Отзывы покупателей о Налокотник Power System PS-6007 Elbow Support Pro White/Blue (1 шт) L/XL (PS-6007_L/XL_White-Blue)
- Volodymyr K***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: White-Blue
Купив даний фіксатор,тому що розтянув сухожилля на правому лікті.За місяць користування можу сказати,що фіксатор справляється з своєю задачею.Добре і надійно тримається,при роботі болю в лікті майже не відчувається якщо потрібно закручувати чи відкручувати газовим ключом.Якщо потрібно працювати молотком чи сокирою,то лікоть болітиме через деякий час.За місяць носіння він незначно розтянувся,але завдяки ремінцю можна регулювати рівень фіксації.Сам матеріал фіксатора приємний до тіла,подразнень на шкірі не виявлено.Можу рекомендувати даний фіксатор!
- ОлексОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: White-Blue
Гарний фіксатор.
- Достоинства:
- Добре фіксує, зручний
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.
Бажаємо приємного користування!
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: White-Blue
Представник постачальникаДоброго дня.
Бажаємо приємного користування!
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: White-Blue
- Достоинства:
- уменьшает боль
- Недостатки:
- недостатков 0не нашел