- Максим Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Заслабенька.В багатоповерхівках де не постав.Не ловить.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Нажаль не ловить сигнал , дуже засмучена
- Продавец G-TREND
Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, перевірили по мапі, відстань до вежі 20 км, антена ловить до 15 км, тому не в антені проблема, а в відстані до телевежі, але можна повернути без проблем
- Саня Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Класна
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Відразу і не зрозуміла,що це могла б бути антена,подумала якийсь резиновий листочок)))
Прийшла,підключила до Т2 і зраділа,що вона дійсно працює Я в шоці)Дякую за швидку доставку- Достоинства:
- Легка як пір'їнка
- Недостатки:
- Для мене їх нема
- Продавец G-TREND
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Отримав антену, прийшла пошкоджена! Прорізаний зіп пакет та пошкоджена антена! Антена не працює
- Достоинства:
- Прийшла
- Недостатки:
- Пошкоджена та не працює
- Продавец G-TREND
Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, подряпина могла виникнути при розпакуванні, але вона не може впливати на прийом сигналу, кімнатнта антена має обмеження, вона може не працювати, якщо умови прийому не сприятливі, наприклад перший поверх, віддаленість від телевежі, щільна забудівля, промислові перешкоди сигналу і т.д., але антену можна повернути без проблем та зайвих витрат, гарного вам дня
- Валерий П***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
На первом этаже не ловит ,если закрыта домами.Если прямая видимость отлично.
- Ярослав В***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Прочитавши позитивні відгуки про дану антену вирішив спробувати і купив собі на дачу, жодного каналу не зловило, хоча звичайні "рожки" від старого телевізора без всіляких супер підсилювачів декілька каналів, але показують. Я так розумію вона ловить сигнал якщо знаходиться на невеликій відстані і бажано навпроти вишки щоб не було перешкод.
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец G-TREND
Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, ця антена більше підходить для міста, бажано вище 3 поверха, для дачі краще ставити зовнішню антену, в будь якому випадку без проблем можна повернути, адже дійсно кімнатна антена має певні обмеження і не завжди здатна прийняти Т2 сигнал і знайти всі канали, така особливість трансляції цифрового ефірного телебачення
- Ліля Х***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Чудово ловить, дуже маленькая за розміром спочатку не повірила що буде щось ловити, але ні, все чудово ловить
- Достоинства:
- Компакта
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Антеною задоволений працює 54 канали
- Достоинства:
- Маленький розмір
- Любов О***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Крута антена.Потужна,іноваційна,легенька,ловить всі канали.Прийшла швидко,як і було заявлено.Я купувала матусі для Т2,матуся задоволена на всі 100%.Я дуже задоволена покупкою,а також у подарунок був підсилювач,тому окремо дякую і за це
- Достоинства:
- потужна іноваційна
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Чудова антена. В Боярці ловить майже всі канали т2
- Продавец G-TREND
Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, дуже приємно, що вам сподобалась антена, будемо раді бачити вас знову
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Це дуже дуже класна антена. Купувала для батьків ( живуть у місті на 7 поверсі): підключили до тюнеру т2, ловить всі канали, навіть без використання підсилювача,який, до речі, був у Подарунок. З одного краю на ній невелика вм'ятинка, проте на це можна закрити очі, ураховуючи велику кількість інших : Вона невелика, легка у користуванні, чудово ловить т2 ефір, ціна просто бомба у порівнянні з цінами на кімнатні антени з ріжками. Я дуже задоволена, буду сподіватись прослужить довго. Не знаю який буде сигнал від час поганих погодніх умов, так як поки користуємося у гарну безвітряну сонячну погоду.
Велике дякую Продавцю за товар та швидку відправку.- Достоинства:
- Гарна Ціна, невеликий розмір, в мене ловить дуже гарно, легка в користуванні
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец G-TREND
- Діана В***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Дякуємо дуже задоволені покупкою
Все працює на відмінно
Консультанту велике дякую
Сервіс обслуговування прекрасний- Продавец G-TREND
- Віталій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Придбав антену, але з технічних причин не вдалося знайти канали, зв'язався з продавцем, мені повернули гроші в повному обсязі! Комунікація на вищому рівні.
- Достоинства:
- Компактна, за свою ціну думаю радує багатьох користувачив
- Недостатки:
- Не підійшла (можливо потрібна зовнішня антена)
- Давид С***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Очень крутой Антенна))))
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Чудова та якась неймовірна цифрова антена, яка одразу знайшла 52 канали!!!
Під'єднав кабель до телевізора, через блок живлення включив підсилювач, який загорівся синім діодом, а саму антену (схожу на кусок чорного пластику) просто поклав посеред кімнати під полицею, та включив "автопошук".
Результат вражаючий!!!
Панове, як би там не було, а 52 канали показують!!!!
Спочатку я читав назви каналів та думав, що буду їх запам'ятовувати, але після 30-го каналу у мене вже палець втомився їх гортати!!!...
... а коли долистав до 52 каналу, то вже і забув, що та де, та на якому каналі там показували)))
Р.S. Гарна покупка, швидка доставка, гарантія 6 місяців, чудовий сервіс від Розетки... Приємні враження!
---
Окремо ВЕЛИКЕ дякую Продавцю за таку ЧУДОВУ цифрову антену!!!- Продавец G-TREND
Дякуємо за відгук і зворотній зв'язок, дійсно антена в межах своїх можливостей творить дива, будемо раді бачити вас знову
- Андрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Так все добре, але щось приймає не всі канали.
- Продавец G-TREND
Дякуємо за ваш відгук та зворотній зв'язок. Якість прийому телеканалів залежить від багатьох факторів, відстань до телевежи, поверх квартири, перешкоди (будівлі, рельєф, електронні пристрої), налаштування антени – іноді потрібно точно підібрати положення для кращого сигналу.
Спробуйте перемістити антену ближче до вікна або вище. Перевірте, чи всі канали додано через автоматичний пошук (потрібно запустити його знову після переміщення антени в інше положення).
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Гарно працює. Якісна і стабільна картинка. Рекомендую.
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Супер антена!
- Достоинства:
- Все працює добре!
- Станислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Антена супер!!! С телевизором LG 43UQ76 спіймали 64 канали відміной якості. Дякую продовцам. Але шось Розетка доставляли довго аж тиждень.
- Достоинства:
- Не велика, мает скочь для монтажу на скло вікна, проста та зручна в установки.
- Дмитрий Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Картинку не сыпет, качество изображение отличное, спасибо за оперативную доставку
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Гарна антена....всі канали працюють
- Недостатки:
- Покі не виявив
- Продавец G-TREND
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Не працює взагалі(((
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец G-TREND
Дякуємо за зворотній зв'язок, дуже шкода, що у вас виникли складнощі з прийомом Т2 каналів, зазвичай антена чудово ловить телевізійний сигнал, на це могло вплинути декілька факторів, наш відділ турботи з задоволенням допоможе вам, також без проблем можна повернути антену, бо інколи прийом сигналу можливий лише на зовнішню антену
- Марина К***
Питання з продавцем вирішено!
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Дуже класна антена зловила 32 канали продавцю дякую
- Продавец G-TREND
Дякуємо за відгук, приємно, що вам сподобалась антена, будем ради бачити вас знову
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Вау! Супер! Сучасні антени! Почитали відгуки та вирішили купити аж дві штуки. Налаштували дуже швидко. Респект виробникам! Молодці! Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Антени дуже сподобались і за розміром, і за якістю, і за виглядом, а ще по гарній акційній ціні! Дякуємо за швидку доставку!
- Недостатки:
- Немає!
- Продавец G-TREND
- Инна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Антену порадив знайомий телемайстер, сказав, що дуже класна антена, буквально за хвилину знайшли всі канали, однозначно для міста супер варіант
- Достоинства:
- Потужна, зручна
- Продавец G-TREND
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Брав для телевізора з Т2, працює добре
- Достоинства:
- Якісна, компактна
- Продавец G-TREND
- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND
Купували для Т2, розмістили біля вікна, добре, що кабеля 3 метри, всі канали знайшлись, сигнал стабільний, рекомендую!
- Достоинства:
- Компактна, зручна
- Продавец G-TREND