Отзывы покупателей о Трусы женские стринги набор 6 шт L однотонные трусики стринги в рубчик хлопковые набор женских трусов нижнее белье для женщин повседневные Черный Синий Мятный Оранжевый Белый Лиловый 73533
- Юлія О***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Лиловый
Підійшли , зручні та приємні до тіла .
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що трусики підійшли за розміром і виявилися зручними та приємними до тіла. Це саме той результат, на який орієнтуємося. Нехай набір служить довго та дарує комфорт щодня. Завжди раді вашим новим замовленням!
- Альона Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Лиловый
Непогана якість
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та за те, що обрали цей набір білизни. Раді, що якість вас загалом влаштовує. Якщо під час подальшого користування з’являться враження чи побажання, будемо вдячні, якщо поділитеся ними. Бажаємо комфортного щоденного використання!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Лиловый
Дуже задоволена покупкою!
Гарна якість, розмір відповідає замовленню!- Достоинства:
- Якісний товар
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що якість білизни та відповідність розміру повністю виправдали ваші очікування. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай оновлення гардероба приносить комфорт і гарний настрій щодня.
- Аріна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Лиловый
Якість гарна
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Приємно чути, що якість набору трусиків відповідає очікуванням. Раді, що обрали саме наш товар. Нехай оновлення білизни дарує комфорт щодня. Будемо раді бачити вас серед постійних покупців.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Лиловый
Гарний товар
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що набір трусиків вам сподобався. Ваша довіра дуже важлива для компанії, це мотивує й надалі стежити за якістю асортименту. Бажаємо приємного та комфортного щоденного користування покупкою.
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Лиловый
Якісні і приємні
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що трусики виявилися якісними та приємними у носінні. Ваша довіра дуже цінна, це допомагає підтримувати належний рівень асортименту. Бажаємо вам комфортного щоденного користування покупкою!
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Лиловый
Качество хорошее, в носке поже напишу.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та за вибір цього набору білизни. Раді, що перше враження від якості позитивне. Нехай трусики будуть зручними у щоденному використанні. Якщо з часом з’являться додаткові враження, будемо раді вашому оновленому коментарю.
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Лиловый
Все супер
- Продавец opsale
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що набір трусиків повністю виправдав очікування та все сподобалося. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай білизна буде комфортною у щоденному носінні та дарує лише приємні враження.
- Єлизавета Т***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: S. Цвет: Лиловый
Все сподобалося
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що набір трусиків вам сподобався та відповідає очікуванням. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Бажаємо приємного та комфортного користування й будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Лиловый
Гарна якість!
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Приємно, що якість набору трусиків відповідає вашим очікуванням. Раді, що обрали саме наш товар. Нехай білизна буде комфортною у щоденному використанні та довго тішить вас носінням.
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: S. Цвет: Лиловый
Дуже приємнні
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що трусики виявилися приємними та комфортними у носінні. Це саме той результат, на який розраховували. Нехай набір служить довго та дарує лише комфорт щодня. Завжди будемо раді вашим новим замовленням.
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Лиловый
Непогані. На сезон вистачить
- Достоинства:
- Тканина
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і за те, що обрали наш набір білизни. Розуміємо, що для повсякденних речей важливо, щоб вони добре слугували хоча б сезон, і приємно, що якість тканини вам сподобалась. Раді, що товар загалом виправдав очікування. Бажаємо комфортного користування!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Лиловый
на жаль, за 4 місяці розлізлись майже всі. десь порозпускались шви, десь резинки. власне, ціна = якість
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і що поділилися досвідом. Шкода, що якість білизни виявилася нижчою за ваші очікування, особливо через недовгий термін носіння. Інформація буде передана на перевірку виробнику. Менеджер зв’яжеться з вами для уточнення деталей ситуації.
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Лиловый
Хороша якість, зручні
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що трусики сподобалися, мають хорошу якість і виявилися зручними у повсякденному носінні. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай оновлення білизни дарує комфорт і гарний настрій щодня!
- Юлія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Лиловый
Білизна чудова.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що білизна вам сподобалася та повністю виправдала очікування. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай комплект радує комфортом і якістю щодня, а покупки надалі приносять лише приємні враження.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Лиловый
Норм
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що комплект трусиків вам підійшов і загальне враження «норм». Якщо надалі з’явиться бажання поділитися більш детальними враженнями щодо якості чи зручності, це допоможе зробити асортимент ще кращим. Приємного користування!
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Лиловый
Дружині все сподобалось
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що набір стрінгів сподобався дружині та виправдав очікування. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай білизна буде комфортною у щоденному носінні та дарує приємні враження.
- Засядько А***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Лиловый
Дуже сподобалась якість білизни. Тканина приємна, зручні в використанні))) відправили швидко, я задоволена!
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що якість білизни, тканина та зручність у використанні повністю відповідають вашим очікуванням, а відправка була швидкою. Дякуємо, що обрали саме цей набір. Бажаємо приємного та комфортного щоденного носіння!
- Евгения Т***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: S. Цвет: Лиловый
Хорошее качество
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку якості набору трусиків. Раді, що білизна відповідає вашим очікуванням та є комфортною у використанні. Дякуємо за вибір нашого товару й довіру до нас. Бажаємо приємного щоденного користування та гарного настрою.
- Хорцева М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Лиловый
Чудові трусики. Ідеально сіли, приємні на дотик. Вибирала для щодня. Пру в мішечку. Без нарікань.
- Достоинства:
- Бавовна. По фігурі. Тримають форму.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку набору трусиків. Раді, що модель добре сідає по фігурі, приємна до тіла й підходить для щоденного використання. Вдячні, що обрали наш товар і поділилися враженнями. Бажаємо комфортного носіння та тільки приємних покупок надалі!
- казаринова е***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: XL. Цвет: Лиловый
Только забрала, пришли быстро. На вид не плохие. Посмотри как будут носиться.
- Достоинства:
- Быстрая доставка, и цена
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та за вибір нашого набору білизни. Раді, що сподобалися швидка доставка та ціна. Сподіваємося, що в носінні трусики також покажуть себе добре і будуть зручними щодня. Якщо надалі виникнуть враження чи зауваження — будемо раді почути їх у відгуках.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: S. Цвет: Лиловый
Все як на фото!
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що набір трусиків повністю відповідає фото та вашим очікуванням. Вдячні за вибір нашого товару й довіру до нас. Нехай білизна буде комфортною у щоденному носінні та тішить вас довго.
- Александра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Лиловый
Какая цена, такое и качество
- Недостатки:
- После стирки резинка на двух парах растянулась
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і що поділилися досвідом. Шкода, що якість резинки після прання виявилася незадовільною — розуміємо ваше розчарування. Інформація буде передана на перевірку якості партії. Менеджер зв’яжеться з вами для детального уточнення ситуації.
- Леонид Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Лиловый
Отлично
- Продавец opsale
Дякуємо за високу оцінку та відгук про набір жіночих трусиків. Раді, що товар вам підійшов і залишив приємне враження. Нехай білизна буде зручною у щоденному користуванні та дарує комфорт. Будемо раді бачити вас серед наших покупців і надалі.
- Шембель А***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Лиловый
Гарні
- Продавец opsale
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що товар вам сподобався. Бажаємо приємного користування та завжди будемо раді бачити вас серед наших покупців.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Лиловый
Гарна якість
- Алла Я***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Лиловый
Дуже сподобались, рекомендую!
- Достоинства:
- Приємні на дотик
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: S. Цвет: Лиловый
Зручні, приємні на дотик, не сподобалась якість швів, із середини нитки висіли
Передамо інформацію виробнику.
- Оксана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Лиловый
Дуже сподобалися,рекомендую!
- Достоинства:
- Дуже приємні на дотик, мʼякі
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Лиловый
Все як на фото
- Юлія І***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Лиловый
Не такі як на фото
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не як на фото
- Продавец opsale
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації.
- Алла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Лиловый
Трусики не такі як на фото ((
- Недостатки:
- Не такі по формі
- Продавец opsale
Нам шкода, що товар не відповідає Вашим очікуванням.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Лиловый
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Віра Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Лиловый
Дякую) чудова якість) буду замовляти ще
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: M. Цвет: Лиловый
Дуже зручні, рекомендую!
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Размер: L. Цвет: Лиловый
Чудовий набір. Відповідає характеристиці.