Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Очищающая пенка для умывания с гликолевой AHA-кислотой HOLLYSKIN, 150 мл

Оценка пользователей 4.33/5
  • Дарья Г***

Сподобалось мʼяко очищує

• Юлія Щ***

Маю жирну шкіру, після вмивання стягнуло наче мені знову 10))) а якщо серйозно то тепер напевно тільки на лоб буду наносити. Запах нагадує парфуми мами в 90-ті роки, дуже яскравий. Нажаль не виправдала ця пінка моїх очікувань.

Достоинства:
    Безкоштовна доставка
    Недостатки:
    Описані вище. Але напевно для цінового сегменту чекати більше не варто

Доброго дня, Юліє! Дякуємо за відгук. Прикро, що пінка Вам не підійшла. Радимо спробувати очищувальну пінку для вмивання HOLLYSKIN Hyaluronic Acid Foaming Facial Cleanser. Маємо надію, що іншими засобами нашого виробництва Ви залишитеся задоволені

• Світлана С***

Чудова пінка, для сухої, нормальної та чутливої шкіри підходить ідеально. Не сушить. Для щоденного використання

Достоинства:
    Не сушить шкіру
    Недостатки:
    Не впорається з макіяжем самостійно.
  • Дарья
    Продавец: Rozetka

Пенка очень хорошая! Смывает остатки макияжа прекрасно. Кожу не сушит, нежно очищает, и запах имеет приятный. Моя кожа очень довольна, уменьшились высыпания, после применения лицо становится гладким как у младенца. Очень довольна пенкой! Рекомендую!

Достоинства:
    Прекрасно действует на кожу
  • Кузнецова А***
    Продавец: Rozetka

Пенка справляется с небольшими загрязнениями, но стойкий макияж не смоет (для этого нужно гидрофильное масло). Кожа после использования не стянутая, мягкая на ощупь. Хватает на 4 месяца при ежедневном использовании утром и вечером.

Достоинства:
    На долго хватает
    Не сушит кожу
    Недостатки:
    Не смоет стойкий макияж