Отзывы покупателей о Телевизор 55" Смарт ТВ Smart TV WIFI 4К android 15

Оценка пользователей 3.17/5
  • Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kotmarketpro. Диагональ экрана: 42"

Продали з побитою на углі екраном а щоб не було видно стрічку наклеїли от такі інтернет купівля

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kotmarketpro. Диагональ экрана: 32"

Товар доставили супершвидко, гарний звук і картинка
    Дуже вдячна, покупкою задоволена

• Мар'яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kotmarketpro. Диагональ экрана: 42"

Не купляйте. Краще докладіть грошей купіть нормальний. Виснить жах!

• Владислав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kotmarketpro. Диагональ экрана: 42"

Телевизор норм, но не без нюансов, тормозит система, подвисает, пульт срабатывает спустя 26 секунд (засекал время), греется, нормально работает только YouTube, но брать ради одного ютюба смысла нет. Вернул , деньги вернули , с сервис центром вообще напряга не было.

Достоинства:
    Цветопередача и качество изображения
    Недостатки:
    • Продавец  Kotmarketpro

Доброго дня.Нажаль швидкість телевізора залежить від швидкості інтернету,і якщо ви дивились відео на ютубі на маленькій роздільній здатності(360-480),а коли перейшли на інший застосунок,то там використовується віща роздільна здатність (720-1080),то звичайно воно може гальмувати.Швидкість пульта теж буде залежати від швидкості інтернету,бо якщо грузиться сайт,пульт в цей час працювати не буде,так само як і мишка у компʼютері.Наші телевізори гарної якості,з великою памʼяттю і добре працюють.Це все намагався Вам пояснити наш менеджер.Нажаль Ви нас слухати відмовились,тому ми щоб не було претензій до нас,як до продавця,повернули вам кошти.Гарного дня.

• Богдан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kotmarketpro. Диагональ экрана: 45"

Сьогодні тільки отримав. Поки все супер. Побачимо як буде працювати

• Богдан Г***

Перестав працювати голосовий пошук

• віктория ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kotmarketpro. Диагональ экрана: 34"

Супер. Купувала для кухні.А в кімнату купила LG, з дурнуватим пультом. Люблю цей бренд але дивлюсь, що могла і зекономити . Бо за ці кошти телевізор " но нейм" повністю відповідає, навіть більше ніж очікувала. Картинка, звук. Наявність меджик пульт.

Особлива подяка магазину в супроводі по товару.
    І відео як прикріпити надали всяк підключити пульт. Дуже дякую.Успішних продажів

Достоинства:
    Ціна, наявність смарт функцій, якість зображення.Пульт
    Недостатки:
    Не виявлено. Хіба, що довготривалий відгук на вмикання
    • Маргарита Г***

Скажите телевизор работает нормально?