Отзывы покупателей о Влажный корм Brit Care Cat Pouch для кошек, в желе, нежная индейка с креветками, 85 г (1111163843)

• Мудрак К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 8

Може він і крутий, і може смачний. Але кішка відмовилась його їсти

Достоинства:
    Котики на вулиці поїли
    Недостатки:
    Кішка оборзівша
  • Сальдецька О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 8

Не знаю, чиї котики це їдять, моїм двом кішкам не сподобався корм взагалі(( хоча справжні креветки вони обожнюють, аж трусяться за ними. Тож покупка цього корму - викинуті гроші, на жаль. Ще і два смаки на пробу взяла (рибний варіант ще), і обидва кішкам не їстівні.

Недостатки:
    Запах корму мені дуже бридкий.
  • Бурилко І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 8

Корм якісний. Коту дуже сподобався. Рекомендую.

Достоинства:
    Якісний
    Недостатки:
    Дорого
  • Оля З***

Коти оцінили. Їдять з задоволенням

• Оксана Р***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 8

Це може у інших коти їдять щозавгодно, а мій кіт явно блакитної крові. Йому індичку с креветками подавай та неаби яку, а у найніжнішому соусі. Я рада, що Бріт піклується про пухнастиків та готує їм найкраще. Королівська особа задоволена)

Достоинства:
    Бріт смакота
  • Світлана Б***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 8

Мій котик зацікавився ще до того, як я відкрила упаковку, і їв так ніби я зараз в нього заберу)) Тексутра ніжна, шматочки пропитані соковитим желе. Незвичне поєднання індички і креветок, але мабуть це і робіть корм таким смачним для мого хвостика))

Достоинства:
    смачно
  • Ольга Н***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 8

У кота мого ніжний шлунок, тому я контролюю його раціон і рада що обрала саме філе в желе. Смак сподобався, тому одразу набір з 8 шт бо так вигідніше