Отзывы покупателей о Аккумулятор Kepworth LiFePO4 24V 100Ah 2560W Smart Bluetooth с зарядным устройством (литий железо фосфатный АКБ с BMS)
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Емкость: 100
Чудове обслуговування і супровід, якісний, надійний товар!!!
- Тарас Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Емкость: 100
Все гарно
- Продавец Electroters
Тарасе, дякуємо за Ваш відгук та покупку! Бажаємо тривалої та якісної роботи! Будемо раді до співпраці в майбутньому)
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Емкость: 100
Все чудово працює
Підлючив насос теплого пола, світло в будинку, ще час від часу електричні інструменти. Акамулятор все вивозить. Хороше рішення під час блекаутів- Продавец Electroters
Олеже, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Ми цінуємо фідбек від наших покупців, це дозволяє нам краще оцінити якість продукту та забезпечити високий сервіс! Бажаємо приємного та тривалого користування! Ваш відгук допоможе нашим наступним клієнтам здійснити покупку без жодних вагань та застережень)
- Евгений Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Емкость: 100
Замовляю у даного продавця не в перший раз. Відправляють швидко, зазвичай в день замовлення. У разі виникнення додаткових питань завжди допомагають. На звʼязку навіть у вихідні дні. По батареї все норм, відповідає заявленому. (Порада тим хто буде встановлювати, перед підʼєднанням, в додатку відімкніть в налаштуваннях подачу живлення і вмикайте вже після підʼєднання)
Загалом враження приємні, всім рекомендую!- Достоинства:
- Можливість моніторити навантаження в застосунку через Bluetooth
Швидка відправка, допомога в налаштуванні, клієнтоорієнтованість - Недостатки:
- ціна (((
- Продавец Electroters
Євгенію, дякуємо за покупку та Ваш крутий відгук! Ми цінуємо фідбек від наших покупців, завжди працюємо над забезпеченням високих стандартів обслуговування та чудовою підтримкою споживачів) Кожен, без виключення, акумулятор ми тестуємо аби наші покупці отримали відмінний продукт. Ваше перше замовлення було 1,5 роки тому, Ви мали чудову можливість переконатись у надійності бренду та якісному сервісі з нашої сторони) Дякуємо Вам за довіру! Ваш відгук допоможе нашим наступним клієнтам здійснити покупку без вагань та застережень) Ми на зв'язку)