- Микола Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
За свої гроші, доволі не погана іграшка для бітей!
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Купували дитині на подарунок, все сподобалось!
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Чудовий принтер, дитина в захваті й дорослі теж)))
- Достоинства:
- Ціна, якість, швидка доставка
- Недостатки:
- Не помітили
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Хороший пристрій, все підійшло
- Достоинства:
- Працює, гарний
- Недостатки:
- Поки не знайдено
- Продавец GETLUX
Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Брали на подарунок, іменнинниця задоволена, дякуємо)
- Достоинства:
- Не схожий на інші, легкий у використанні
- Недостатки:
- Мало паперу в комплекті
- Продавец GETLUX
- Вадим В***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Непогана штучка для забави. ШВИДКО доставили, товар цілком вартує своїх грошей
- Достоинства:
- Багато налаштувань як для такої малої техніки
- Недостатки:
- Реклама в застосунку . Проте без інтернету все працює без нарікань
- Продавец GETLUX
- Павло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Все отримав вчасно, хресниця задоволена, дякую.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец GETLUX
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Замовили дитині на Різдво. Дуже задоволені, все добре працює
- Недостатки:
- Поки не помітили
- Продавец GETLUX
- Лучкина В***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Принтер дуже сподобався, дитина в захваті від його дизайну та підсвітки. Друкує гарно. Також доволі довго тримає заряд.
- Достоинства:
- Дизайн, якість друку
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец GETLUX
- Елена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Чудово працює
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Відмінна іграшка за копійки! Вся родина в захваті від малих до дорослих. Схоже на якусь магію тільки одразу треба купувати багато рулонів паперу. Бо розлітається, як пиріжки.
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Дякую ! Принтер супер !! Якість хороша , друкує швидко ! Замовила ще 2 шт )) діти задоволені )
- Достоинства:
- Чіткий та швидкий друк, простий в користуванні
- Яна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Дуже гарна річ.
- Достоинства:
- Яскрава, гарна.
- Недостатки:
- Поки ще не замічено.
- Продавец GETLUX
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Якісний і чіткий чорно-білий друк, приємгі кольори як для нічника, компактний розмір діти будь куди можуть з собою його брати.
- Достоинства:
- Надійний і якісний
- Недостатки:
- Наразі не має
- Продавец GETLUX
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Дуже сподобався, швидка доставка, гарна якість друку, довго тримає батарея. Рекомендую
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Задоволений
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Чудовий прилад, дитина дуже задоволена
- Христина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Міні принтер-нічник виконує всі свої функції,діти задоволені.
- Вероніка Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Чудовий принтер усе подобаєтся, дякуємо за такий чудовий принтер
- Валерія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Принтер Просто Бомба!
Дитина щаслива!
Чітке зображення, світиться різними кольорами сам Принтер
Ми задоволені- Недостатки:
- Мар'яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Хороша якість принтера, швидка доставка( вечері замовили, на наступний день все забрали).
Виходять дуже чудові фото і картинки роздрукувати.
Програма в телефоні проста і зрозуміла, дитина розібралась швидко і дуже щаслива такому подарунку.- Достоинства:
- Якість товару.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец GETLUX
- Алла Р***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Дитина задоволена на всі 100
- Достоинства:
- Легко підключається до смартфону через додаток. Чіткий друк.
- Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Нам дуже подобається цей принтер)
- Достоинства:
- Все супер
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Дуже цікава річ. Купляли дитині, але і самій цікаво стало. Якість чудова. Швидка доставка. Дякую.
- Олена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Дитині сподобався принтер. Гарна якість
- Достоинства:
- Якісний
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Товаром задоволені, свої функції виконує добре, досидь гарної якості здійснює друк
- Достоинства:
- Гарна якість
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Все супер,в роботі ще не пробувала,але з зовні гарний невеликий і світлий.Дякую.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Супер. Дуже вам дякую. Навіть краще ніж сподівалися.
- Достоинства:
- Дизайн і функціонал
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец GETLUX
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Дуже гарний принтер, сподобався дитині. Фото виходять класної якості. Цікавий дизайн і кольорова підсвітка, якої не зустрічала в інших моделях.
- Достоинства:
- Легкий в користуванні, якість друку, підсвітка
- Продавец GETLUX
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Брали на подарунок, сподіваюся донечка буде задоволена. Зручний у користуванні
- Достоинства:
- Гарна ціна
- Галина З***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Дуже гарний принтер, підсвітка супер, все працює, нам дуже сподобався брали на подарунок донечці, надіємось вона буде в захваті
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Боали на подарунок. Дитина у захваті! Приємний бонус, світиться різнми кольорами, можна використовувати як нічник. Окреме дякую за оперативність.
- Крістіна О***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Доньці дуже сподобався подаруночок.
І якість гарна- Достоинства:
- Якість зображення, гарний вигляд
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Простой в управлении. Ребенок доволен подарком.
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Дуже задоволена. Купувала для себе, для мене, як для студентки дуже виручає - це просто ТОП покупка. Дякую!
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Принтер чудовий,я задоволена
- Достоинства:
- Компактний
- Продавец GETLUX