Отзывы покупателей о Сумка женская кроссбоди через плечо стильная молодежная сумочка с широким регулируемым ремнем классическая модель современная трендовая вместительная повседневная модный аксессуар на каждый день для телефона документов OnePro Коричневая 73539

Оценка пользователей 4.89/5
  • AI аналіз відгуків
    31 відгук:  приблизно 85% позитивних, 10% нейтральних, 5% негативних
    Сумку загалом дуже позитивно сприймають покупці: більшість вважає її гарною, стильною, місткою і зручною. Основні переваги — зовнішній вигляд, місткість і функціональність. Деякі користувачі звертають увагу на якість фурнітури, жорстку підкладку, короткий текстильний ремінь та те, що відділи не окремі або немає розмежування всередині. Загалом співвідношення ціни та якості влаштовує користувачів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Аліна С***

Класна сумка!!!

• Продавец  opsale

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що сумка вам сподобалася і виправдала очікування. Нехай зручний формат через плече та сучасний дизайн тішать щодня і роблять образ ще стильнішим. Завжди будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.

• Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дуже гарна і якісна сумка, неочікувала. Замовляла мамі на подарунок, але коли отримала то захотіла і собі таку. Упакована дуже надійно, в середині додатково поклали упаковочний матеріал, щоб сумка не примялась.Дівчата, рекомендую, вона ваааау!!!

Достоинства:
    Якість, дорого виглядає, добре упакування, ручка в захисній плівці. Запакована в пакет та додатковий пакет-чохол. Невисока ціна.
    Недостатки:
    Поки не знайшла, буду дивитись як в користуванні.
    • Продавец  opsale

Дякуємо за такий теплий відгук і за те, що обрали нашу сумку для подарунка. Раді, що якість, вигляд і пакування перевершили очікування. Вдячні за рекомендацію іншим покупцям. Бажаємо, щоб сумка довго тішила і вас, і маму в щоденному користуванні.

• Євгеній М***

Сумка супер

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що сумка вам сподобалася. Раді, що обрали саме нашу модель для щоденного користування. Нехай оновка буде зручною, носиться довго та тішить вас щоразу, коли берете її з собою.

• Елла Г***

Сумка багатофункціональна, дякую)

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що сумка виявилася для вас багатофункціональною та зручною в повсякденному використанні. Раді, що обрали саме наш товар. Нехай сумка довго служить і тішить вас щодня своїм виглядом та практичністю.

• Поліна О***

Гарна сумка

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що сумка вам сподобалася. Це стильна модель на кожен день, і приємно знати, що вона виправдала очікування. Нехай зручність та дизайн тішать вас під час щоденного користування покупкою.

• Руслан Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Гарна сумочка дружині сподобалась,за ці гроші топчик!

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що сумочка сподобалась вашій дружині та виправдала очікування. Дякуємо за вибір нашого товару, бажаємо приємного користування щодня.

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Хорошая и удобная сумка. Жена осталась довольна.

Недостатки:
    Короткая шлейка, пришлось брать с другой сумки
    • Продавец  opsale

Дякуємо за відгук і вибір товару. Раді, що сумка загалом сподобалася та була зручною у користуванні. Зауваження щодо довжини ремінця врахуємо в подальшій роботі з асортиментом і описом товару.

• Инна К***

Все сподобалось, дякуємо

• Продавец  opsale

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що сумка вам сподобалась і покупка залишила приємні враження. Нехай аксесуар зручно служить щодня та вдало доповнює ваш образ.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дуже гарна, зручна сумка, для повсякденного використання. Особлива подяка працівникам магазину за швидку відправку!

• Продавец  opsale

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що сумка сподобалася та зручна у щоденному використанні. Окрема подяка за відзначення швидкої відправки — нам приємно, що покупка залишила позитивні враження.

• Наталия Б***

Сумка якісна, дуже сподобалась

• Продавец  opsale

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що сумка вам сподобалась і ви оцінили її якість. Нехай аксесуар зручно служить у щоденному користуванні та доповнює ваш стиль.

• Наталія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Тепер моя улюблена сумка,дуже вмістка- якщо ділова зустріч ( достатньо місця для блокноту і за ламінованих документів,телефону і футляру з окулярами). Якщо просто вихід в місто ,то теж розміщується гаманець не малих розмірів і футляр з окулярами і телефон. Багато всіляких кішеньок для різних дрібних речей- не сумка ,а одні переваги

Достоинства:
    Ергономічність,пасує під різні стилі
    • Продавец  opsale

Дякуємо за такий детальний і теплий відгук! Раді, що сумка стала для вас улюбленою, зручною та місткою для різних ситуацій. Нехай вона й надалі вдало доповнює ваші образи щодня.

• Алексей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Крута сумка, якість і ціна)

• Продавец  opsale

Дякуємо за ваш відгук і вибір цієї сумки. Раді, що вам сподобалися якість, ціна та загальне враження від товару. Нехай сумка зручно доповнює ваші щоденні образи й довго приносить задоволення у користуванні.

• елена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Так сподобалась сумка, до замовила дві поспіль))) по перше зручна модель, по друге дуже якісне виконання.

Достоинства:
    Якість та зручність
    Недостатки:
    Для мене немає
    • Продавец  opsale

Дякуємо за такий приємний відгук і за вибір цього товару. Раді, що сумка сподобалась, виявилась зручною та якісною у щоденному користуванні. Бажаємо із задоволенням носити її та нехай довго тішить вас.

• Дарья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Замовляла сумку на подарунок для мами, вона її дуже сподобалася. Якісна річ із гарним дизайном, зручно носити як у руках, так і на плечі.

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гарна сумка)супер якість)

• Іван Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Якісна та гарна сумка. Дякую

• Олександр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дуже хороша та гарна сумочка. Подарував дружині, дуже сподобалась

Достоинства:
    Два з'ємних ременя.
    Недостатки:
    Яскравий ремінь не підходить до цієї сумки по стилю.
    • Продавец  opsale

• Наталья Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Влюбилась теперь это одна из моих любимых

• Продавец  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Сумка чудова якість,містка.Продавця рекомендую!

• Лариса Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Сумка функциональная, документы А4 вмещаются в свернутом виде свободно, по два наружных и внутренних кармашка позволят разместить мелочи и телефон. Единственный недостаток для моего роста это коротковатые ремни. Пришлось добавить на кожаный три карабина со старой сумки, а тканевый подарю внучке.

Достоинства:
    Качество. Красивая и достаточно вместительная
    Недостатки:
    На мой рост коротковаты ремни
    • Продавец  opsale

• Алена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Швидка доставка, якість супер

Достоинства:
    Супер якість, дуже вмістка, гарна фурнітура

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Сумочка дуже класна, дякую, Розетка!))

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Сумка дійсно хороша за таку ціну зручна дякую

• Ігор С***

Все прийшло вчасно

Достоинства:
    Якісний матеріал якісна доставка
    • Продавец  opsale

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Очень симпатичная сумка, вместительная, хорошая фурнитура

Достоинства:
    Вместительная, два ремня в комплекте
    Недостатки:
    Не вижу
    • Продавец  opsale

• Аліна З***

Гарна сумка,задоволена, дякую)

Достоинства:
    Розмір
    Недостатки:
    Все ок
    • Продавец  opsale

• Анжелика П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Сумочка вместительная много карманов.довольна приобретением

Достоинства:
    Вместительность
    Недостатки:
    Можно чуть больше по обьему
    • Продавец  opsale

• Людмила Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Сумка сподобалась, легка, гарно виглядає, вмістима

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Гарна,вмістка сумка! Багато карманів ззовні і в середині. Мені подобається!

Достоинства:
    Дві ручки
    Недостатки:
    Трохи більша, ніж я очікувала
    • Продавец  opsale

Дякуємо за відгук! Раді, що сумка сподобалась і виявилась практичною. Зауваження щодо розміру беремо до уваги. Приємного користування!

• Корж М***

Дуже класна сумка рекомендую ,гарно запакована ,ціна якість

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук і рекомендацію! Раді, що все сподобалось — і якість, і упаковка. Приємного користування!

• Вікторія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Приєднуюсь до всіх схвальних відгуків. Вічна класика, на всі часи. Справді містка, хоч і компактна. Фурнітура, сподіваюсь, прослужить довго.

• Екатерина М***

Товаром задоволена

• Микита А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Чудова сумка, для повсякденної носки те що треба, дружина задоволена. Окрема подяка менеджерам за оперативність з доставкою.

• Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже гарна

• Валентина Г***