- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 152. Цвет: Черный
Виглядає дуже гарно! Тканина м'якенька та приємна для тіла.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Не має
- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 128. Цвет: Черный
Класна вишиванка, дитина носить в школу.
- Достоинства:
- Все норм
- Продавец Be in fashion
Добрий день! Дякуємо за позитивний відгук, ми раді, що товар Вам сподобався, до нових зустрічей в нашому магазині!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 140. Цвет: Черный
Катончик тоненький. Хорошее качество.
- Достоинства:
- Цена, качество
- Продавец Be in fashion
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 158. Цвет: Черный
Вишиванка виглядає прекрасно трикотаж хороший якраз на 12 років підходить
- Продавец Be in fashion
- Алена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 128. Цвет: Черный
Купувала для племінника
Якість достойна. Трішки маломірна, тому краще взяти на розмір більшу. Прали вже двічі. Все ок.- Достоинства:
- Співвідношення ціна-якість
- Продавец Be in fashion
Дуже дякуємо за ваш приємний відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Ми щиро цінуємо вашу довіру і будемо раді бачити вас знову!
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 170. Цвет: Черный
Все добре, дуже гарна.
- Представник бренду
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви поділилися своїми враженнями.
- Ольга Д***Продавец: Rozetka. Рост: 158. Цвет: Черный
Вишиванка гарна, стильна, сподіваюсь, що буде зручна.
Замовили 152 розмір, повернули у пункті видачі, будемо замовляти 158.
Маломірить у довжину.- Достоинства:
- Стильна вишиванка, приємна тканина
- Недостатки:
- Невелика невідповідність розміру, маломірить
- Представник бренду
Дуже дякуємо за ваш приємний відгук!