Отзывы покупателей о Концентрований засіб для загального прибирання Ersag Genel Temizlik, 1000 мл
- Світлана Є***Отзыв от покупателя. Продавец: LeVin. Объем 1 шт: 1 л
Запах чудовий,вистачає надовго,ідеальний варіант для прибирання санвузлів в людних місцях
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: LeVin. Объем 1 шт: 1 л
Хороший, дієвий, безпечний, засіб для загального прибирання
- Достоинства:
- Відмінно виконує свою роботу
- Недостатки:
- Продавец LeVin
Дякуємо Вам, Ольга, за такий чудовий відгук! Користуйтесь із-за задоволенням! З поваго, LeVin!
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LeVin. Объем 1 шт: 1 л
Дуже дивна ситуація, я завжди замовляла цей продукт напряму з Турції і єдиний раз який я замовила в Україні .
по-перше, сама речовина завжди була прозора ,зараз вона Біла як молоко.
другий момент- дуже перенасичений запах, схожий але явно не такий токсичний був
не підкажете А що змінилося??- Продавец LeVin
Дякуємо Вам за уважність! У продукції ERSAG можливі відмінності між партіями- як у відтінку ( прозорий або молочний), так і в насиченності аромату. Це пов'язано з особливостями виробництва ( періодично оновлюють формулу ) та концентрацією компонентів. Зміна кольору або більш виражений запах не є ознакою підробки чи неналежною якості. Чому запах став сильніший - концентрація може бути вищою,також відчуття запаху дуже індивідуальне та при зміні формули аромат теж може ставати більш насиченим. Якщо Ви бачите молочну консистенцію, то це часто означає, що там є додаткові інгредієнти, які покращуть блиск або зволоження поверхні. Вся продукція ОРИГІНАЛЬНА! Ми працюємо лише з офіційною продукцією! Бажаємого Вам приємного використання!
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LeVin. Объем 1 шт: 1 л
Дуже приємний запах , гарно прибирає бруд
- Достоинства:
- Запах , ефективність
- Продавец LeVin
Дякуємо Вам, Тетяна, за Ваш відгук! Дуже приємно,що подобається продукція від Ersag та Ви є нашим постійним клієнтом! Чекаємо Вас за новими покупками у нашому магазині! З повагою, LeVin!