Отзывы покупателей о Таблетки Denk mit для чищення 16шт (RD)

Оценка пользователей 4.58/5
на основе 141 отзыв
  • Отзывы про товар продавца Squirrel Live
  • Остап Д***

Працює добре.

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Squirrel Live. Количество в упаковке: 64

Туалет після використання таблеток прям сяє. Чудовий засіб чищення. Однак з камінням застарим не впорався. Залишала на ніч клала дві таблетки. Товар гарний

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Squirrel Live. Количество в упаковке: 64

Унитаз средство очистило быстро до блеска. Ложила пару таблеток на ночь. Хорошее средство. Сервис отличный. Все отправили хорошо упакованное и очень быстро.

Достоинства:
    Очистил до блеска
    Недостатки:
    Не нашла
  • Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Squirrel Live. Количество в упаковке: 16. Вес: 500 г

Спасибо! Быстрая доставка! Рекомендую!

Достоинства:
    Работает отлично!
    Недостатки:
    Нет!
  • Тетяна

Мені подобаються. Таблетки гарно чистять унітаз та бачок.

Достоинства:
    Легкість у використанні.
  • Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Squirrel Live. Количество в упаковке: 48

Беру не перший раз. Таблетки чудово справляються із своєю задачею.Рекомендую

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    не знаю
  • Владимир Г***

Коричневый налет удаляет полностью. Очень доволен. Отличное средство для ухода за унитазом.

Достоинства:
    Коричневый налет удаляет полностью.
  • Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Squirrel Live. Количество в упаковке: 48

Супер засіб!!! Все відчистив без зусиль

• Юрій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Squirrel Live. Количество в упаковке: 48

Нормальний засіб, але дива очікувати не варто. Загалом допомагає від не сильного нальоту, але все одно треба хочаб йоршиком пройтись після цього. Використовую його для підтримуючого прибирання.

• Марта М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Squirrel Live. Количество в упаковке: 16

Таблетки ок. Кидаєш одну, вона розчиняється. Чекаєш 1год чи більше. Але щоб потім наліт зник, потрібно його ще відтирати щіткою. Таблетки просто полегшують цей процес. Плюс є відчуття, що сильний наліт, який довго існував вони не візьмуть.

Достоинства:
    Працюють
    Недостатки:
    Магічно наліт не зникає, потрібні додаткові зусилля
  • Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Squirrel Live. Количество в упаковке: 48

Дуже відмінний товар. Вдячність продавцю, швидко надіслали

Отзыв от покупателя. Продавец: Squirrel Live. Количество в упаковке: 16

Засіб просто бомбабуло одне проблемне місце з каменем нічим не могла відмитиале цей засіб без жодних зусиль справивсяпродавець приємний, товар відповідає опису. Дякую рекомендую до співпраці

Достоинства:
    Справляється зі своєю роботою
  • Юлія

Магазин. Дуже гарний. Все якісно і швидко
    Таблетки якісні, якщо дуже застарілий бруд, треба декілька разів робити очищення, краще на ніч. Окрема подяка за подарунок від магазину

Достоинства:
    Якісно
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Squirrel Live. Количество в упаковке: 16

не думав що спрацює, закинув в унітах 2шт на 1 год, трохо потер йоршиком - результат мене здивував. Рекомендую. Буду замовляти ще

Достоинства:
    справді чистить
    Недостатки:
    таблетки недоліків не мають а от недоліком є те що багато продавців тут, які продають цей товар вимагають суму мінімального замовлення. Якщо мені потрібні тільки таблетки за 150 грн у мене немає ніякого бажання купити ще щось на суму 850 грн щоб можна було замовити таблетки
  • Наталія Г***

Подіяло

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Squirrel Live. Количество в упаковке: 16

Замовленням задоволена . Дякую за оперативність.

Достоинства:
    Товар відправили в день замовлення , отримала на слідуючий день .
  • Оксана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Squirrel Live. Количество в упаковке: 16

Все оперативно та вчасно!

• Віктор Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Кинув одну таблетку в унітаз на ніч, а зранку накип на стінках просто відходив шматками. Навіть старий жовтий наліт значно посвітлішав після другого застосування.

Отзыв от покупателя. Продавец: Gbazar. Количество в упаковке: 16

Гарно очищають, особливо якщо залишити на ніч, зручно користуватися, рекомендую

• Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: the Blue Elephant

Не діє

Недостатки:
    Результату 0, геть не діє
  • Кирило З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infoteq

Просто кидаєш у бачок – і на тиждень забуваєш про запахи. Вода блакитна, свіжа.

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Користуюся цими таблетками вже давно. Кидаю раз на тиждень на ніч – унітаз завжди ідеально чистий, без нальоту та запаху

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infoteq

Вода стає блакитною, пахне свіжістю (не різкою хімією, а приємно)

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infoteq

Чудова німецька якість за приємною ціною

• Павло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Навіть не очікував, що настільки якісно і швидко очистить бачок. За два підходи водоростей не стало. До цього намагався чистити іншими засобами, що підфарбовують воду - не допомагало.

Достоинства:
    Швидко і надійно
    • Продавец  StarLight

• Вікторія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop

Товар нормальний, маркетплейс Розетка - безвідповідальний, не обслуговування, а повне нехлюйство, покупців за людей не вважають!

• Аріна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infoteq

Дезінфікують, видаляють наліт та неприємні запахи. Після змиву легкий свіжий аромат.

Достоинства:
    якiсть, кiлькiсть!
  • Михаил Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Работает на 100%. Неожиданно! Немци не подвели!

• Інна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Idealno. Вес: 400 г

Звичайні шипучі таблетки. Не побачила нічого чарівного в них. Використовую раз на тиждень

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: USWAY

Закинув у бачок інсталяції. Дива не сталося, бачок як був з нальотом так і залишився. Також це не перешкоджає відкладеню нальоту на самому біле. Смужка всеодно утворюється. Вода при кожному зливі настільки синя наче концентрована синька, чесно не дуже приємно такий колір бачити. 1го куба Вистачило приблизно на 2 тижня при користуванні 3х осіб. По факту це просто для кольору.

Достоинства:
    Не щрозумів де переваги
    Недостатки:
    Бачок не став чистіше
  • Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Дійсно допомагає. Тільки потрібно лишати наніч, кращий ефект.

• Виктор Б***

Дуже чудовий засіб!

• Любов
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Очікувала чудо, але, на жаль, наліт миколаївської водички воно не відчищає, навіть якщо залишити на ніч.
    Не додивилася при замовлені, у інших продавців цей товар удвічі дешевший.

Дякуємо Вам за відгук!

Нам шкода, що засіб не виправдав ваших очікувань. Таблетки "DenkMit" призначені для регулярного догляду та профілактики нальоту, але при сильних або застарілих відкладеннях (особливо від жорсткої води) може знадобитися більш тривалий вплив або додаткове механічне очищення.

Щодо ціни - ми завжди прагнемо пропонувати якісний товар та офіційне постачання. Вартість може відрізнятися залежно від умов закупівлі та сервісу.

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infoteq

Дуже задоволена, беру вже не вперше.

• Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infoteq

Рекомендую для тих, у кого жорстка вода і хто хоче підтримувати унітаз у ідеальній чистоті!

• Єлизавета Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infoteq

Рекомендую всім, хто хоче підтримувати ідеальну чистоту в туалеті без зайвого клопоту!