Отзывы покупателей о Распылитель для масла, уксуса, соуса с дозатором Sprayer кухонный диспенсер 2в1 для заправки блюд и салатов, прозрачный с серым (99714881)

Оценка пользователей 4.43/5
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen

Дозатор розпилює добре, не краплями. За рахунок скляної колби стильно та якісно виглядає, обʼєму достатньо в загалом дуже зручний, тож покупкою задоволена!

Достоинства:
    Якісне розпилення, достатній обʼєм, стильний вигляд
    • Продавец  Gelen

Анно, дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що дозатор вам сподобався і виявився зручним у використанні. Бажаємо приємних кулінарних експериментів!

• Ігор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen

Не распыляет, а брызгает струей.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не распыляет, а брызгает струей
    • Продавец  Gelen

Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися враженнями — це допомагає нам розуміти, як товар поводиться в реальних умовах.
      Нам дуже прикро, що розпилювач не дав тонкого туману, а бризкав струменем — ми розуміємо, наскільки це може засмутити.
      Наші менеджери вже запропонували вирішити вашу проблему в особистих повідомленнях (чаті магазину). Будь ласка, зайдіть туди та відпишіть нам — ми швидко все узгодимо та допоможемо.
      Ще раз щиро вибачте за незручності. Чекаємо вашої відповіді в чаті, щоб закрити питання якнайшвидше

• Сергей Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen

Отличный дозатор масла без нареканий. Стеклянная колба,что уже хорошо!
    Оперативная доставка.

Достоинства:
    Обалденная вещь! Сразу чувствую качество!
    Недостатки:
    Китайский товар)
  • Ирина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen

Дуже зручний в використанні, рекомендую.

• Микола П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen

Розпилює олію соняшникову не ідеально але досить непогано

• Продавец  Gelen

Микола, дякуємо за чесний відгук!
      З олією, дійсно, може виникати нерівномірне розпилення, так як кожного дня залишки олії можуть підсихати на розпилювачі.
      Рекомендовано регулярно протирати носик розпилювача та періодично прочищати, якщо диспенсер використовується виключно для олії.

З отцом, соусом та іншими менш жирними заправками такі нюанси не виникатимуть.

Дякуємо за співпрацю!

• Віталій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen

Дуже корисна річ, економить олію) виглядає надійно та гарно, колба скляна!

Достоинства:
    Простий догляд
    • Продавец  Gelen

Віталій, щиро дякуємо за конструктивний відгук!
      Розпилювач з дозатором не тільки зручна річ на кухні, але ще і додаткова естетика та комфорт!
      І, дійсно, простий та невибагливий у догляді.

Дякуємо за співпрацю!

• Югельська Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen

Качественный распылитель масла со стеклянной колбой, до этого покупала пластиковый, хватило на 2 месяца.

Выглядит отлично, распыляет масло хорошо, рекомендую!

• Продавец  Gelen

Дякуємо за Ваш відгук, Гелена!
      Для нас також є важливим запропонувати нашим покупцям не просто оригінальний та зручний товар, але і практичний.
      Зі скла завжди легко змити залишки жиру, якщо це олія.
      Також, саме скляна колба зберігатиме свою прозорість дуже довгий час.

Користуйтеся в задоволення!
      Чекаємо на Вас знову!