- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma
Чудово підходить саме як подарунок: упаковка стильна, нічого додатково оформлювати не потрібно. Усі елементи надійно зафіксовані, користуватись зручно. Такий набір одразу створює атмосферу статусності та гарного смаку
- Продавец TatoVdoma
Доброго дня Андрій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Подарунковий дерев'яний набір з деревини Moltis. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma
Обслуговування на вищому рівні! Набір просто супер! Дякую!
- Достоинства:
- Підходить для подарунку.
- Недостатки:
- Продавец TatoVdoma
Доброго дня Тетяна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені ,Подарунковий дерев'яний набір з деревини Moltis . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma
Кубики для віскі від Moltis — справді практична штука: забираю з морозилки, кидаю у склянку, і через хвилину віскі вже приємно прохолодне. На відміну від льоду, смак залишається чистим, все як треба. Ще й доставили швидко, замовлення прийшло буквально наступного дня — ідеально для подарунку чи несподіваного вечора.
- Продавец TatoVdoma
Доброго дня Іван! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені,Подарунковий дерев'яний набір з деревини
. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Сивака В***Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma
Качество на высоте: дерево гладкое, хорошо обработанное, без сколов и запахов. Все элементы набора выглядят стильно и дорого, чувствуется, что сделано с вниманием к деталям.
- Продавец TatoVdoma
Доброго дня Валентин! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Подарунковий дерев'яний набір з деревини . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma
набір дуже гарний
- Продавец TatoVdoma
Доброго дня Надія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Подарунковий дерев'яний набір з деревини Moltis (1006). Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Аня К***Отзыв от покупателя. Продавец: TatoVdoma
Дуже крутий набір на подарунок
- Продавец TatoVdoma
Доброго дня Анна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Подарунковий дерев'яний набір з деревини Moltis .Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Галя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ї_жачок
Довго вибирала набір становилась на цьому і не прогадала, гарно виглядає подарунок супер получився
- Продавец Ї_жачок
Доброго дня, Галино! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. повагою завжди Ваш Їжачок
- Маня К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір це що потрібно гарно виглядає дуже класно дивиться, кум великий скептик оцінив якість набору
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший набір гарно дивиться пристижно виглядає, бос був задоволений
Добрий день, Іван! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!
- Иван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набор красивый красиво выглядит
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Шикарнейший набор красиво смотрится круто выглядит шеф в восторге
- Продавец HappyLife
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.
- Ірина К***Продавец: Rozetka
Набір дуже гарний. Виглядає дорого та багато. Важкий.
Добрий день, Ірина! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!