • Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл

Брав для кольорового одягу, результатом задоволений, нічого не линяє. Доставка дуже швидка — день у день отримав замовлення.

Достоинства:
    Компактна упаковка й чудова якість!
    Недостатки:
    Відсутні
  • Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.8 л

Екологічний засіб, не тільки ефективний, й абсолютно безпечний для моєї родини.

Достоинства:
    якість прання на високому рівні
    Недостатки:
    Відсутні
  • Ярослав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.8 л

Не знайшов недоліків, якщо прання не надто брудне.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл

Сподобалось якість прання, приємний аромат, відсутність в складі компонентів, що викликають алергію.

Достоинства:
    Безпечний засіб відмінної якості.
    Акційна ціна
  • Катерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.8 л

Самий найкращий гель для прання, який в мене був. Аромат класний, з плямами справляється на "УРА"!

Достоинства:
    Чудова консистенція, гарний аромат
  • Олександра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.8 л

Економний, гарний склад, приємний аромат, підходить для всієї сім'ї. Можна прати як білі, так і кольорові речі, використовую при різних режимах від 30 до 60градусів, плями зникають, особливо на дитячих речах. Рекомендую!

Достоинства:
    Економний, справляється зі своєю задачею, приємний аромат.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Оксана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл

Добре відпирає кольорові речі, не залишає плям і зберігає яскравість тканин. Має ніжний аромат, який не перебиває запаху одягу. Зручна пляшка, економно витрачається. Ідеальний для щоденного прання.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл

Купую часто цей засіб для прання. Найкращий для мене, бо не переношу ароматизованих засобів.,не подразнює шкіру, пере гарно.

Достоинства:
    екологічність,справляється з своїми функціями.
    Недостатки:
    не знайшла
  • Alex
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.8 л

Класний імпортний засіб, натуральний, якісний. Сміливо рекомендую.

Достоинства:
    все ок
    Недостатки:
    нема
  • Марина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл

Дуже гарно пере, не викликає алергії, має приємний аромат, що для мене дуже важливо, так як не переношу хімічних запахів пральних засобів інших брендів.

Достоинства:
    Немає їдкого запаху, справляється із застарілими плямами, не викликає алергії
    Недостатки:
    Поки не знайшла
  • Оля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл

Дуже добре пере, легкий аромат (я люблю агресивні та інтенсивні хімічні аромати). Мені виглядає, що освіжає кольори.

Достоинства:
    Гарно переге, немає агресивного запаху, екосертифікація
  • Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл

Екологічний засіб, не тільки ефективний, й абсолютно безпечний для моєї родини

• Надія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл

Чудовий гель для прання. Приємний, легкий запах, добре виполіскується, гарно справляється з брудом навіть у холодній воді.Беру вже вдруге. Однозначно рекомендую до покупки.

Достоинства:
    Склад, можна прати без кондиціонера
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл

Гель сподобався, до цього купувала інший бренд. Добре пере кольорові речі. Запах приємний, не нав'язливий.

• Діана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл

Купила за рекомендацією подруги. Зі своєю задачею справляється, приємний та не нав'язливий аромат, що є великим +.

Достоинства:
    Приємний аромат
    Недостатки:
    Поки не знайшла
  • Марина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл

Відмінний засіб для прання. З легким приємним ароматом.

Недостатки:
    не знайшла
  • Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.8 л

Саме в Данії вперше познайомилась з цим засобои для прання. Екологічний, для людей з проблемною шкірою вдалий вибір. Пере добре. Щодо плям - в мене вони рідко бувають, всі базові прання цей засіб витримує. Добре, що тепер він є і в Україні.

Достоинства:
    Екологічний
    Недостатки:
    Не виявила
  • Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.8 л

Чудовий гель для прання. Нейтральний запах, добре виполіскується, гарно справляється з брудом. Беру вже втретє

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Не має
  • Таня М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.8 л

Ніжний і чутливий аромат. Абсолютно делікатний і ненав'язливий на білизні.

Достоинства:
    Добре розчиняється у воді, не залишає слідів на одязі, аромат
    Недостатки:
    Поки не виявила
  • Олександра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.8 л

На мою особисту думку, це найкращий засіб для прання який я пробувала.
    Він універсальний, можна прати і дорослі і дитячі речі, в нас велика сім'я, троє діток (і всі хрюшки), різні типи тканини.
    На етикетці вказано що він екологічний, натуральний, в складі відсутні барвники та небезпечні хімікати з міжнародними сертифікатами, формула з 6 ензимів і т.д., напевно, з усим погоджуюсь.
    Аромат від речей після прання приємний та стійкий, кондиціонер окремо не потрібен. Якісний імортний продукт. Всім сміливо раджу!

Достоинства:
    екологічність, якість, виробник Данія
    Недостатки:
    не помічено