Отзывы покупателей о Шерстяное детское одеяло Наталия плюс Billerbeck полегшена, Белый, 110x140 см, 550 г
- Пожар В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Гарна, тепла, легка ковдра гарная якісті. Нам прийшла розміру, як вказано 140х110.
- Достоинства:
- Гарна, тепла, легка, гарная якість
- Недостатки:
- Не знайшли
- Вячеслав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
По якості ковдри зауважень немає (тому що не експерт), але виникла проблема з розмірами. Ковдра, яка повинна мати розміри 140*110 см, має розміри 144*124 см. Звісно виникла проблема з підковдрою. Я чудово розумію, що постільні речі належної якості (НАЛЕЖНОЇ) не підлягають поверненню/обміну. Але як бути в даному випадку? Тому у мене питання до представника компанії Billerbeck: чи повинні Ви обміняти його на за свій рахунок, як Ви пишете на своєму сайті? І питання до Розетки: Як можна обміняти цю ковдру? І чи ця ковдра компанії Billerbeck? Тому що скільки купували речі цієї компанії, ніколи проблем не було. Чекаю відповіді обох представників, тому що ходити купувати ковдру з рулеткою – це смішно!
- Достоинства:
- Нормальна якість
- Недостатки:
- Розміри не відповідають заявленим
- Ачкасова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Для ребенка супер тело одеяло. Спасибо.
- Достоинства:
- Очень теплое.
- Ворфоломеева О***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Наше любимое одеяло , ребенку очень нравится .В его структуре антиаллергенные материалы и наполнители . А еще стильное и красивое , теплое , прекрасно впишется в интерьер .
- Анна
Вы уверены, что овечья шерсть антиаллергенная?