- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kotmarketpro. Диагональ экрана: 42"
Продали з побитою на углі екраном а щоб не було видно стрічку наклеїли от такі інтернет купівля
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Kotmarketpro. Диагональ экрана: 32"
Товар доставили супершвидко, гарний звук і картинка
Дуже вдячна, покупкою задоволена - Мар'яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kotmarketpro. Диагональ экрана: 42"
Не купляйте. Краще докладіть грошей купіть нормальний. Виснить жах!
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Kotmarketpro. Диагональ экрана: 42"
Телевизор норм, но не без нюансов, тормозит система, подвисает, пульт срабатывает спустя 26 секунд (засекал время), греется, нормально работает только YouTube, но брать ради одного ютюба смысла нет. Вернул , деньги вернули , с сервис центром вообще напряга не было.
- Достоинства:
- Цветопередача и качество изображения
- Недостатки:
- тормозит система, подвисает, пульт срабатывает спустя 26 секунд (засекал время), греется
- Продавец Kotmarketpro
Доброго дня.Нажаль швидкість телевізора залежить від швидкості інтернету,і якщо ви дивились відео на ютубі на маленькій роздільній здатності(360-480),а коли перейшли на інший застосунок,то там використовується віща роздільна здатність (720-1080),то звичайно воно може гальмувати.Швидкість пульта теж буде залежати від швидкості інтернету,бо якщо грузиться сайт,пульт в цей час працювати не буде,так само як і мишка у компʼютері.Наші телевізори гарної якості,з великою памʼяттю і добре працюють.Це все намагався Вам пояснити наш менеджер.Нажаль Ви нас слухати відмовились,тому ми щоб не було претензій до нас,як до продавця,повернули вам кошти.Гарного дня.
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Kotmarketpro. Диагональ экрана: 45"
Сьогодні тільки отримав. Поки все супер. Побачимо як буде працювати
- Богдан Г***
Перестав працювати голосовий пошук
- віктория ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Kotmarketpro. Диагональ экрана: 34"
Супер. Купувала для кухні.А в кімнату купила LG, з дурнуватим пультом. Люблю цей бренд але дивлюсь, що могла і зекономити . Бо за ці кошти телевізор " но нейм" повністю відповідає, навіть більше ніж очікувала. Картинка, звук. Наявність меджик пульт.
Особлива подяка магазину в супроводі по товару.
І відео як прикріпити надали всяк підключити пульт. Дуже дякую.Успішних продажів- Достоинства:
- Ціна, наявність смарт функцій, якість зображення.Пульт
- Недостатки:
- Не виявлено. Хіба, що довготривалий відгук на вмикання
- Маргарита Г***
Скажите телевизор работает нормально?