Отзывы покупателей о USB-хаб переходник Type-C to USB 6в1 адаптер для ноутбука макбука смартфона планшета с кардридером SD/TF разветвитель 4K HDMI K7 USB3.0*2 type с 100w PD

Оценка пользователей 3.5/5
  • Евгений А***

Все працює, швидка доставка

• Анастасія З***

чудовий адаптер

• Лев А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Отлично работает, все понравилось быстрая доставка, рекомендую

Недостатки:
    Пока что не каких
    • Продавец  Lemeshop

• Дмитро С***

не працює взагалі

Недостатки:
    не працює
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація - зв'яжіться з нами через особисті.

• стас Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

класний переходник но бывают проблемы с зарядкой

Достоинства:
    быстрое подключение
    Недостатки:
    медленая зарядка
    • Продавец  Lemeshop

• Ігор У***

Класний

• Микола С***

Не працює

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація - зв'яжіться з нами через особисті по замовленню і ми допоможемо.

• Алексей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Пришел абсолютно не рабочий кирпич. Монитор, клавиатура и мышка даже не загораются через него. Проверено на двух ноутбуках где стоят подобные переходники.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не рабочий кирпич
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що Ви зіштовхнулися з такою проблемою. Можливо - брак, зв'яжіться з нами для вирішення питання. ми допоможемо!

• Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Ерунда, к телефону не подходит.

• Продавец  Lemeshop

ВІтаємо! Хаб може працювати на пряму з телефоном, якщо він підтримує потрібні режими.

• Ауріка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Товар відповідає заявленій інформації на сайті. Підходить до MacBook Air, флешку читає.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Не можна перевірити справність у точці отримання, оскільки товар крім коробки
    запакований додатково у слюду.
    • Продавец  Lemeshop

• Галина Г***

Швидка доставка
    Якість супер

• Олексій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Пропрацював два дні. Індикатор роботи світиться, проте всі роз'єми не працюють.

Достоинства:
    вартість, функціональність.
    Недостатки:
    якість
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за відгук! Шкода, що виникла проблема. Рекомендуємо звернутись до нашого сервісу для обміну чи повернення.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Вчора отримала, все працює і виконує свою функцію

Достоинства:
    Працює, легенький, стильний
    Недостатки:
    Нема і сподіваюсь не буде
    • Продавец  Lemeshop

• Вячеслав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все працює, підходить до самсунг декс