- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 98. Цвет: Интенсивный голубой
Футболка непогана, але дуже мала. Взяла 98р - таке відчуття, ніби це 92 або навіть 86р. Беріть на 1-2 розміри більше
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Рост: 92. Цвет: Салатовый
Мягкая, удобная, приятная к телу, не линяет и не растягивается.
- Представник бренду
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою і якістю товару. Носіть із задоволенням!
- Ирина Я***Продавец: Rozetka. Рост: 122. Цвет: Ультрамарин
Пару разів вдягли- повилазили нитки з шва :( і салатову таку ж брали - та сама історія!! Шкода, що наше вітчизяне поганої якості
- Достоинства:
- Гарний колір, коттон
- Недостатки:
- Погана якість
Соответствие размерной сетке
Маломерит
- Представник бренду
Добрий день. Дуже дивна ситуація, тому що це базові футболки , які користуються великим попитом і в нас за роки відпрацьована технологія обробки швів, горловин, рукавів ітд. І не було нарікань. Важливо, щоб вироби були вірно підібрані по розміру і дотримуватись загальних рекомендацій по догляду за трикотажними виробами- ручне або дбайливе машинне прання, при температурі до 30 градусів . При ручному пранні використовуйте лише м'які рухи та не труть трикотаж. При машинному пранні виберіть делікатний режим, вимкніть віджимання і, можливо, додаткове полоскання.
- Оксана Б***Продавец: Rozetka. Рост: 164. Цвет: Салатовый
На сайте заявлено салатового цвета, по факту обычный зеленый