Отзывы покупателей о Детская книга страницы интересно "Сине-синее море" (на украинском языке) (2000003058945)
- Діана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книжки цієї серії дуже класні, тактильно приємні, матеріал хороший, якісний.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класна книга, зручний формат, дитині дуже цікаво
- Достоинства:
- Якість книжки, зручний розмір
- Ольга М***Продавец: Rozetka
Как увидела в магазине эту серию книг, то не могла оторваться от них. Пересмотрела все книжки и в них все крутилки и открывачки))
Для старших деток содержимое может показаться простоватым, но для маленьких карапузов - самое то! Картинки на белом фоне, на страничке по несколько рисунков (для малышей - это важно!), плюс забавные механизмы. И подходящий размер для детских ручек.
Можно собрать интересную серию на разную тематику! - Зеленкова В***Продавец: Rozetka
Супер серия книг для детей! Дочь 1,5 лет обожает листать и играть книгой, читаем почти каждый день.
- Достоинства:
- Интересна ребёнку, приучатся к чтению
- Недостатки:
- Мало текста
- ЛинаПродавец: Rozetka
Мені дуже подобається ця серія, і це дійсно нормальна ціна за те що вона дає ( російського видавництва такого плану 300+ гривень), оскыльки це не звичайна книжка з віконцями від книжки до книжки самі механізми частково повторюються, наприклад: в кожній є рухливе коло (в цій книжчці це дельфіни і підводний човен); частково різні (тюлень), теми цікаві, віршики легко запам'ятовуються і зазвичай мають форму загадок.
Почала збирати цю серію коли дитині було ще 10 місяців, і вона спокійно спостерігала як я їй показую, та розповідаю.
Проте піля року коли в неї виникло бажання самій покрутити, але сили ще не контролювала, то кожне крутіння ламало (оскільки тут механізм, то на "рвати" тут не було схоже). Оскільки книжечка досить дорога раджу взяти спочатку звичайну з віконцями і дивитися як дитинка з ними поводиться. Буду купляти ці книжечки знову.- Достоинства:
- Цікава книжечка, в якій плавають тюлені, можна опинитися на підводному кораблі, та поплавати разом з дельфінами
- Недостатки:
- моя дитина одного року її зламала) дуже вже хотілося самою малпулювати