- Матвей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Еле закрутил 11 ранилок на проф листе ... Просто отключается
- Достоинства:
- Их нет
- Недостатки:
- Не крутит
- Продавец FlashShop
Доброго дня!
Дякуємо вам за відгук та зворотний зв’язок.
Звертаємо увагу, що з моменту покупки минуло вже близько 8 місяців, і за цей час на роботу інструменту могли вплинути різні фактори: інтенсивність використання, умови зберігання та навантаження.
Також хочемо зазначити, що перед використанням акумулятор необхідно повністю зарядити для коректної роботи пристрою. Окрім цього, дана модель не є ударною — вона призначена для закручування у вже підготовлені отвори, а не для їх створення.
Ми завжди намагаємося допомогти нашим клієнтам і надати рекомендації щодо використання.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні враження.
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Все добре. Працює, вже півроку.
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Все добре прийшов все клас
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- Михаэль Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Купив цей шуруповерт і залишився незадоволений. На другій швидкості він зупиняється, акумулятор дуже швидко розряджається, навіть при роботі на першій швидкості. Товаром не задоволений, не рекомендую.
- Продавец FlashShop
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що товар не повністю виправдав ваші очікування, адже розуміємо, що вимоги та враження від використання можуть бути різними.
Ваш відгук є важливим і стане у пригоді іншим покупцям. Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні емоції.
- Микита Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Для домашніх справ, просверлити, закрутити, справляється відмінно
- Достоинства:
- ціна, для дому самий кайф
- Продавец FlashShop
Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Товаром задоволена. Дякую за бистру доставку
- Продавец FlashShop
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що серед них знайдеться багато корисного для Вас. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Работу свою виконує. Легкій. Зручний
- Матвей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Забрал Шурик и начал работать и на втором саморезе я выкинул биту ... На 8-мом я выкинул вторую биту .... Надеюсь Шурик выдержит ту миссию на которую я его взял ... Но уже по шуму роботы понимаю что это очень плохой Шурик .. если есть возможность советую добавить минимум 500 или 1000 и взять что то по лучше
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество... Для самореза сперва сверлил отверстие... И бита пришла в негодность ЗАДУМАЙТЕСЬ
- Продавец FlashShop
Доброго дня!
Дякуємо за ваш детальний відгук і що поділилися враженнями від використання товару. Нам прикро, що він не повністю виправдав ваші очікування.
Хочемо зазначити, що дана модель має багато позитивних відгуків від покупців, які відзначають її практичність та надійність у побутових завданнях. Водночас, як і будь-який інструмент, шуруповерт потребує правильного підбору насадок та режиму роботи під конкретний матеріал і тип саморізів. Використання відповідних біт значно продовжує їх ресурс і полегшує роботу.
Ми щиро цінуємо ваші зауваження — вони допомагають нам краще розуміти потреби клієнтів. Сподіваємось, що інструмент все ж виконає поставлені завдання, а наступні покупки у нашому магазині принесуть вам більше задоволення.
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
На свої гроші гарний. Батареї держуть чудово
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дуже сподобався чоловіку, гарно працює, підсвітку саме раз, легкий та зручний
- Достоинства:
- Якісний
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Відповідає опису
- Валерій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дуже класний рекомендую
- Продавец FlashShop
Добрий день, Валерію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Галина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Вчасно відправили. Товаром дуже задоволена, поки все працює чудово! Дякую , за приємний маленький подарунок) Він теж дуже гарно працює!
- Продавец FlashShop
Добрий день, Галино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Любомир І***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Комплектація повністю відповідає опису, товар приїхав вчасно та цілий( нормально упакований) , додатково магазин flash shop поставив маленький подаруночок.
в руці сидить класно, не важкий, функціонує.
Про технічні характеристики розкажу згодом.- Достоинства:
- Хороший шурік за свої гроші
- Продавец FlashShop
Добрий день, Любомире! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Товаром задоволені
- Достоинства:
- Ціна /якість
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец FlashShop
Добрий день, Вікторіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Працюе добре свої функції виконує та швидко відправили дякую
- Продавец FlashShop
Добрий день, Олегу! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Василий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Шуруповёрт технические параметры соответствуют проверил аккумуляторы после подзарядки
- Достоинства:
- Хороший дякую
- Недостатки:
- Невыявил
- Продавец FlashShop
Добрий день, Василю! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Олексій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Отримав
Перевірив
Працює- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки що не виявив
- Продавец FlashShop
Добрий день, Олексію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Валентин К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Аккумуляторы - 12В, емкость маловата, мощностью похвастаться не может, но в целом с задачей справился.
- Достоинства:
- За свои деньги - нормальный аппарат
- Недостатки:
- 24V - это сумма двух аккумуляторов ;)
- Продавец FlashShop
Добрий день, Валентине! Ми вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Дуже дивні акумулятори)) Наче в корпус від звичайних засунули 18650 з БМСкою )
- Достоинства:
- Дешевий; робить свою роботу
- Недостатки:
- Погано тримає біти; порушена вісь або нахил патрону
- Наталі Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Покупкою задоволена.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: VMP
Біти одноразові .Навіть навіть пару шурупів не закрутив .В ручну дотягував .Шуруповет працює ,але але на великі шурупи слабенький
- Достоинства:
- Подзвонили поцікавились коли отримав чи все гаразд
- Недостатки:
- Погані біти , біти міняти одразу
- Станіслав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
- Продавец VMP
Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Працює добре. Компактний. Швидко заряджається.
- Достоинства:
- Там де погано видно допомагає підсвітка.
- Недостатки:
- Поки немає.
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Владимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VMP
Спасибо за дрель.пришла вовремя.все работает.
- Достоинства:
- Не дорогая.
- Продавец VMP
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Шуруповерт норм акумулятори трохи слабенькі а так для дому підійде
- Ярмак В***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
За свої гроші для домашнього використання цілком пристойна річ.
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Товар відповідає замовленню. Все добре.
- Достоинства:
- Ціна, та якості.
- Тамара П***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Хороший шуруповерт за свои деньги, с домашней работой справляется.
- Достоинства:
- Легкий в использовании
- Недостатки:
- Бити бистро стерлись
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Для домашніх робіт чудовий варіант
Працює стабільно- Достоинства:
- Недостатки:
- Не завжди втримує сверло
- Володимир У***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Навіть на 15 хвилин не вистачило.
- Недостатки:
- Дуже слабий механізм
- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Швидка доставка, виеонуж свої функції відповідно характеристикам товар. Ми задоволені.
- Продавец LICVID-SHOP
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Працює добре
- Мамушев О***Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана
Отличный шуруповерт за низкую стоимость
- Достоинства:
- Удобный, дешёвый
- Продавец Принцеса Діана
Вітаємо, Олег!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що шуруповерт вас задовольнив та ви оцінили його зручність і вигідну ціну.
Бажаємо приємного користування! Якщо будуть питання — завжди раді допомогти.
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
На свої гроші працює добре
- Арсеній Я***Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group
Норм шуруповерт, для домашних работ вполне годится, набор бит лучше купить отдельно качественные