Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Ручная кофемолка с эргономичной ручкой и керамическими жерновами Coffee Mill механическая мельница для кофейных зерен с регулировкой помола, черный (100170743)

• Катерина І***

Раджу!

Достоинства:
    легка,компактна та дуже зручна!
    Недостатки:
    не знайшла...!)
    • Продавец  Gelen

Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобалось

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen

Ніби помол виходить кращим ніж у моє електро кавомолки.

Достоинства:
    Компактна
    • Продавец  Gelen

Дякуємо за ваш відгук та оцінку! Приємно знати, що кавомолка відповідає вашим очікуванням.

• Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen

Дуже порадувала якість товару- дійсно якісний пластик та скляна чаша, також є можливість налаштувати помел.
    Сподіваюсь буде служити довго. Дякую продавцю за швидку доставку.

Достоинства:
    якісні матеріали, ціна
    Недостатки:
    поки не виявив
    • Продавец  Gelen

Дякуємо за ваш чудовий відгук та високу оцінку!
      Нам дуже приємно, що якість кавомолки, матеріали та можливість регулювання помелу вам сподобалися. Сподіваємося, вона служитиме довго і даруватиме ароматну каву кожного дня!

• Антон С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen

Кавомолка чудова. Максимально приємний на дотик пластик корпусу, баночка з товстого скла добре тримається на місці завдяки різьбі. Ніде нічого не бовтається, не стирчить нічого зайвого. Можна налаштувати рівень помолу. В комплекті щіточка для чистки

Достоинства:
    Якісний товар за адекватну ціну.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Gelen

Добрий день, Антон! Щиро дякуємо за детальний відгук! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені якістю матеріалів, зручністю використання та функціональністю кавомолки. Сподіваємося, що вона й надалі тішитиме Вас бездоганною роботою. Гарного користування!