- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Гарний корм. У мене цвергшнауцер і Йорк, і обом подобається
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Замовлення надійшло швидко, корм їсть з задоволенням
- Недостатки:
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
швидко
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Доставка швидка,корм собаці сподобався
- Достоинства:
- Швидко та якісно
- Недостатки:
- Не має
- Пырля Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Бренд Клуб 4 Лапи взагалі себе зарекомендував як добрий, але корм у великих пакетах більше куплять не буду. Здається він був не свіжий.
Мій собака їв цей корм погано. - Оксана Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Приємна вартість, якісний продукт
- Достоинства:
- Вартість
- Недостатки:
- Не виявила
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 14 кг
Нормальна якість. Йорк їсть
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: ZooLis. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 14 кг
Мої такси апетитно хрумають цей корм
- Достоинства:
- Висока якість
- Недостатки:
- Виктория Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Сказати нема чого!
Як завжди швидко, сучасно, професійно! Та ще й гумором!
Тому ми завжди з вами!
Дякую.- Достоинства:
- Сучасно, професійно, швидко.
- Недостатки:
Дякуємо за швидку доставку й за корм!Собака їсть з задоволенням)
- Достоинства:
- Обслуговування,ціна,непогана якість!
- Арсен К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Йорк їсть)
- Микола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Корм для похудання собак.
- ЖеняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 14 кг
Товар придбано 26.06.2025, чому не нарахований національний кеш бек у розмірі 10% від вартості товару, як заявлено на сайті. Прошу надати відповідь.
- Достоинства:
- Хороший корм
- Недостатки:
- Невиконання умов, заявлених на сайті.
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Корм хорошої якості,та гарний термін придатності
- Руслан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Собака їсть
- Яна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Швидко та смачно,дякую
- Алексеева И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Якісний, свіжий корм. Собаки їдять залюбки.
- Достоинства:
- Співвідношення ціна-якість
- Недостатки:
- Не помічено
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 14 кг
Замовляю не перший раз…
Все було гаразд, але останнього разу прийшло із порізаним та заклеїним пакуванням.
На пункті видачі зважили - 14.14 кг, тому вирішив забрати)- Достоинства:
- Недостатки:
- Пошкодження пакування
- Алена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Замовляю не в перше, але в такій ситуації ще не була, дуже шкода за відношення до клієнтів. Забрала сьогодні корм на пункті видачі, упаковка з кормом для собаки відкрита навстіж, та це б ще не проблема якби вага була відповідною, буде наука що потрібно провіряти одразу, але дуже жаль що в нас є такі люди які можуть дурити(( І навіть розумію що відгук не пропустять на сайт(
- Недостатки:
- Корм відкритий, не вистачає корму.
- Інна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Пес довольний) їсть з задоволенням)
- Недостатки:
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Старенька собачка їсть із задоволенням.Покращівся зовнішній стан шерсті.Пекінеска пожвавішала та стала більш рухливою.
- Ксения Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Моя собака не самая маленькая, 15 кг. Раньше покупала для всех пород или для средних собак, с трудом пережевывала корм, а этот ест с лёгкостью.
- Достоинства:
- Собака ест. Получила национальный кэшбэк
- Недостатки:
- Наталя Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 14 кг
Сьогодні 28.12.24 забрала з Розетки 14 кг. 1786 грн. Не звернула уваги при отриманні, що відсутня дата виготовлення. Тепер маю сумніви - що у мішку і яким чином цей корм ідентифікувати… Для прикладу додаю фото мішка, що сьогодні забрала на Розетці - дата виготовлення відсутня та фото попереднього використаного мішка з датою та додатковими реквізитами, що купувала раніше.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сумнівна якість, не вказано дату виготовлення,
Представник брендуДобрий день, Наталя. Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.
- Валерія С***
Дата зʼїхала, поставили не у тому місці, а ниже. На фото видно чорними цифрами написано, що виготовлене 28/09/24 і дійсне до 24/03/26
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Собаки їдять з задоволенням, проблем з травленням нема.
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Мій джек рассл їсть добре, 1.5 р
- Достоинства:
- Ціна 22%з мяса
- Алина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Хороший корм за такие деньги. Моя собака ест с удовольствием
- Достоинства:
- Цена. Собака довольна
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1
Класний, песику подобається.
- Юлия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Почала купляти цей корм досить недавно. Раніше була тільки натуралка. Близько 6 місяців беру такий корм. Апетит гарний. Какашки чудові. Пес веселий та активний. Рекомендую.
- Достоинства:
- якість та ціна
- Недостатки:
- немає, крім ціни
- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 14 кг
Вже десять років мої песики його хрумають із задоволенням. Какають після нього також норм.
Іноді корм в песиків намагається хрумать ще й кіт. Але не встигає. - Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Корм відмінний, рекомендую
- Лілія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Корм моїм собачкам сподобався, їдять із задоволенням.
- Тетяна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Вы меня извините, но моей собаке стало плохо после него, она и оттуда и оттуда по всей квартире, и были прям видны эти кусочки корма. Собака дрожжала, не могла найти себе место
Представник брендуДобрий день, Тетяна. Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.
- Лідія М***
Дивно...Купую цей корм на постійній основі, моя собака цілковито здорова а подобних речей взагалі ніколи небуло. Чесно кажучи не думаю що це може буду саме через корм, якщо така ситуація вже сталася то краще звернутися до лікаря, а не робити відразу висновки. Наприклад собака могла просто з'їсти щось на вулиці, звідси і отруєння...
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Хороший корм по приемлемой цене
- Достоинства:
- Цена качество
- Недостатки:
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Собака їсть гарно, вроді все ок.
- Достоинства:
- Мабуть добрий
- Недостатки:
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Гарний корм
- Достоинства:
- Собака їсть
- Іра Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Ціна - якість!
- Достоинства:
- Корм чудовий! Собачка їсть із задоволенням.