Топи продажів

Отзывы покупателей о Универсальный набор отверток с магнитными битами 24 в 1 для ноутбуков

Код :  484972039
Оценка пользователей 3.81/5
  • Отзывы про товар продавца MichaelMarket
  • Роман Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MichaelMarket

Удивительно, что даже в свой выходной их прислали, приехали очень

• Назарій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MichaelMarket

Товар хороший, особливо враховуючи його ціну.

• Олександр С***

Дуже добре зроблені

• Денис С***

Матеріал 7,5/10, працює добре

• Андрей Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MichaelMarket

Дешевое, не такое как в отзывах и на фото! Биты не магнитят. Качество пластика тоже так себе. Такой набор в трешке дешевле

Достоинства:
    Наличие бит
    Недостатки:
    Не соответствует что на сайте качествам материала
  • Свинарчук І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

В цілому не погано брав чисто із за пару розмірів бит, жаль що метал м'який, якщо не правильно підібрали биту по розміру то шанс злизати биту великий.Але за свої кошти те що треба.Так що будьте уважні коли вам потрібна бита ph00 або ph000 з ними требу бути уважним бо вханькаєте биту.

Достоинства:
    Багато бит навіть ph000 є, що рідкість в наборах, зручний кейс хоч і пластиковий(але за такі гроші нема чого скаржитись )
    Недостатки:
    Хібащо метал м'який і треба бути уважним до розміру який тобі реально потрібен щоб не зіпсувати биту.
    • Продавец  Dasdan

Іван, велике Вам дякуємо за відгук!

• Ілля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Придбав цей набір для домашнього використання (розбирання ноутбука та дрібної електроніки). Перше враження дуже позитивне. Кейс компактний, зручно лежить у руці, а магнітне кріплення біт тримає їх надійно — нічого не випадає навіть при перевертанні. Сама викрутка має приємне покриття, не ковзає в пальцях. За таку ціну — це просто маст-хев у кожному домі.

Достоинства:
    Велика кількість насадок (24 біти): є практично всі популярні типи (Torx, Phillips, Slotted, Hex та інші), що робить набір універсальним.
    ​Магнітні властивості: біти добре намагнічені, що критично важ
    Недостатки:
    Метал біт (Cr-V) непоганий, але для дуже тугих або "закислих" гвинтів, які потребують великого зусилля, краще використовувати професійний інструмент, щоб не злизати грані. Для звичайної електроніки —
    • Продавец  Dasdan

Дякуємо за Ваш відгук!

• Іван А***
  • Хелен
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Все супер, доставили швидко, виглядає якісно

• Дмитро П***

за свої гроші СУПЕР.

Достоинства:
    легка.зручна
    Недостатки:
    не виявленно
  • Євген

Викрутки прийшли швидко.

Достоинства:
    Багато варіантів викруток, саме то, що потрібно для домашнього непрофесійного використання. Чудово підходить для ремонту дрібної електронної техніки.
  • Игорь Л***

Добротная отвёртка

Достоинства:
    Биты держатся хорошо.
    Недостатки:
    Не заметил
  • Иван Т***

Качество превосходное

Достоинства:
    Приемлемая цена
  • Данил Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Вчасно прийшло, дуже непогана якість за свої гроші, рекомендую тим кому потрібні подібні викрутки

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

З набором все окей, протестувала якість матеріалу хороша, чудовий вибір в своїй ціновій категорії.

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan
    Недостатки:
    Не знайшов.
  • Дмитрий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

У плеєрі раптово роздулася батарея, тому треба було його розібрати. Для цього потрібно викрутити два гвинтики Pentalobe 0.8, саме заради цього і замовив даний набір. Товар адекватний, більш ніж відповідає ціні, комплектація точно співпадає з переліком біт на коробці. Футляр - пластиковий, але кришка щільно закривається і біти добре сидять на своїх місцях. Ручка викрутки - металева (метал, щоправда, м'ягкуватий). Біти - намагнічені, з чітким маркуванням.

• Максим Р***

Получилось викрутить?

• Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Для домашнього використання топ.

Достоинства:
    Недостатки:
    Поганий матеріал корпусу
  • Деревянко Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Достойный набор за эти деньги

• Володиммр Ш***

Отличный товар

Достоинства:
    Компакт
  • Кирилл
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Хорошее качество бит за эту цену. Открутил ноутбук без проблем. Для мелких ремонтов хороший вариант

Достоинства:
    Магнитные

Дякуємо за Ваш відгук!

• Sandy
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Цілком згоден з коментарем пана Іллі К. від 25/02/2026. Не маю чого додати...

Достоинства:
    Великий асортимент біт. Зручні пенал і ручка. Незамінна річ при епізодичному домашньому ремонті й апгрейді побутової електроніки. Як говорить старе прислів'я, "навіть якщо меч знадобиться лише раз в житті -- все одно його треба весь час мати з собою"... )))
    Недостатки:
    Можливо, варто прислухатися до інших коментаторів і акуратно поводитися при роботі з інструментом. Але це ж саме можна сказати і про сучасну електроніку... )))
    • Продавец  Dasdan

• Кирилл У***

Всё круто.

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Артем К***
  • Єгор Ш***

Непогане

• Продавец  FlashShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Чудовий набір викруток 24 в 1, компактний, з магнітними бітами, ідеально підходить для дрібного ремонту

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Анно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Все супер, обслуговування 5+, товаром задоволений, приїхав вчасно + отримав маленький подаруночок, начебто дрібничка але дуже приємно.

Достоинства:
    Рекомендую
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Миколо! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Юрій Ц***

Викрутка бобам працює добре

• Матвій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Все супер, обслуговування хороше, товаром був задоволений, приїхав по факту правильно

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Матвію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Скабелка Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Пишу відгук через півроку. Жодних проблем за цей час не сталося. Нічого не зламалося, не ступилося. Якість хороша, крутить теж непогано

• Юрій У***

Класний набір

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Товар за свою цену хороший, для сборки ПК отличный прям, но вот качество пластика 7 из 10. Товаром доволен, спасибо.
    Отличная Мини-отвертка для сборки ПК.

Достоинства:
    Быстрая отправка товара.
  • Артём М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Дякую, швидко відправили, товар відповідає опису, те що шукав

Достоинства:
    Усе супер
  • Наталія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Хороший набір. Щось сильно іржаве мабуть не відкрутиш, але для дрібної розбірки побутової техніки - те, що треба. Футляр хороший.
    Продавець відправив посилку дуже швидко

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

чудовий набір. Брав для заміни аккумулятора в Айфон. За співвідношенням ціна/якість кращого наврядчи можна знайти. Товар повністю відповідає опису. Всі заявлені біти присутні. Тримач біт металевий. Доставили швидко. Для домашніх дрібних робіт топ.

Достоинства:
    ціна, кейс, металевий тримач біт
  • Павел С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan

Нормальний набір за свої гроші