Отзывы покупателей о Сухой корм для собак Purina Dog Chow для взрослых, склонных к аллергии собак с лососем 14 кг (7613034488244)

Оценка пользователей 4.61/5
  • Олексій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.5 кг

Пес їсть з задоволенням

• Руслана К***

Собакам подобається і малій, і більшої породи

Достоинства:
    Нормальний запах
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Марина Ф***

Гарний корм,стахіку подобається.Купляю вже не раз, рекомендую!!!!

Достоинства:
    Укусно!!!!
    Недостатки:
    Немає.
  • Інна Г***

Чудовий корм. Нашому песику підійшов. Має знижений вміст жиру, що і потрібно було нашому другу.

Достоинства:
    Гарна ціна. Знижений вміст жиру.
  • Марина Ф***

Корм чудовий,песику сподобався,казав дайте ще,було маловато!!!Щиро дякую за співпрацю!!!Миру і успіхів Вам усім!!!

Достоинства:
    Смачний, бистрої з'їв!!!
    Недостатки:
    Нема!!!
  • Софія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 14 кг

Корм собачка дуже любить, гарно набирає вагу, блискуча шерсть

• Олена В***

• Катерина Б***

Хороший корм, собака їсть із зазначенням, хоча перебірлива

• Наталія Б***

Якість, швидкість, ціна - супер

• Максим Ч***

Наш песик їсть з задоволенням. Замовляємо уже 2гу упаковку.

Достоинства:
    Ціна якість
  • Олег М***

Все ок, товар гарний.

• Володченко Т***

Класний корм. Собака-алергік, але реакції немає. Спочатку купили на пробу меньший мішечок.

Достоинства:
    Нашій манюні подобається
    Недостатки:
    Поки що не побачили
  • Ирина Х***

погане обслуговування магазину розетка. проплачений товар загубився і ніхто з менеджерів не зміг озвучити термін доставки, посилаючись на чат бот. В результаті собаки залишилися без корму

• Владимир Д***

Кушает хорошо

• Вера С***

Корм или подделка или изменён состав или испорчен, брала по акции маленький пакет 4 штуки , внутри черный ,вонючий и горькие гранулы , форма гранул мелкая звёздочка, совсем не то что было раньше. . Очень вонючий и горький, собака есть отказалась ,итог все пачки пришлось раздать уличным собакам. Розетка стала продавать отвратительную отраву и испорченный товар!!!!!

Недостатки:
    Плохой корм

Добрий день! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.

• БАРАНЧУК Л***

Гарний корм.

• Марина А***

Все швидко

• Володченко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VizOK.maket. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.5 кг

Хороший корм

Достоинства:
    Не алергенний.
    Недостатки:
    Поки не виявили
    • Продавец  VizOK.maket

Дякуємо Вам за позитивний відгук! Будемо раді бачити Вас в нашому-інтернет магазині)

• Оноприйчук С***

Супер корм

• Алла

Собаки съели второй мешок, одна слишком много воды пила. Больше не куплю.

Достоинства:
    Цена, маложирный, собакам нравится, но сушит.
    Недостатки:
    Качество

Добрий день, Алло! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємось про те, щоб продукція Purina була високої якості, смачною для домашніх улюбленців і повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.
      Хочемо теж зазначити, що подібна реакція може бути викликана різними факторами й не обов'язково може бути пов'язана з харчуванням. Саме тому ми завжди заохочуємо наших споживачів, які є власниками домашніх улюбленців, звертатися з даною проблемою до лікаря-ветеринара у місцевій клініці, аби детально з'ясувати точні причини виникнення проблем зі здоров'ям улюбленця.
      Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50.

• Ольга

Золотистий ретрівер їсть із задоволенням.Чудлвий корм

Достоинства:
    Смачний ,насичує
    Недостатки:
    Не помітила
  • Александра А***

Собаку посипало з ніг до голови

Добрий день, Олександро! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте.

Ми хотіли б додати, що подібна реакція може бути викликана різними факторами й не обов'язково може бути пов'язана з харчуванням. Ми завжди заохочуємо наших споживачів, які є власниками домашніх улюбленців, звертатися до лікаря-ветеринара у місцевій клініці, аби з'ясувати точні причини виникнення проблем зі здоров'ям у тварини та підібрати найкращий раціон.

• Алла

Пахнет хорошо. Одной собаке не подошел, с первой порции проблемы со стулом, вторая ест с удовольствием

Достоинства:
    Акция
    Недостатки:
    Может слабить
  • Елена К***

Постоянно покупала этот корм своей овчарке,ела с удовольствием,но не в этот раз. Категорически отказалась от корма,это что акция за счёт качества??? Кто за это отвечает?

Достоинства:
    Недостатки:
    Плохой корм,собака отказалась его кушать

Добрий день, Олено! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.

Ми розуміємо, що вподобання у кожного улюбленця індивідуальні, й тому завжди стараємось створити такий корм, який смакував би всім улюбленцям. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними.

Якщо у Вас залишились зауваження щодо нашої продукції, Ви завжди можете зателефонувати за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50. Дякуємо за відгук та бажаємо гарного дня!

• Наталія Д***

Корм стодобався, їдять із задоволенням. Рекомендую

• Елена Г***

Корм берём уже 3 раз очень собаке нравится,проблем с желудком нет. Собака весёлая и игривая от корма. Рекомендуем, супер

• Юлія

Гарний корм, собака їсть із задоволенням!

• Забродная Л***
  • Оксана А***

Хороший корм, замовляю вдруге, Підходить моєму собаці, який має проблеми з перетравленням їжі.

• Алиса С***

Корм чудовий, собаки їли нормально

• Марина М***

Окейний за такі гроші.

• Галина Д***

Не раджу нічого купувати на розетці. Бо мало того що ви не вчасно отримуєте своє замовлення, так ще з зухвальством зроблять з вас дурника. Я цей корм отримала, але питання стосується ще одного замовлення яке переадресували не в ту область (як мені повідомили на відділенні), але ж мені надіслали повідомлення про отримання. А потім на службі підтримки ще й не можливо доказати свою правоту. Хто у вас там працює? Некомпетентні? Я чому повинна ще й платити за таку доставку?

• Лариса

Даю цей корм ( з рибою) вперше.
    З індичкою моя собака з'їла 2 пакети по 14 кг.
    Порівнюючи з натуралкою, якою я її годувала до того, шерсть у неї стала краща.

Достоинства:
    Підходить моїй Лабрі на всі
    Недостатки:
    Флорка-лабрадорка не скаржилась.
  • Виктория С***

Дуже гарний корм , собаки їдять з задоволенням , дякую Розетці за акційні пропозиції!

• Юлія В***

Моя вівчарка їсти його відмовилась, хоча рибу любить в будь якому вигляді. Добре шо взяла 2,5кг а не 14((
    Хоча інші корми цієї лінійки їсть з задоволенням

Достоинства:
    Виробник
    Недостатки:
    Собака не їсть

Добрий день! Нам шкода, що Ваша вівчарка не вподобала даний корм.
      Ми розуміємо, що в кожного домашнього улюбленця є свої особливі вподобання, тому завжди стараємось приготувати корм смачно, аби цей продукт вподобали якомога більше собак. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними. Якість продукції є одним з пріоритетів нашої компанії, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту.
      Сподіваємось Вашому домашньому улюбленцю будуть більше до вподоби інші смаки нашого корму. Бажаємо спокійного дня.

• Анна Д***

Корм отличный. А вот Розетка с доставкой не справилась. Помимо того что не на то отделение новой почты отправили посылку,так ещё и связи с магазином нет. Очень не довольна вашим сервисом в этот раз!!! Вес то не маленький.....