- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Відповідає опису
- Николай П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все добре
- Достоинства:
- Удобний
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Микола! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все добре, дуже зручно. Не розумію чому іншим не підійшло.
- Достоинства:
- Ідеально підходить під планшет
- Недостатки:
- поки не бачу
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Нестеренко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
По размеру отлично подошла. Плотная и хорошо держит планшет как подставка. Магнитная защёлка выключает экран и при открывании - включает. Очень удобно
- Достоинства:
- Удобная подставка, магнит
- Недостатки:
- Не регулируется угол подставки. Приходится подставлять предметы для нужного угла наклона экрана
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Гарний чохол. Головне не кидати об підлогу...як я зробила. Свою функцію виконує
- Достоинства:
- Захищає планшет
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Інна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Копа А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже зручний. Мені подобається.
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДоброго дня, Альона! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не підійшов як я можу повернути товар??
Представник постачальникаДобрий день, Богдан! Зв'яжіться з відділом по роботі з поверненнями за посиланням - ссылка
З повагою команда Armorstandart.
- Дима П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не підійшов по розміру!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не підійшов по розміру!
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже класна обкладинка,чоловіку сподобалося.
Представник постачальникаДоброго дня, Катерина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юлія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Для планшету Lenovo Tab P11 підійшов ідеально.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не підходить для планшета Lenovo Tab 11.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не підходить для планшета Lenovo Tab 11.
Представник постачальникаДоброго дня, Наталя! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.
- Виктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не підходить до lenovo tab 11 plus, прислали зовсім не те.
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не подошел на планшет. Как это понимать, на фото вашем как нужно, а в реальности совсем не то.
Представник постачальникаДоброго дня, Ганна! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
І як це називається? Чохол зовсім від іншого планшета, хоча на наліпці все ок.
- Достоинства:
- Нуль
- Недостатки:
- Модель не та
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.
- Катя В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ідеально підійшов на планшет. Магніт на чохлі тримається добре
Представник постачальникаДоброго дня, Катя! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
У описі зазначено, що підходить до Lenovo tab P11/P11 plus, проте виявилося, що на P11 gen2 не підішов..
- Недостатки:
- Не підійшов на Lenovo tab P11 gen2
- Илона Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Нормальная обложка для планшета,подошла на Планшет Lenovo Tab P11 Plus Wi-Fi 128GB Slate Grey (ZA940099UA)
Представник постачальникаДоброго дня, Ілона! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ЧЕРКАГООтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний чехол
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня, ЧЕРКАГО! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чехол норм але не те що я очікував
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Нам дуже шкода, що чохол не виправдав Ваших надій. Дякуємо за ваш вибір. З повагою команда Armorstandart.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороша обкладинка. Досить жорстка. Відмінно підійшла на Lenovo Tab P11 Plus. Дизайн досить простий - відкрив-закрив. У якості підставки використовувати не дуже зручно. Але для захисту цілком достатньо.
- Достоинства:
- Якість.
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Владимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Брав на планшет Lenovo Tab P11 Plus 6/128 LTE. Підійшов
- Достоинства:
- Підійшов. Швидко отримавю
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.